- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
-
Canım yeni konu aç istersenKızlar mrb iyi geceler herkese saat 3 bucuk oldu uyuyamıyorum size içimde ne var ne yok dökmek istiyorum o kadar çok şey var ki anlatılacak ben 22 yaşındayım 22+3 haftalık hamileyim eşimin ailesinden o kadar çok çektim ki içimde büyük bi ahım var çok sıkıntı yaşadık anlatsam roman olur en basitinden bahsedeyim ben tüp bebekle hamileyim ilk oglumu pisikolojimi bozdukları için kaybettim 19 haftada erken dogum da şimdi de zar zor tekrar demedim yine oldu çok şey kaybettik ama hiç yanımızda olmadılar hiç destekleri olmadı nefret ediyorum hepsinden şimdi doğacak bebeğim inşallah sağlıkla gelir ama doğduktan sonra kimseyi istemiyorum onlarda biz yanında oluruz biz bakarız diyince çıldırıyorum bişey demiyorum eşimin ailesi sonuçta ama içim içimi yiyo ben bana yapılanları unutamıyorum ben 1 asgari ücretle nasıl gecinicegimizi düşünürken hala eve giren paranın peşindeler hala aynılar.. eşya borcunuz bitsin kira alcaklar bizden bin bin istiyolar küçük kaynım var bekar onu evlendirin diyolar sanki bizi evlendiren onlar napıcam ben bu pisikolojiyle kimseyi görmek istemiyorum çocuğumu da kimse görsün istemiyorum eşimi çok seviyorum beni anlıyo ama ailem napim diyor akıl verin kızlar cidden çıldırmak üzereyim her gece böyle sabahlıyorum yapılanları unutamıyorum nefretim sönmüyor hamilelik psikolojisimi anlamadım akıl verin nolur
Nasıl yapcam onu cnm bilmiyorum yeniyim derdim var yazıyordu girdim döktüm içimiCanım yeni konu aç istersen
Arkadaşım konu açman gerekir buraya bu şekilde yazman yasak ama kv nin evinde oturuyosan onları istememe lüxün yok umursamamayı öğrenmen lazım. Eşya borcun bitince de gidin başka eve istemezsin o zamanda onlarla görüşmekKızlar mrb iyi geceler herkese saat 3 bucuk oldu uyuyamıyorum size içimde ne var ne yok dökmek istiyorum o kadar çok şey var ki anlatılacak ben 22 yaşındayım 22+3 haftalık hamileyim eşimin ailesinden o kadar çok çektim ki içimde büyük bi ahım var çok sıkıntı yaşadık anlatsam roman olur en basitinden bahsedeyim ben tüp bebekle hamileyim ilk oglumu pisikolojimi bozdukları için kaybettim 19 haftada erken dogum da şimdi de zar zor tekrar demedim yine oldu çok şey kaybettik ama hiç yanımızda olmadılar hiç destekleri olmadı nefret ediyorum hepsinden şimdi doğacak bebeğim inşallah sağlıkla gelir ama doğduktan sonra kimseyi istemiyorum onlarda biz yanında oluruz biz bakarız diyince çıldırıyorum bişey demiyorum eşimin ailesi sonuçta ama içim içimi yiyo ben bana yapılanları unutamıyorum ben 1 asgari ücretle nasıl gecinicegimizi düşünürken hala eve giren paranın peşindeler hala aynılar.. eşya borcunuz bitsin kira alcaklar bizden bin bin istiyolar küçük kaynım var bekar onu evlendirin diyolar sanki bizi evlendiren onlar napıcam ben bu pisikolojiyle kimseyi görmek istemiyorum çocuğumu da kimse görsün istemiyorum eşimi çok seviyorum beni anlıyo ama ailem napim diyor akıl verin kızlar cidden çıldırmak üzereyim her gece böyle sabahlıyorum yapılanları unutamıyorum nefretim sönmüyor hamilelik psikolojisimi anlamadım akıl verin nolur
Bir derdim var bölümüne gir en basta yeni konu aç yazıyor canım ordan acabilirsinNasıl yapcam onu cnm bilmiyorum yeniyim derdim var yazıyordu girdim döktüm içimi
Yeni konu aç butonu var ona basarak anlatın derdinizi.Nasıl yapcam onu cnm bilmiyorum yeniyim derdim var yazıyordu girdim döktüm içimi
rabbim sizin de bizimde hepimizin de hayirlisiyla yardımcısı olsun hayat cok zorKızlar mrb iyi geceler herkese saat 3 bucuk oldu uyuyamıyorum size içimde ne var ne yok dökmek istiyorum o kadar çok şey var ki anlatılacak ben 22 yaşındayım 22+3 haftalık hamileyim eşimin ailesinden o kadar çok çektim ki içimde büyük bi ahım var çok sıkıntı yaşadık anlatsam roman olur en basitinden bahsedeyim ben tüp bebekle hamileyim ilk oglumu pisikolojimi bozdukları için kaybettim 19 haftada erken dogum da şimdi de zar zor tekrar demedim yine oldu çok şey kaybettik ama hiç yanımızda olmadılar hiç destekleri olmadı nefret ediyorum hepsinden şimdi doğacak bebeğim inşallah sağlıkla gelir ama doğduktan sonra kimseyi istemiyorum onlarda biz yanında oluruz biz bakarız diyince çıldırıyorum bişey demiyorum eşimin ailesi sonuçta ama içim içimi yiyo ben bana yapılanları unutamıyorum ben 1 asgari ücretle nasıl gecinicegimizi düşünürken hala eve giren paranın peşindeler hala aynılar.. eşya borcunuz bitsin kira alcaklar bizden bin bin istiyolar küçük kaynım var bekar onu evlendirin diyolar sanki bizi evlendiren onlar napıcam ben bu pisikolojiyle kimseyi görmek istemiyorum çocuğumu da kimse görsün istemiyorum eşimi çok seviyorum beni anlıyo ama ailem napim diyor akıl verin kızlar cidden çıldırmak üzereyim her gece böyle sabahlıyorum yapılanları unutamıyorum nefretim sönmüyor hamilelik psikolojisimi anlamadım akıl verin nolur
Nasıl açılıyor konu kızlar daldım öyle kusura bakmayın
Teşekkür ederim kusura bakmayın
Buraya tıkla, direkt başlık, konu gir aç.
Sana bayildiiimm yaaaAvucunu aç tükür tükür yüzüne sür kocasizliga elvedaaaa
Şu anda kurnazlık yapmaya çalışıyor. Bir kaç kişi şikayet ettik, profilin incelenince çağırılsın dedi ya o yüzden konuyu şöyle çevirdi.Dağlara çekilmiştir
Ablaları yer onun kurnazlığını, hanimiş ergenimin kıt akıllı döneklikleri diye okuyorum her konusunu zatenSuanda kurnazlık yapmaya çalışıyor. Bir kaç kişi şikayet ettik, profilin incelenince çağırılsın dedi ya o yüzden konuyu şöyle çevirdi.
hayir yani kadin kendi basina teror orgutu gibi zaten ne diye geriliyorsam. Belki elinde keleş yok ama.varligiyla kem gözüyle zaten haneyi tarıyor. Delirdim artık DELIRDIM...
Şikayet etselerde birşey çıkmaz oradan. Şakayı da k.k. Yapmaya gerek yok bence ya bu kadar abartılmamalı hemen egm ye yazıyım falan buda bir kötülük benceSuanda kurnazlık yapmaya çalışıyor. Bir kaç kişi şikayet ettik, profilin incelenince çağırılsın dedi ya o yüzden konuyu şöyle çevirdi.
hayir yani kadin kendi basina teror orgutu gibi zaten ne diye geriliyorsam. Belki elinde keleş yok ama.varligiyla kem gözüyle zaten haneyi tarıyor. Delirdim artık DELIRDIM...
Bugün burda bu hikayeyi uydurur yarın ekşi sözlükte yada twitterda daha ciddi bir şey paylaşır. Hayatta herşey tecrübe. Böyle böyle öğrenecek şakanın da bir sınırı olduğunu.Şikayet etselerde birşey çıkmaz oradan. Şakayı da k.k. Yapmaya gerek yok bence ya bu kadar abartılmamalı hemen egm ye yazıyım falan buda bir kötülük bence
Tamam ama her konuda şaka olmaz.Şikayet etselerde birşey çıkmaz oradan. Şakayı da k.k. Yapmaya gerek yok bence ya bu kadar abartılmamalı hemen egm ye yazıyım falan buda bir kötülük bence
Kalkıp benim görümcem gerilla dedi. Terör örgütü üyesi dedi. Dağlara çıkıyorlar dedi.Her konuda tabiki şaka olmaz ama farkındayız bdv yi sevdi arkadaş yazdıkları da tutulunca gırgıra döktü işi işte. Bu kadar basit gülünüp geçilecek şeyleri büyütmeyelim mune verir zaten cezasını
Uslüp de kötü yaşı küçükler de okuyor sonuçta.Kalkıp benim görümcem gerilla dedi. Terör örgütü üyesi dedi. Dağlara çıkıyorlar dedi.
O değilse fetöcü dedi.
Kusura bakmayın ben hiç birine gülmedim. Gırgır yapılacak şey değil bunlar. Çoluk çocuğun ağzına düşmüş terör. Ne yazılır ne yazılmaz fikri yoksa çenesini kapatsın. Destek çıkmayın sizde. Yoğurdum var diyene hıyarla koşmasın, ilgi manyaklığının sonu psikiyatri servisinde bitiyor. Güldük geçtik ama eğri oturup doğru da konuşmak lazım bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?