HASRET KERVANINA KAPILMIŞIM ÖN SIRADAYIM😏🌺🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım yeni konu aç istersen

Arkadaşım konu açman gerekir buraya bu şekilde yazman yasak ama kv nin evinde oturuyosan onları istememe lüxün yok umursamamayı öğrenmen lazım. Eşya borcun bitince de gidin başka eve istemezsin o zamanda onlarla görüşmek

Hunimi taktım kafaya
rabbim sizin de bizimde hepimizin de hayirlisiyla yardımcısı olsun hayat cok zor

Dağlara çekilmiştir
Şu anda kurnazlık yapmaya çalışıyor. Bir kaç kişi şikayet ettik, profilin incelenince çağırılsın dedi ya o yüzden konuyu şöyle çevirdi.
hayir yani kadin kendi basina teror orgutu gibi zaten ne diye geriliyorsam. Belki elinde keleş yok ama.varligiyla kem gözüyle zaten haneyi tarıyor. Delirdim artık DELIRDIM...

Ablaları yer onun kurnazlığını, hanimiş ergenimin kıt akıllı döneklikleri diye okuyorum her konusunu zaten

Şikayet etselerde birşey çıkmaz oradan. Şakayı da k.k. Yapmaya gerek yok bence ya bu kadar abartılmamalı hemen egm ye yazıyım falan buda bir kötülük bence

Şikayet etselerde birşey çıkmaz oradan. Şakayı da k.k. Yapmaya gerek yok bence ya bu kadar abartılmamalı hemen egm ye yazıyım falan buda bir kötülük bence
Bugün burda bu hikayeyi uydurur yarın ekşi sözlükte yada twitterda daha ciddi bir şey paylaşır. Hayatta herşey tecrübe. Böyle böyle öğrenecek şakanın da bir sınırı olduğunu.

Her konuda tabiki şaka olmaz ama farkındayız bdv yi sevdi arkadaş yazdıkları da tutulunca gırgıra döktü işi işte. Bu kadar basit gülünüp geçilecek şeyleri büyütmeyelim mune verir zaten cezasını

Kalkıp benim görümcem gerilla dedi. Terör örgütü üyesi dedi. Dağlara çıkıyorlar dedi.
O değilse fetöcü dedi.
Kusura bakmayın ben hiç birine gülmedim. Gırgır yapılacak şey değil bunlar. Çoluk çocuğun ağzına düşmüş terör. Ne yazılır ne yazılmaz fikri yoksa çenesini kapatsın. Destek çıkmayın sizde. Yoğurdum var diyene hıyarla koşmasın, ilgi manyaklığının sonu psikiyatri servisinde bitiyor. Güldük geçtik ama eğri oturup doğru da konuşmak lazım bazen.

Uslüp de kötü yaşı küçükler de okuyor sonuçta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…