Hasretlik çekenler uzun yıllardır sevdiğini göremeyen varmı aranızda,ben sevdiğimi 3 yıldır göremiyorum onu çok özledim zaman zaman bu hasretlik yüzünden birbirimizi kırıyoruz,tartışıyoruz.Artık onu görmek istiyorum çoook özledimmm,artık uyku düzenim bozuldu üniversite okuyorum kafam dağılıyor sınavlarım başlayacak az kaldı ama bir takım tartışmalardan ve bu hasretlikten dolayı çok moralim bozuluyor.onun manevi desteğine sevgisine çok ihtiyacım var ben gibi olanınız varmı?
neden ayrısınz şuan canım? hem 3 sene kmse kmseyi beklemez bu devirde bak beklemiş seninki sevio sevinmen lazm buna
Kendisi yurtdışında yaşıyor,3 yıl önce ev aldı abisiyle.İlerde evlendiğimizde ben oraya gidince perişan olmayayım zorluk çekmeyeyim diye inşaatla uğraştı birçok şey yaptırdı oturacağımız eve.Haliyle borçlandı,babası olmadığı için tüm yük abisiyle onun üzerinde.Sorumlulukları var.Bu sebeble gelemedi halen daha evin bazı eksiklerini yapmaya çalışıyor.Yurtışında ev almak kolay değil bu yüzden bende fedakarlık yaptım gelmesini istemedim bir an evvel evi yaptırsın ömür boyu rahat edelim ona kavuşayım istedim.Bu 15 tatilde gelecek gibi bakalım ama resmi işlemler varmış tam geleceği zamana tarih atmışlar,bende üzülüyorum artık onu görmek istiyorum uzun lafın kısası zaman zaman hiç sebeb yokken onu kırabiliyorum üzüyorum sonra pişman oluyorum hele şu son zamanlarda iyice yıprandığımı düşünüyorum.Birtakım ailevi sebebler,üniversite ve sevdiğim insan olunca üst üste geldikendimi boşlukta hissediyorum
o zaman tartışmadan önce herşeyi sizin ilerde mutlu olmanız içn yaptgnı düşün canm. senin gitme imkanın varmıı :44:
Evet var,sırf onun yanına gidebilmek için ve iş imkanı sağlamak için kendime üni.de dersleri baya sıkı tuttum notlarım iyi olduğu için erasmusa başvurdum bu sene.Erasmusla yurtdışına gidecem 1 ay kadar oldu yeşil pasaport çıkarttım.Nasip olursa yazın staja gideceğim yurtdışına...Dediğin şekilde düşünüyorum zaten hep ama yinede tartışma yaşıyoruz zaman zaman,kafamda hep acabalar oluşur oldu iyice.Görüşemedikce birbirimizden mi uzaklaşıyoruz düşüncesi oluşuyor kafamda bu yüzdenmi kavga ediyoruz acaba diyorum hep...
uzaklaşıcak olsanız uzaklaşrdınz cnm 3 yıl dayanmşsanz bşy olmaz merak etme. hadi bakalm hayırlı olsun ne güzel yaza yannda olursun inş
İnşallah canımmGerçekten aşık ve seviyorsan hasretlik çok ama çok zor,uzak kalıpda birbirini merak etmeyen sevmeyene çok kolay gelebiliyor ama bana çok zor geliyor
bende sevglmle yılın 3 ayı kadar bile görüşemiyorum. dışarda okuo anlıyorum seni ve hala okulu uzuoo
Seni çok iyi anlıyorum,inşallah bir an evvel görüşürsünüz sizde...Sen yanına gidip gelemiyormusun? Seninki en azından türkiye sınırları içerisinde gidip gelebilirsin,benimki çok uzakta
kıbrısta okuo canım o gelio anca 2mizde bursalıyız öyle. ailemde kıbrsta oldgnu blio. yoksa ben kbrsa gezi var fln derdim arkadşlarla gtcez derdim. bşy demiolar çkmamıza ama yanına gitmeme izin vermezler
3 yıl görmemek çok zor olmalı.
ben 1 ay dayanamıyorum.
ama eğer bu zamana kadar sabrettiyseniz biraz da sıkın dişinizi.
yada söyleyin sevgilinize gelsin görün birbirinizi.
neden gelmedi 3 yıl içinde ?
Ayrı kalmak, görüşememek çok kötü bi durum. Yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni. Gerçi biz bu kadar uzun süreli ayrı kalmıyoruz. En uzun 5 ay olmuştu ve o özlemin verdiği stresle hem daha çok tartışır olmuştuk hemde daha çok bağlanmıştık birbirimize.. Allah sabır ve dayanma gücü versin inşallah. Ama daha fazla uzatmayın derim bu ayrılığı. Atalarımız ne demiş ? Gözden uzak olan gönüldende uzak olur..
3 sene cok uzun bi zaman değil mi canım ya? 1 hafta bile olsa fırsat yaratıp gelebilirdi bence. bizde uzagız ama 3 sene görüşmemek bu devirde komik kaçıyor biraz. sonucta almanya dediğin ucakla 1.5 2 saat sanıyorum. tamam 1 sene görüşülmez falan da 3 sene hiç mi fırsat yaratılmaz ben biraz yadırgadım acıkçası
Sevgilim ile 1 yıldır çıkıyoruz ve ayrı şehirlerdeyiz.Bu nedenle görüşmek çok zor oluyor ayda bir kere geliyor yanıma :2:.
Beni çok kıskanıyor, görmediği için, çevremde, yakınımda olmadığı için hemen hemen herşeyi problem ediyor, çok tartışmaya başlamıştık uzun zamandır bu nedenle..Erkeklerin etrafımda olmalarına tahammül edemiyor, elbette anlıyorum ama çok problem yarattı zamanında yeni yeni toparlanmaya çalışıyoruz. Sırf gözden uzak olduğumuz için çıktı bütün tartışmalarımız.
Soruyorlar bana "nasıl dayanıyorsun bu kadar, ben olsam dayanmam 2 gün göremeden edemem bırakırım" falan filan.. İnsan aşık olduğu kişiyi nasıl bırakabilir ki, sanırım onlar daha aşkı yaşamamışlar.. Bizi birbirimize bağlayan şey de kilometrelerce uzaktan yaşadığımız aşkımız.
Yanıma geldiğinde bir saniye yanımdan ayrılmıyor, elimi hiç bırakmıyorHem çok seviyorum hem çok özlüyorum. Benimle aynı durumda olan arkadaşlarıma da Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?