Hassas bunyem ve hamilelik korkum

Benim esimde oyle. Cocuklara bayiliyor ve cocugumuz olmasini cok istiyordu.Burdan sunu anliuorumki bizde cocuk ruhluyuz korkagiz cekingeniz vs diye kocalarimiz bizi cok seviyor :) ayni seyi bende bazen yapiyorum birini gorunce ozellikle yasi cok kucuk evlenmis dogum yapmislari diyorumki o yapmissa bende yaparim ne varki . Hem nice insan hastanelerden cikamiyor cocuk sahibi olsun diye bizim yasadigimiz ne ki . Hem sunu duyuyorum cevremden bebek buyuyo 8. 9. Ayda karinda artik tamamen hareketlerini hissesiyorsunya bir an once zaten kucagina almak istiyormussun dogum icin gun sayiyormussun. Bu arada sana son tavsiyem kotu hicbir yazi okuma hem kadinlar kulubunde hem internette yazi olarak . Kotu hicbir senaryoyu dinleme yaninda anlatilmasina izin verme. Cunku ben cok etkileniyorum duysamki asagidaki sokakta hic tanimadigim birine birsey olmus ben oturur uzulurum . Eminim sende oulesindir o yuzden tavsiyem hamilelik dogum dusuk vs ile ilgili birsey okuma bilme cevrenden anlatilmasina izin verme. Guzel dusunmek sevaptir bunu unutma kendinji ferah tut arkadasim insallah en yakin zamanda bebis haberin gelir :)

Bitanem hemde ne etkilenme. Dün ayağı aksayan bir köpek gördüm araba mı çarptı kendi mi yaptı biri mi vurdu diye düşünmekten gece uyku uyuyamadım. Bazen gerçekten psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum bi gamsız insanları gördükçe. Normal olmadığımı filan düşünüyorum. Ama engel de olamıyorum duyuyorum ki bitme bir şey olmuş ona üzülüyorum yetmiyor ya benim de başıma gelirse diye evham yapıyorum.
Allah'a şükür eşim şimdilik çok anlayışlı dilerim gebe kaldıysam da bu ay bu durum devam eder. Çünkü ben çok nazlıyım :( bu zamana kadar ailem hem nazımla oynadı hastalandım başımda beklediler uyumadılar. Eşimden de aynı şeyi bekliyorum ama sanırım çok şey bekliyorum sürekli nazımla oynayacak değil ya adamda 30 yaşında. Bir de o çok dayanıklı. Midesi Ağrısa benim aklıma hemen mide kanseri gelir o doktora bile gitmez aman bundan mı ölcem der.
Umarım doğum konusunda da ben bu kadar rahat olurum. Benden 2 yaş küçük arkadaşım benden 3 sene önce evlendi ikinciyi doğurdu. İmkansız ve dayanılmaz bir şey olsa o yaşta o Nasıl dayansın bi de ikinciyi yapsın.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı uzun ömürler versin sana da ailene de bebeğine de. Gönlün çok güzel ömrün de öyle olsun :) <3

Back