Hassasiyet içerir

6ayazmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
6
0
1
25
Kızlar çok çok özür dileyerek ve utanarak paylaşıyorum hakkınızı helal edin bugün bu şekilde kanamam oldu damla damla geliyor adet mi yerleşme kanaması mı anlamadım yurtdışındayım kimseye soramıyorum adam akıllı cevaplarsanız çok sevinirim

Bunun neresi damla damla bacım? Bildiğin adet kanı yani. Görsel yasaaak

Başlığına fotoğraf vardır diye eklesen iyi olur, hatta kaldır yani. Bana göre bayağı adet kanaması seninki..normal şartlarda kanama istenmeyen olmaması gereken bir durum. Ayrıca birine de sormana gerek yok bir test al bir kaç gün ara ile yap. Baktın çizgi var kan vermeye git bu kadar basit

Damla anlayışınıza hayran kaldım. İlk defa mı adet oldunuz da bunu ayırt edemiyorsunuz? Sabah sabah içimi açan (!) fotoğraf için de ayrıca teşekkürler

Fotoğrafı kaldırın ihlal yiceksiniz ve kimse sizin bu gotoğrqfınızı görmek zorunda değil

Damla anlayışınıza hayran kaldım. İlk defa mı adet oldunuz da bunu ayırt edemiyorsunuz? Sabah sabah içimi açan (!) fotoğraf için de ayrıca teşekkürler
İlk defa adet olmuyorum 4 saat boyunca gelen bir kandı ve şuan yok kanamam demekki neymiş adet değilmiş adam gibi çıkmazın içinde soru soruyorum insanların beyinleri bi anda gelip gidebiliyor yurtdışında oldugumu belirttim ve kimseye soramadığımı söyledim sizde yeni kan veya adet görüyormuş gibi tepki gösteriyorsunuz oluk oluk bir kan tablosu atmadım buraya neyse .

Dün benimde kanamam oldu.cumartesi , pazar testim pozitifti.pazartesi sabah dr a gidecekken hafif bir kanama başladı. Dr yerleşmede olabilir düşükte dedi. Alttan baktı bişey göremedi zaten bu haftada görülmeyebilir dedi. Betahcg 130 çıktı. İki güne bir tekrarlıycam. Kanama yok bazen peçeteye silerken pembemsi geliyor azıcık.bilmiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…