filmdelisi
gerçekten sinir bozucu tövbe tövbe
Valla bizde sizin tıpkısının aynısıyız
Ben çok şükür bu yaşıma kadar bir kere hastanede yattım o da doğum için, onun dışında hasta olayım da hastanede yatayım hiç bilmem, kendi kendimi öldüreceğim böyle diye diye tövbe estağfurullah, Allah da ne düşürsün ne eksikliğini göstersin, herkese de sağlık afiyet versin inşaallah.
Bir sene kayınvalidemlere gittik, ikisi birden hava değişiminden hasta oldular, Allahım çıldıracağım ne ateşleri düşüyor ne kafalarını kaldırabiliyorlar, öyle bir yerdeyiz ki hastane de yok, ben bunları kaptığım gibi İstanbul'a geri döndüm hastaneye yatırmak için, kuş gribi salgını oldu nasiplendiler, domuz gribi salgını oldu nasiplendiler, biri hapşırsa diğeri de hapşırıyor, yaz günü ateşlenir yorgan döşek yatarlar, havadaki nemden hasta oluyorlar, nem olmasa güneş çarpıyor
Sinirden gülüyorum yanlış anlaşılmasın, böyle yazınca bir garip duruyor ama durum bu.
Benim görevimse ikisini revir gibi aynı odaya alıp tedavilerini üstlenmek:)) hastane hastane koşturmak, ailem bile pandemi döneminde sen çık onlar evde kalsın hasta olurlar diyorlar 
Babam gibi hiç hasta olmadan küt diye gideceğim galiba, babam da 61 yaşına kadar başı bile ağrımayan yaşamış bir adamdı, annemle kardeşim de zayıf bünyeli, her şeyden hasta oluyorlar.
Allah göstermesin, size ve tüm ailenize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.
Çok güldüm ya, o yatak döşek hasta aile resmen benim ailem

Babam mucize adamdır mesela doktorlar arasında kondu bu takma isim ona, 4 kalp krizi, 2 beyin kanaması, 1 felç geçirdi.
Felç de iki olabilir, artık hatırlamıyoruz, sıradan bir durum bizim için

Diğer hastalıkları saymıyorum, şekeri 500 de normal yaşar ya da tansiyon 18 de iken anlamazsınız bile.
Son senelerde inanılmaz boyun sırt ağrısı yaşıyordu, fıtık dendi ama nörolog inceleyince ‘beyninin bir lobu çalışmıyor hala kanama görünüyor, senin komada olman lazım bırak yürümeyi konuşmayı, sesini çıkarma, iç ilaç devam et hayatına’ dedi.
Turp gibi denilen insanlar vardır, siz de onlardansınız.
41 kere maşallah
Bugün temizlik yapıyorduk, ben kendimi sakatladım ne olduğu meçhul, 10 saattir baston gibi yatıyorum.
Eşim kalkmış bana diyor ki ‘karnım şiş gibi ama tuvaletim yok, bu bir ne olabilir hastalık mı’!
Allah aşkına dedim, 33 yaşında bir adam fazla yemeyi ya da şişkinlik problemini ömründe ilk kez nasıl yaşayabilir, bu kadar da olamaz!
Ben nefes alamıyorum hareket edemiyorum, adam bana karnım şiş ama tuvaletim yok rahatsız edici diyor
Sanırım korona döneminde bu kadar hassas davranıp eve tıkılmam ve ürünleri milyon kere silme sebebim anlaşılmıştır.
Ruh hastası değilim sadece profesyonel hastayım