HASTA BABA VE HAYIRSIZ EVLAT

kakuleta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
8
6
1
41
Öyle zor durumdayım ki geceleri uykumu kaçıran bu gerçek ! biz 3 kardeşiz en büyükleri ve tek evli olan benim. annem ve babam 15 sene önce babamın annemi aldatması yüzünden boşandılar. velayet olayında annemle yaşamak istediğimi söylediğim için babam benimle 13 sene görüşmedi. 2 erkek kardeşimde babamla kaldı. bu süre zarfında herkesin hayatı değişti ben kendi ayaklarımın üstünde işimi gücümü kurdum evlendim şuan 3 yıllık evliyim.en küçük kardeşim yurtdışında yaşıyor. ortancayla aynı şehirdeyiz. bundan 2 sene önce ortanca diğer kardeşimin yanına gitti bi 3 ay falan gelmedi sonra bana telefonda babam seni bekliyor dedi. seni affetmiş yanına çağırıyor dedi. ben tabi çok heycanlandım ağlaya ağlaya eşimle birlikte babamın evine gittim. eşimde babamı ilk kez görücek. neyse kızı değilde misafir gelmiş gibi ağırladı bizi. ondan sonra ben hergün babama gitmeye başladım yemek yapiyim evini temizliyim vs. ben ordayken ortanca babamı aradı görüntülü babam işitme engelli bu arada. telefonda onla görüşürken ağlamaya başladı özledim seni ne zaman geliceksin diye. ben orda paramparça oldum 13 senedir görmediği kızı için bir damla yaş dökmedi. çok zoruma gitti bu durum. neyse aradan aylar geçti babam garip davranmaya başladı bana sen kocanı aldatıyorsun benim arkadaşımın oğluyla görüşüyorsun utanmıyor musun sen diye mesajlar atmaya başladı. ben şok oldum tabi. hergün evimin önünde beni takip etmeye başladı. ruh dengesinin bozuk olduğunu defalarca söylememe rağmen sen yıllarca görmedin sana öyle geliyor dediler. kardeşim gelince yanına şüphelendi doktora götürdü tahliller vs. temiz çıktı işitme kaybı olduğu içinde piskologa götürmek çok etik olmaz demiş. bu askere gitti babam hergün garip mesajlar atarak beni yanına çağırmaya devam etti bende her iş çıkışı yanına gidip alır onu bize getirirdim. gel zaman git zaman iş yerindeyim polis aradı beni babanız sizden eşinizden annenizden şikayetçi sebep biz onu dövmüşüz evine zorla girmişiz, eşyalerını,parasını çalmışız. polis ifade vermeniz gerek dedi. neyse ben alllak bullak karakola gittim.ertesi gün adamın birine saldırıyor sopayla yine beni aradılar bende aldım hemen eve getirdim ama hala bizi hırsızlıkla suçluyor geceleri uyumuyor. ertesi gün doktora götürdüm şizofreni teşhisi konuldu. yalnız kalamayacağı için bizimle yaşamaya başladı. ama beni istemiyor eşimi istemiyor sürekli kardeşin gelsin diyip duruyor evime gidicem falan diyor 3 ay böyle sürdü. kardeşim askerden gelince babamı aldı evine götürdü birlikte yaşamaya başladılar. sonra birgün bana babam hasta olduğu için senle barıştı ben nasıl o zaman anlamadım dedi. ben gene bir darbe aldım tabi bu lafla. neyse kontrolleri oluyor vs. hep ben götürüyorum. bu arada benim götürdüğüm doktoru begenmedi, doktoruda değiştirdi. bu seferde sen götürürmüsün ben çok yoruldum artık dedim. nerden dedim bu lafı hayırsız evlat oldum. babamı hasta eden ben oldum. benle barıştığı için hastalanmış. ben uyduruk doktorlara götürmüşüm bu yüzden bu hale gelmiş. daha neler neler saydırdı bana. bir daha beni arama bunu asla unutmıycam falan dedi. hayırsız evlatsın sende hepimizde dedi. ha bu arada yurtdışındaki kardeşimizde babamın hastalıgında benle hergün telefonda konuşurken. diğer kardeşimin askerden gelmesiyle konuşmayı aramayı kesti. şimdi ne babama gidebiliyorum çünkü evinin anahtarı yok bende kardeşim evdeyken yada bana gelirse görebiliyordum. napıcağımı şaşırmış durumdayım aklım hep orda.

Birak ne halleri varsa gorsünler .Hem peslerinde dolanacaksin hem yaranamayacaksin .Onlar arasin seni cagirsin az minnet etsinler.

çok zoruma gitti yıllarca babasızdım şimdi birde kardeşimden oldum. çok zoruma gidiyor. babamı affetmiş değilim ama hasta o. onun o halleri gözümün önünden gitmiyor. nerde yaşlı bi adam görsem vicdanım acıyor. bir kere sadece bir kere ben götürmiyim sen götür dedim diye oldu bu. doktor evdeki haliyle ilgili sorular soruyor onunla yaşayan ben değilim ki doktorun yanında sürekli kardeşimi arayıp soruyorum tv kumandasını kullanabiliyor mu diye mesela.bugüne kadar bana ne ablalık yaptın sen dedi ya bildiğin gibi değil öyle ağrıma gitti ki.

Back
X