Ailemle tartıştık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes görsün bu yazdığımı burda bana yok sen vasifsizsin egitimsizsin kültürsüzsun diyince benim özgüvenimi kendime verdiğim değerin düşeceğini mi zannediyorsunuz ! Burda yazilanlardan anlıyorum ki yazan kişilerin özgüveni düşük vasıfsız böyle olan sizsiniz ben değilim yazık acıyorum bunları yazanlara kendilerini nasıl görüyorlarsa başkalarını da öyle görüyorlar
İlahiyat mezunu fakat buna rağmen okuduğun bölümle ilgili herhangi bir alanda özel ders veremeyen, hiçbir hobisi ve sosyal hayatı olmayan, hiçbir sertifikası olmayan, ehliyeti olmayan, hiçbir kültürel/sanatsal etkinliğe katılmayan, sosyal çevresi olmayan bir insansın. Mezun olalı 3 sene olmuş. 3 senede kendini geliştirecek tek bir adımın olmamış. Ne diyelim sana, ne diyebiliriz yani bu şartlarda? Vasıfsızsın evet. Üzgünüm ama öyle. Bunları ben uydurmadım. Kendin söyledin.

Arkadaş sizin nasıl bir özguveniniz var. Şok oluyorum okudukça bence derdi olan ben değil sizlersiniz. Kendine değer veren bir insan karşıdaki neden benle evlensin diye soru sormaz . Karşıdaki feriştah oğlu mu o da insan sende insansın yok artık ya
Ne alaka yahu ahaha :d kendinle ilgili ciddi sorunların var ondan bahsediyorum. İllaki evlenirsin biriyle zaten bunu demiyorum. Önce oku ve anla.

İki aydır bunalımlı bir süreçteyim zaten bununla ilgili konu açmıştım. Bugün patladım icimdekileri döktüm anneme. Bunalımda olduğumu kpss ile cabalamayacagimi söyledim. Evde durmaktan bunalıma girdigimi söyledim. Güvenlik kursuna gideceğim dedim. Akşam babama açtı konuyu babam kpss çalış dedi ben evde durmaktan bunaldigimi güvenlik olmak istediğimi söyledim. Diretti kpss diye. Neymiş o zaman polis olayim falan filan. Hiç anlamıyor babam . Kaç yaşındayim bırak kararlarimi kendim vereyim..Yani ben para da kazansam bir işte de çalışsam kendi kararımı kendim veremicem anlaşılan. Yok mu bir kurtuluş. Artık evliliği son çare olarak görmeye başladım . Keşke biriyle tanişsam da kurtulsam
Yok canım ya o bunalımlardan hepimiz geçtik evlilik son çare değil ayaklarının üstüne sağlam basmadan evlenme. Kendi paramızı kazandığımız halde nankörlük gördüğümüz şu hayatta bir bunalımdan diğerine koşma

İlahiyat mezunu fakat buna rağmen okuduğun bölümle ilgili herhangi bir alanda özel ders veremeyen, hiçbir hobisi ve sosyal hayatı olmayan, hiçbir sertifikası olmayan, ehliyeti olmayan, hiçbir kültürel/sanatsal etkinliğe katılmayan, sosyal çevresi olmayan bir insansın. Mezun olalı 3 sene olmuş. 3 senede kendini geliştirecek tek bir adımın olmamış. Ne diyelim sana, ne diyebiliriz yani bu şartlarda? Vasıfsızsın evet. Üzgünüm ama öyle. Bunları ben uydurmadım. Kendin söyledin.

Ne kadar süredir kpss çalışıyorsunuz bilmiyorum ama bu kolay bir süreç değil. Çok çabuk pes ediyorsunuz. Emin olun evlilik bu sınav hazırlık sürecinden çok daha zor kararınızı ona göre verin. Ayrıca evdeki sorunlardan kurtulmanın yolu hicbir zaman evlilik olmamalı. Evlilik bu değil ve bu amaçla evlenirseniz mutlu olmanız da çok zor.
Bu sene adam akıllı çalışmaya başladım ancak tükendim en sonda bunaldım. Olmuyor işte daha ne yapayım hadi iyi puan aldım onlar istediklerini atayacaklar torpil geçiyor yani

Burdaki düşüncelere inanamıyorum. İyi niyetli adam neden evlenmesin neden bir yuva kurmak istemesin hayır kurumumu olmuş oluyor . Allah iki iyi insanı karşılaştırır ya hani . Bir kadınla evlendiğinde beslemiş mi oluyor neden bu gözle bakıyorsunuz. Erkeğin evlenme nedeni belli benimse duygusal ihtiyaçlar
Senin “duygusal” ihtiyaçların KPSS alternatifi olarak koca aramak; konu içinde öyle yazıyor o yüzden tepki çekiyor olabilir misin acaba?

Ben şu an evde bunaldım kpss den bunaldım güvenlik kursuna gitmek istiyorum. Polis olmak gibi bir düşüncem yok orda da torpil geçiyor zaten
Kpss çalışıp güzel bir meslek edinmelisin. Neden herkes güvenlik olmak istiyor o kadar çok varki güvenlik elemanı siz kursa gitseniz bile iş bulmakta zorlanacaksınız tekrar başa saracaksınız. Hele ki kadın güvenlik olmak daha zor çok tercih edilmiyor.

78 kişinin konuya yazmasını engellemişsiniz ve her biri için bize mesaj geliyor(yağıyor).

Yanlış bir işlem yapıyor olabilir misiniz?

Mune Mune ben anlamadım teknik bir sorun mu var burada ?

Kazen Kazen
üye konusuna yorum yazmayanları dahi yasaklamış, konudan üye yasaklama sadece BDV ‘de kullanılabilir ama af buyur suyunu çıkarıyorlar.
Kural aynen şu:

Konudan üye yasaklama özelliği istenmeyen polemikleri, konu sahiplerini tiye alan, kışkırtan vb yorumları engellemek için aktif edilmiştir ve amacı doğrultusunda kullanılmalıdır, bu sebeple bir kullanıcıyı konunuzdan yasaklarken, yasaklama gerekçesine hakaret, küfür veya aşağılayıcı mesaj yazmanız, yasaklama işlemi sonrası konunuza yazmasını engellediğiniz üyeleri hedef alan hakaret, küfür içerikli ya da aşağılayıcı/kışkırtıcı mesajlar yazmanız yasaktır.

Yasaklama işlemi sonrası yasakladığınız üyeleri alıntılamayınız.

Konudan yasaklama özelliğini sadece Bir Derdim Var bölümünde kullanabilirsiniz, diğer bölümlerde kullanmanız halinde ceza verilecektir.

Bu kuralı ihlal eden konu sahipleri site kurallarına uymadığı gerekçesiyle önceden ikaz edilmeksizin banlanacaktır.

Sosyal medya kariyerin olduğunu söylüyordun? Böylesi kariyeri olan ve zengin eşiyle dünyayı gezmeyi planlayan birisi için özel güvenlik olma hayali epey vasat altı kaldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X