- 25 Mayıs 2016
- 268
- 143
- 23
- Konu Sahibi sukufeurfa
Kızlar öyle bır derdımız varkı...bır babamız var seksen küsür yaşında... agır depresyon hastası. Ve gözleri görmüyor hiç.. sonradan görme engellı oldu. Ikındefa intihara kalkıştı.. acaıp bo döngüsü var. Bır gun normal yaşlıalr gıbı diger gün bıldıgın delı... kötü oldugu gün geceleri asla uyutmuyor... tualete gıtmek istemıyor.. yemek yemek istemıyor... bir diyor çok üşuyorum beş dakıka sonra yandım benı disari çıkarın. Ne yapacagımızı şaşırıyoruz. Hiç hzur vermiyor... gecenın yarısı cagır abınlerı komşuları gelsın dıye tutturuyor.. sürekli igne istıyor... serum istıyor.. her allahın günü doktora gıtmek istıyor... hiç kimseye acımıyor hep ezıyet ezıyet... hastalıgın teşhısı yok.... sadece agır depresyon dıyor doktorlar. Bıpolae degıl. Cunku bı gun ıyı bı kötü tam olarak bıpolara gırmıyormuş.. böyle bı hastalıgı olan var mı çevrenızde.... babam sanki ölmeden azap yaşıyor dayanamıyorum onun bu halıne... ve bize de cok ezıyet edıyor.. işi bile bıraktım ona bakmak için.. çünkü uykusuzluktan işte saçmalıyorum... kızlar dua ve yardım. ...