Hasta bakım evi

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.329
398
Kızlar babam hasta çoğu kişi biliyordur, boğazından trakeostomi açıldı ve oksijen alıyor ordan makineye bağlı değil ,burnundan mama yiyor,yoğun bakımdan cilalı bir hafta oldu, bilinci açık çok şükür,derdini yazarak anlatıyor, şimdi hiç kardeşim yok ,onun kardeşlerin in de Allah bildiği gibi yapsın. Bı tek annem bakıyor,bugün sosyal hizmetlerden anneme gelip devletin bakım evine verin biraz toparlaninca alırsınız demiş,şimdi ora hakkında bilgisi olan var mı? Zaten tekerlekli sandalye de ve bası yarası var,ayak da kırık Dr şimdi kırık ayağa müdahale ye gerek yok diyor,moralim 0 , ora nasıl bı yer,biz baksam evde nasıl olacak, Allah'ım çıkış yolu göster🙏🙏nolur dua edin, boğazındaki çıksa bı de yemek yemeye başlasa iyi olucak. Yaşı genç daha 66 yaşında.bilgisi olan yorum yapsın nolur.kafaui yicem orda nasıl davranılır,üzülür şimdi oraya gidince. Allah'ım deliricem. Karnimdakinin hürmetine şifa ver Rabb'im 🙏🙏🙏🙏dua edin nolur.

Evde bakımı yapılıyorsa bence hiç bakım merkezi düşünmeyin. Evde daha mutlu olduğu kesindir. İyileşme açısındanda etkili olacağını düşünüyorum. Sonda vs. Takılı mı? Yoksa hasta bezi mi kullanıyor?

Evde bakımı yapılıyorsa bence hiç bakım merkezi düşünmeyin. Evde daha mutlu olduğu kesindir. İyileşme açısındanda etkili olacağını düşünüyorum. Sonda vs. Takılı mı? Yoksa hasta bezi mi kullanıyor?
Şuan hastanedeyim, burda uzun süresi tutmuyorlar, sonda var, hasta bezi de var.

Bakımını ogrenebildiyse anneniz evde daha iyi tabiki. Ama bakım evinde de hemsireler falan durumunu daha iyi gozlemleyebilir. Bakım evinde annenizin de yanında kalabilme imkanı varmı? Allah şifa versin babanıza inşallah en kısa zamanda toparlanir

Bende ama keyfi yollamiyoruz ki zaten bende istemiyorum mecburiyet
Halam yatırıldı ama özel bir bakımevine ...bence karar vermeden önce bir araştırma yapın çünkü devlete ait olanlarda sürekli bir refakatçi isteniyor ve ciddi bir sıra var.Sizin bulundugunuz sehirde bos yer bile olmayabilit.Ozellerin ise fiyatları hiç düşük degil

Siz görevlileri dinleyin bence. Demek ki biraz daha uzman bakimina ihtiyac var. Geçmiş olsun.
Burada öyle bir yer var devletin. Hemsireler veriyor ilaclarini,pansumanlari da yapiyorlar. Hastalarin keyfi gayetde yerinde. Çalışanlar az sert baksa bile hemen sikayet ediyorlarmis. Kimse hastalari ezemiyor yani.istediginiz zamanda gider görürsünüz.

Bizim bir tanidik hasta bakici olarak bakim evinde calisiyordu hasta bakicilar cok kotu davraniyor demisti.Caresiz oldugunuzun farkindayim ama bakim evine vereceginiz parayla tam gun olmasada annenize nefes aldiracak yarim gun biri tutulabilir.

Benim babam 52 yaşında vefat etti. Çok zor durumlar anlıyorum sizi. Evde bakım çok zor. Siz çalışıyor musunuz? Evse sürekli aynı kişinin detaylı olarak bakması yıpratıcı ve yorucu. Yorucu olduğu İçin de bazı şeyleri bazı bakımları unutturuyor. Bakımevine refakatçi alınıyor mu?

Bakımevine bakıcı oluyor mu bilmiyorum ama biz gidersek ben hep giderim , kuzenim araştıracak gidip bı bakicam,kafam kazan gibi, Allah büyük yardimedecek bize.

Bence toparlana kadar bakım evinde kalsa daha sağlıklı olur. Ama kesinlikle size yakın bir yer olsun her daim onu ziyaret edebilme durumunuz olsun hatta biriniz orda yanında kalsa en güzeli. Orda sizlerde ilerisi için nasıl bakılacağını öğrenirsiniz canım. Böyle durumlarda bence kalple değil mantıkla hareket etmeli. Geçmiş olsun

Simdi bir yakinim da bakimevine gitti ancak 45 gun sonra vefat etti bakimi zordu gercekten kizi bile zorlandi yapamadi.ancak maasi alinmadi ondan devlet oduyordu kocasindan bir maasi vardi ve devletin bakimeviydiki ve iyi bakiyorlardi diye biliyorum.

Kızlar babam hasta çoğu kişi biliyordur, boğazından trakeostomi açıldı ve oksijen alıyor ordan makineye bağlı değil ,burnundan mama yiyor,yoğun bakımdan cilalı bir hafta oldu, bilinci açık çok şükür,derdini yazarak anlatıyor, şimdi hiç kardeşim yok ,onun kardeşlerin in de Allah bildiği gibi yapsın. Bı tek annem bakıyor,bugün sosyal hizmetlerden anneme gelip devletin bakım evine verin biraz toparlaninca alırsınız demiş,şimdi ora hakkında bilgisi olan var mı? Zaten tekerlekli sandalye de ve bası yarası var,ayak da kırık Dr şimdi kırık ayağa müdahale ye gerek yok diyor,moralim 0 , ora nasıl bı yer,biz baksam evde nasıl olacak, Allah'ım çıkış yolu göster🙏🙏nolur dua edin, boğazındaki çıksa bı de yemek yemeye başlasa iyi olucak. Yaşı genç daha 66 yaşında.bilgisi olan yorum yapsın nolur.kafaui yicem orda nasıl davranılır,üzülür şimdi oraya gidince. Allah'ım deliricem. Karnimdakinin hürmetine şifa ver Rabb'im 🙏🙏🙏🙏dua edin nolur.
Yaşamayan bilemez eminim cokta zordur ama psikolojik olarak daha da kötüye gidebilir. Ölümü bile insan evinde istiyor hastalanınca. Kaldı ki tedavi. Ic dünyanızı bilemeyiz ama fırsat varsa nokta kadar ailesinin yanında dursun

Back
X