Hasta Bebegimi Öylece Gözü Yaşlı Evde Bırakıp İşe Geldimm :( :(

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.116
23.710
478
32
Çok ama çok kötüyüm çalışan anne olmanın bu kadar zor olacagını hiç ama hiç tahmin edemezdim..
8 aylık ogluma annem bakıyor babası gecenlerdr hastalandı önce bana bulaştı şimdide ogluma
dün çok hastaydı grip oldu miink kuzum ateşlendi hiç hali kalmadı
sabah işe gelmem gerkeiyordu beni bırakmadı cok agladı arkamdan o haliyle anladı annesinin gidecegini..
şimdi konuştum annemle ateşliymiş hiç hali yokmuş hastaneye götürecekler
ben yavrumun yanında değilim.. onun yanında değilim çalışmak zorundaym
bugun izin alma durumumda yok
ah bu maddi imkansızlık .. yavrum için onun geleceği için bırakmak zorunda kaldım onu çok kötüyüm ..
su ann vicdan azabı cekiyorum kahroluyorum yavrumun yannda değilim diye onun bana annesine ihtiyacı var

Çok zor bir durum ama anneniz yanında.
Böyle şanslı olmayabilirdiniz de.
Gözünüz kapalı güveneceğiniz bir insan bebeğinize bakıyor.
Çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda iyileşir miniğiniz.
Siz de kendinize dikkat etmeye, hasta olmamaya çalışın.
Evde en çok siz hasta olursanız kaos yaşanıyor çünkü.

Günaydın. Geçmiş olsun.
Allahım kolaylık versin inşallah.
Gerçekten çalışan anne olmak çok zor.
Arkadaşlarımdan biliyorum,yüzünü eğip izin isterler,mahcup mahcup.
Hele şimdi okullar tatil,herkes yavrusunu kapıp gelmiş ne yapsın?
Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.

üzülmeyin çalışan annelere olarak hoş geldiniz aramıza. sizin ne güzel anneniz yanınızda ben kreşlere bırakmak zorunda kaldım.

Net söyleyebilirim, öyle böyle büyüyor geçiyor. çalışmak güzeldir. ne güzel çoçuğunuza iyi bir gelecek için üretiyorsunuz.

bende çok hassym hiç halim yok tir tir titriyorum ateşliyim su anda ama kendimi geçtim su an iş yerinde nasıl duruyorum inanın bilmiyorum çok kötüyüm

evet onun için çalışıyorum yavrum içn ama üzülmemek elde değil inanın çok kötüyüm içim parça parça su anda bende cok hastayım ama kendimi geçtim nefes alamıyorm sanki yavrum napıyor diye düşünmekten :/

amin sagolunn gerçekten cok zormuş bu kadar zor olacanı tahmn etmezdim yüregim parça parça duramıyorum iş yerinde kafaı yiyecem içimde büyük bir vicdan azabı hele arkamdan agladı ya iyice kahroldum

üzülmeyin, şöyle düşünelim o zaman;

maşallah genel anlamda sağlıklı fakat, şartlara bağlı geçici bir hastalığı var,
maşallah evde çocuğunuzu emanet edeceğiniz bir büyüğünüz var,
maşallah sıcacık bir yuva var bakılıyor,
maşallah sizin de bir işiniz var,

e niye dert ediyoruz, hepsi geçer evham yapmayın kendinize.

anlıyorum sizi
ama şöyle düşünün
aylarca hastanede yatan çocuklar bebekler var
onları da anneleri babaları mecbur bırakıp işe geliyorlar
Allah çaresiz hastalık vermesin arkadaşım
bunlar geçer Allah ın izniyle

bu arada 17 aylık bebeğimi sabah bakıcıya bırakıp geldim
çok şükür anneniz var
of içimi yaktınız sabah sabah

Ayy kıyamam. Sen şanslışın ki annen yanında var. Böyle mağdur olmasa maddi olarak mağdur olacak. Üzücü.

ÇOK ŞÜKÜR ANNEM var evet ama bnem vicdanım hiç rahat değil oglumun yannda değilim cok üzlüyorum birde sabah o hasta haliyle agladı ya cok ama cok kötü oldum onun bna ihtycı var ben ise yokum yannda

Sen de hastasın rapor alsaydın iş yerindekilere de bulaşacak. Ben hasta haliyle gelen arkadaşlarıma gelmeyin lütfen diyorum. Bizim de çoluk çocuğumuz var bize ve çocuklarımıza geçiyor. Hasta halinizle işe gitmeyin!

canım benim oğlumda 7 aylık bende anneme bırakıyorum bende geçenlerde hastayken bıraktım çok kötü bi durum içimdeki sızı ben kapıdan çıkarken arkamdan kollarını çırpıştırması ve benim onu bırakıp çıkmam zor oluyor içim acıyo resmen ama bu günler geçick büyüceklr ozaman çalışan bi anneleri olduğu için daha mutlu olucaklar..

bende çok hassym hiç halim yok tir tir titriyorum ateşliyim su anda ama kendimi geçtim su an iş yerinde nasıl duruyorum inanın bilmiyorum çok kötüyüm
bu kadarda abartmayın cocuk bu hasta da olacak ağlayacakta benımde kızıma annemler bakıyor bızım evımızde krese gıdene kadar genıs aıle modunda takılıyoruz ozluyoruz karsılıklı bırbırımızı ama bılıyorum kı ona benden ıyı bakıyorlar ıcım rahat kı benım kızımda 10 gundur hasta ıdı yenı ıyılestı yanı sız onun gelecegı ıcın calısıyorsunuz vıcdan yapmayın sız boyle davranırsanız o da etkılenır...
sız guclu olun kı o da guclu bır annesı oldugunu bılsın bebek anlamaz demeyın gayette herseyı anlıyorlar ...

Öncelikle geçmiş olsun. Çocuk hastalıklarında çalışan kadınların işi gerçekten zor. Ama öyle böyle büyüyorlar işte.

ÇOK ŞÜKÜR ANNEM var evet ama bnem vicdanım hiç rahat değil oglumun yannda değilim cok üzlüyorum birde sabah o hasta haliyle agladı ya cok ama cok kötü oldum onun bna ihtycı var ben ise yokum yannda

benim anlamadığım sen de hasta isen neden rapor almıyorsun? çocuğun ateşli ve hasta iken hatta hastaneye götürülüyorken o işyerini müdürün veya patronun başına yıkıp nasıl çıkamıyorsun?
ben de bankacıyım inan deli yoğunuz izinlerimiz bile 6 ay öncesinden planlanır ama kişinin kendi sağlığı hatta çocuğunun sağlığı oldu mu herkes çıkar gider.

Annem calistigi icin ayni sokakta oturan anneannem bakti bana uzun sure. Anneannem cok tatlis bir kadin ama annemin yeri ayriydi. O yuzden kendi bebegime iyi bir gelecek vermek yerine bebegimle kalmayi tercih ettim.

Calisan anne olmak zor. Kolayliklar diliyorum.

Çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir bebişiniz İnşallah. Allah kolaylık versin.

Öncelikle sizi çok iyi anlıyorum.Ben de bebeğimi 4.5 aylıkkken babaannesine bırakıp işe başladım.Çok isterdim ücretsiz izne ayrılıp kendim büyüteyim yavrumu ama maddi sebeplerden olmadı.Geçen gün kızımla beraber hasta olduk ve sizin yaşadıklarınızı ben de yaşadım.Kendinizi onun geleceği için çalıştığınıza ikna edin yoksa insan çok yıpranıyor suçluluk duyuyor evet biliyorum çalışan anne olmak zor fedakarlık istiyor ama inanın yavrularımız büyüdüğünde güçlü ayakları üstünde duran anneleri olduğu için gurur duyacaklar bizimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…