bende çok hassym hiç halim yok tir tir titriyorum ateşliyim su anda ama kendimi geçtim su an iş yerinde nasıl duruyorum inanın bilmiyorum çok kötüyümÇok zor bir durum ama anneniz yanında.
Böyle şanslı olmayabilirdiniz de.
Gözünüz kapalı güveneceğiniz bir insan bebeğinize bakıyor.
Çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda iyileşir miniğiniz.
Siz de kendinize dikkat etmeye, hasta olmamaya çalışın.
Evde en çok siz hasta olursanız kaos yaşanıyor çünkü.
evet onun için çalışıyorum yavrum içn ama üzülmemek elde değil inanın çok kötüyüm içim parça parça su anda bende cok hastayım ama kendimi geçtim nefes alamıyorm sanki yavrum napıyor diye düşünmekten :/üzülmeyin çalışan annelere olarak hoş geldiniz aramıza. sizin ne güzel anneniz yanınızda ben kreşlere bırakmak zorunda kaldım.
Net söyleyebilirim, öyle böyle büyüyor geçiyor. çalışmak güzeldir. ne güzel çoçuğunuza iyi bir gelecek için üretiyorsunuz.
amin sagolunn gerçekten cok zormuş bu kadar zor olacanı tahmn etmezdim yüregim parça parça duramıyorum iş yerinde kafaı yiyecem içimde büyük bir vicdan azabı hele arkamdan agladı ya iyice kahroldumGünaydın. Geçmiş olsun.
Allahım kolaylık versin inşallah.
Gerçekten çalışan anne olmak çok zor.
Arkadaşlarımdan biliyorum,yüzünü eğip izin isterler,mahcup mahcup.
Hele şimdi okullar tatil,herkes yavrusunu kapıp gelmiş ne yapsın?
Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.
evet onun için çalışıyorum yavrum içn ama üzülmemek elde değil inanın çok kötüyüm içim parça parça su anda bende cok hastayım ama kendimi geçtim nefes alamıyorm sanki yavrum napıyor diye düşünmekten :/
ÇOK ŞÜKÜR ANNEM var evet ama bnem vicdanım hiç rahat değil oglumun yannda değilim cok üzlüyorum birde sabah o hasta haliyle agladı ya cok ama cok kötü oldumanlıyorum sizi
ama şöyle düşünün
aylarca hastanede yatan çocuklar bebekler var
onları da anneleri babaları mecbur bırakıp işe geliyorlar
Allah çaresiz hastalık vermesin arkadaşım
bunlar geçer Allah ın izniyle
bu arada 17 aylık bebeğimi sabah bakıcıya bırakıp geldim
çok şükür anneniz var
of içimi yaktınız sabah sabah
bu kadarda abartmayın cocuk bu hasta da olacak ağlayacakta benımde kızıma annemler bakıyor bızım evımızde krese gıdene kadar genıs aıle modunda takılıyoruz ozluyoruz karsılıklı bırbırımızı ama bılıyorum kı ona benden ıyı bakıyorlar ıcım rahat kı benım kızımda 10 gundur hasta ıdı yenı ıyılestı yanı sız onun gelecegı ıcın calısıyorsunuz vıcdan yapmayın sız boyle davranırsanız o da etkılenır...bende çok hassym hiç halim yok tir tir titriyorum ateşliyim su anda ama kendimi geçtim su an iş yerinde nasıl duruyorum inanın bilmiyorum çok kötüyüm
ÇOK ŞÜKÜR ANNEM var evet ama bnem vicdanım hiç rahat değil oglumun yannda değilim cok üzlüyorum birde sabah o hasta haliyle agladı ya cok ama cok kötü oldumonun bna ihtycı var ben ise yokum yannda
Öncelikle sizi çok iyi anlıyorum.Ben de bebeğimi 4.5 aylıkkken babaannesine bırakıp işe başladım.Çok isterdim ücretsiz izne ayrılıp kendim büyüteyim yavrumu ama maddi sebeplerden olmadı.Geçen gün kızımla beraber hasta olduk ve sizin yaşadıklarınızı ben de yaşadım.Kendinizi onun geleceği için çalıştığınıza ikna edin yoksa insan çok yıpranıyor suçluluk duyuyor evet biliyorum çalışan anne olmak zor fedakarlık istiyor ama inanın yavrularımız büyüdüğünde güçlü ayakları üstünde duran anneleri olduğu için gurur duyacaklar bizimle.Çok ama çok kötüyüm çalışan anne olmanın bu kadar zor olacagını hiç ama hiç tahmin edemezdim..
8 aylık ogluma annem bakıyor babası gecenlerdr hastalandı önce bana bulaştı şimdide ogluma
dün çok hastaydı grip oldu miink kuzum ateşlendihiç hali kalmadı
sabah işe gelmem gerkeiyordu beni bırakmadı cok agladı arkamdan o haliyleanladı annesinin gidecegini..
şimdi konuştum annemle ateşliymiş hiç hali yokmuş hastaneye götürecekler
ben yavrumun yanında değilim..onun yanında değilim çalışmak zorundaym
bugun izin alma durumumda yok
ah bu maddi imkansızlık .. yavrum için onun geleceği için bırakmak zorunda kaldım onu çok kötüyüm ..
su ann vicdan azabı cekiyorum kahroluyorum yavrumun yannda değilim diye onun bana annesine ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?