Hasta Bebegimi Öylece Gözü Yaşlı Evde Bırakıp İşe Geldimm :( :(

ÇOK ŞÜKÜR ANNEM var evet ama bnem vicdanım hiç rahat değil oglumun yannda değilim cok üzlüyorum birde sabah o hasta haliyle agladı ya cok ama cok kötü oldum onun bna ihtycı var ben ise yokum yannda
ama işte ne yapalım mecburiyetten
büyük kızım 6,5 aylıkken işe geri döndüm kv bakıyordu ve gözüm hiç arkada değildi
aklı ermeye başlayınca çok üzülüyordu ben işe giderken
şimdi 11 yaşında ve iyiki çalışıyorsun anne küçükken benim ağlamalarıma üzülüp iyiki işi gücü bırakmamışsın diyor
böyle düşünün
Allah acil şifalar versin

Anneniz başinda cocugunuzun ne guzel.krese birakmak daha ezici bir durum.hem soyle düşünun siz zaten cocuklariniz icin calisiyorsunuz.Anneniz sizide buyutup vicdanli iyi bir anne yetistirmis cocugunuzada gözü gibi bakacaktir gozunuz arkada kalmasin.gecmis olsun.

ilk bebek sanırım
sanki hasta olunca dünya duruyo
ama öyle değil ateşler içinde yanacakta düşecekte kalkacakta
ama sonunda büyüyecek
bu kadar üzülmenizi gerektirecek bi durum yok ilgilenen var hastane var ilacı var
biraz soğukkanlı olun malesef günümüzün şartları bunu gerektiriyo

Daha baslgi okuyunca icim parcalandi.
Benim de en buyuk korkum konu sahibinin yasayacaklarni yasamak. Bebegm beni biraksa ben onu birakamam gbime geliyor.
Allah gani gani sabir versn canim

Acil sifalar dilerim kuzucuğa .
cok zor ama sen de onun icin onun geleceği icin gidiyorsun işe
Geldiğin zaman ,bol bol ilgi alaka sevgi .enn hızlı tedavi sekli

İşveren misiniz? Özel sektörde bayılacak modda bile olsan rapor alayım gideyim dediğin zaman ters ters bakıyorlar sık hasta olup izin alan kişiye de mobing uygulanıp işten çıkması sağlanıyor. Öyle aman işe gelme bize bulaşır mantığı çok da umurlarında değil

çok zor bilmez miyim?..ama sana daha kötüsünü söyleyim mi?..hasta çocuğunu kreşe bırakıp gitmek..en azından mis gibi annanesinin yanında..bence şükretmelisiniz..kızımın hasta olmasından en çok bu yüzden korkuyorum çünkü bırakabileceğim kimse yok..kolayca izin alabileceğim bir işim de yok malesef..ve ikinci bir çocuk düşünmeme sebeplerimden en önemlisi de bu..çabucak iyileşir umarım..geçmiş olsun..

Güç toplayıp eve gidince kucağınızdan indirmeyin kuzuyu, tez elden ailecek şifa bulun inş.

masaalah ne kadar sanslisin ki annen bakiyor. benim o imkanim olmadigi icin memuriyetten istifa ettim. Uzulme emin ol gul gibi bakiyordur.

İşveren değilim ve özelde 5 yıl çalıştım. Ne zaman hasta olsam arayıp gelemiyorum hastayım deyip raporumu alıp götürdüm kimse de mobbing uygulamadı. İşyerinde herkes grip olsa nasıl dönecek o işyeri?

o zaman sanslisinz. Her yer sizin sirketnz gbi degil. O raporlar anlayisla karsilanmiyor her yerde.
Kimse de isini kaybetme tehlikesi varken baskasina grip bulastrmayi umursamaz.
Cnku o noktaya isverenler getiriyor calisani.
Oyle bir baski altnda kimse kendinden baskasini dusunemez. Yoksa herkes bilir rapor alp yatip dnlenmeye insanlar deli mi hasta halleryle calisip kendilern3 eziyet etsn

Bu konuyu okudukça inanki bende agladim benimde evladim.olucak 2 aylik bebeğimi birakip ise başlamış olucam napicam diye düşünüyorum yarim gün izinlerin var iki ay yarim gün izin kullanip yillik izini de kullancam ondan sora ücretsiz izine cikmayi düşünüyorum 6 ayligina eşim subat olmadan ise başla diyor marta kadar calismak istemedim bebis bi yasini doldurunca malum vergiler cikacak sikacagiz sonuçta elimde değil

Cok gecmis olsun. Agir bir hastalik degil grip olmus Allah baska dert vermesin . Anneannesi cok iyi bakiyordur eminim hatta sizden( suan hasta oldugunuz icin) daha iyi bakiyordur, icinizi ferah tutu

Eşim hasta gelen stajyerleri direkt geri gönderiyor bana da bulaştırma diye. Eski işyerlerimde de vebalı muamelesi yapıyorlardı hasta haliyle gelenlere...

Bir anne olarak seni cok iyi anliyorum o yuzden de calismak istemiyorum.

canım benim Allah yavrucuğuna şifa versin kıyamam ben sana..benimde 2 küçük çocuğum var kreşe gidiyor küçüğü.. kreşten beta mikrobu kapmıştı geçen ay .iğnelik olduk.. ben izin alamadım eşim alabilmişti o baktı...seni çok iyi anlıyorum ama şanslısınki annen yanında ..güvendiğin birine emanet edebilmek ne büyük nimet..benimkiler şuan okul tatil olduğu için evdeler..şimdi komşum başlarında..çok zor ya

Eşim hasta gelen stajyerleri direkt geri gönderiyor bana da bulaştırma diye. Eski işyerlerimde de vebalı muamelesi yapıyorlardı hasta haliyle gelenlere...
iste bunu genele yormamak lazim.
Su an devletteym eskiden ozeldeydim. Ozelde calistgm 3 yerden birinde rapor almamiz umursanmazdi,digerlernde alamiyordk hasta da olsak.su an devletteym yine de problem oluyor. Bastaki kisinin tutumuna bagli bu. Raporunuzun isleme gecmesinin onune gecemez ama iyilesnce gene o insanlarla yuzyuze calisacaksinz. Ve yapacagni yapmaktan geri durmaz. Ben acikcasi gunlerce haftalarca rapor eziyeti cekecegme iki gun hasta ise gelrm daha iyi... Diger calisanlarn sagligini da beni bu seklde dusunme mecburiyetnde birakan is veren dusunsun.

İşveren benim sağlığımı düşünmez ki iş arkadaşlarım düşünmek zorunda bence.

İşveren benim sağlığımı düşünmez ki iş arkadaşlarım düşünmek zorunda bence.
simdi bir turlu anlasamiyoruz o muameleye maruz kalmadgnz icin empati kuramadnz galiba
hala is arkadaslarinizn sagligini on planda goruyorsunz. İnsallah maruz kalmazsiniz ama rapor aldgnz icin is verenle sorun yasarsaniz siz de is arkadaslarnzi dusunmezsn zaten onlar da buna maruz kalacagi icin onlar da sizi dusunmez. Dolayisiyla bu karislikli dusunce durumunu saglayan is verenin tutumudur.
Hayat boyle iste herkes ekmeginin pesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…