- 27 Nisan 2012
- 15.820
- 19.051
- 498
ama işte ne yapalım mecburiyettenÇOK ŞÜKÜR ANNEM var evet ama bnem vicdanım hiç rahat değil oglumun yannda değilim cok üzlüyorum birde sabah o hasta haliyle agladı ya cok ama cok kötü oldumonun bna ihtycı var ben ise yokum yannda
Acil sifalar dilerim kuzucuğa .Çok ama çok kötüyüm çalışan anne olmanın bu kadar zor olacagını hiç ama hiç tahmin edemezdim..
8 aylık ogluma annem bakıyor babası gecenlerdr hastalandı önce bana bulaştı şimdide ogluma
dün çok hastaydı grip oldu miink kuzum ateşlendihiç hali kalmadı
sabah işe gelmem gerkeiyordu beni bırakmadı cok agladı arkamdan o haliyleanladı annesinin gidecegini..
şimdi konuştum annemle ateşliymiş hiç hali yokmuş hastaneye götürecekler
ben yavrumun yanında değilim..onun yanında değilim çalışmak zorundaym
bugun izin alma durumumda yok
ah bu maddi imkansızlık .. yavrum için onun geleceği için bırakmak zorunda kaldım onu çok kötüyüm ..
su ann vicdan azabı cekiyorum kahroluyorum yavrumun yannda değilim diye onun bana annesine ihtiyacı var
İşveren misiniz? Özel sektörde bayılacak modda bile olsan rapor alayım gideyim dediğin zaman ters ters bakıyorlar sık hasta olup izin alan kişiye de mobing uygulanıp işten çıkması sağlanıyor. Öyle aman işe gelme bize bulaşır mantığı çok da umurlarında değilSen de hastasın rapor alsaydın iş yerindekilere de bulaşacak. Ben hasta haliyle gelen arkadaşlarıma gelmeyin lütfen diyorum. Bizim de çoluk çocuğumuz var bize ve çocuklarımıza geçiyor. Hasta halinizle işe gitmeyin!
çok zor bilmez miyim?..ama sana daha kötüsünü söyleyim mi?..hasta çocuğunu kreşe bırakıp gitmek..en azından mis gibi annanesinin yanında..bence şükretmelisiniz..kızımın hasta olmasından en çok bu yüzden korkuyorum çünkü bırakabileceğim kimse yok..kolayca izin alabileceğim bir işim de yok malesef..ve ikinci bir çocuk düşünmeme sebeplerimden en önemlisi de bu..çabucak iyileşir umarım..geçmiş olsun..Çok ama çok kötüyüm çalışan anne olmanın bu kadar zor olacagını hiç ama hiç tahmin edemezdim..
8 aylık ogluma annem bakıyor babası gecenlerdr hastalandı önce bana bulaştı şimdide ogluma
sabah işe gelmem gerkeiyordu beni bırakmadı cok agladı arkamdan o haliyleanladı annesinin gidecegini..
ah bu maddi imkansızlık .. yavrum için onun geleceği için bırakmak zorunda kaldım onu çok kötüyüm ..
su ann vicdan azabı cekiyorum kahroluyorum yavrumun yannda değilim diye onun bana annesine ihtiyacı var
İşveren değilim ve özelde 5 yıl çalıştım. Ne zaman hasta olsam arayıp gelemiyorum hastayım deyip raporumu alıp götürdüm kimse de mobbing uygulamadı. İşyerinde herkes grip olsa nasıl dönecek o işyeri?İşveren misiniz? Özel sektörde bayılacak modda bile olsan rapor alayım gideyim dediğin zaman ters ters bakıyorlar sık hasta olup izin alan kişiye de mobing uygulanıp işten çıkması sağlanıyor. Öyle aman işe gelme bize bulaşır mantığı çok da umurlarında değil
o zaman sanslisinz. Her yer sizin sirketnz gbi degil. O raporlar anlayisla karsilanmiyor her yerde.İşveren değilim ve özelde 5 yıl çalıştım. Ne zaman hasta olsam arayıp gelemiyorum hastayım deyip raporumu alıp götürdüm kimse de mobbing uygulamadı. İşyerinde herkes grip olsa nasıl dönecek o işyeri?
Eşim hasta gelen stajyerleri direkt geri gönderiyor bana da bulaştırma diye. Eski işyerlerimde de vebalı muamelesi yapıyorlardı hasta haliyle gelenlere...o zaman sanslisinz. Her yer sizin sirketnz gbi degil. O raporlar anlayisla karsilanmiyor her yerde.
Kimse de isini kaybetme tehlikesi varken baskasina grip bulastrmayi umursamaz.
Cnku o noktaya isverenler getiriyor calisani.
Oyle bir baski altnda kimse kendinden baskasini dusunemez. Yoksa herkes bilir rapor alp yatip dnlenmeye insanlar deli mi hasta halleryle calisip kendilern3 eziyet etsn
canım benim Allah yavrucuğuna şifa versin kıyamam ben sana..benimde 2 küçük çocuğum var kreşe gidiyor küçüğü.. kreşten beta mikrobu kapmıştı geçen ay .iğnelik olduk.. ben izin alamadım eşim alabilmişti o baktı...seni çok iyi anlıyorum ama şanslısınki annen yanında ..güvendiğin birine emanet edebilmek ne büyük nimet..benimkiler şuan okul tatil olduğu için evdeler..şimdi komşum başlarında..çok zor yaÇok ama çok kötüyüm çalışan anne olmanın bu kadar zor olacagını hiç ama hiç tahmin edemezdim..
iste bunu genele yormamak lazim.Eşim hasta gelen stajyerleri direkt geri gönderiyor bana da bulaştırma diye. Eski işyerlerimde de vebalı muamelesi yapıyorlardı hasta haliyle gelenlere...
İşveren benim sağlığımı düşünmez ki iş arkadaşlarım düşünmek zorunda bence.iste bunu genele yormamak lazim.
Su an devletteym eskiden ozeldeydim. Ozelde calistgm 3 yerden birinde rapor almamiz umursanmazdi,digerlernde alamiyordk hasta da olsak.su an devletteym yine de problem oluyor. Bastaki kisinin tutumuna bagli bu. Raporunuzun isleme gecmesinin onune gecemez ama iyilesnce gene o insanlarla yuzyuze calisacaksinz. Ve yapacagni yapmaktan geri durmaz. Ben acikcasi gunlerce haftalarca rapor eziyeti cekecegme iki gun hasta ise gelrm daha iyi... Diger calisanlarn sagligini da beni bu seklde dusunme mecburiyetnde birakan is veren dusunsun.
simdi bir turlu anlasamiyoruz o muameleye maruz kalmadgnz icin empati kuramadnz galibaİşveren benim sağlığımı düşünmez ki iş arkadaşlarım düşünmek zorunda bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?