• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hasta bir eşe onu mutlu edecek

Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmasını nasip etsin eşinizin inşallah bundan sonra hep bir arada doya doya öperek geçirirsiniz :16:Arkadaşlar güzel fikirler vermiş eklemeyeceğim sadece geçmiş olsun demek istedim.

Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmasını nasip etsin eşinizin inşallah bundan sonra hep bir arada doya doya öperek geçirirsiniz :16:Arkadaşlar güzel fikirler vermiş eklemeyeceğim sadece geçmiş olsun demek istedim.

çok teşekkür ederim balon tişört video ve mektup işini yapcam eklemek istediğiniz şeyler olursa... elimden gelidiğince çok sürpriz ypmya çalışacam.

çok teşekkür ederim balon tişört video ve mektup işini yapcam eklemek istediğiniz şeyler olursa... elimden gelidiğince çok sürpriz ypmya çalışacam.

Hepsi çok güzel süprizler küçük süslü bir kutu hazırlayabilirsin anlamlı güzel sözler size ait kelimeler birbirinize seslendiğiniz şirinlikler herşeyi kıssaca yazıp küçük notluklara kutunun içerisine koyabilirsin hastanede bulunduğu sürece hep elinin altında olur içerisinden alıp notları okur daha fazla güç verirsiniz belki mutluluk hayat güzellikler aşkınız her şey olabilir :16:

Son düzenleme:
arkadaşlar evlilik yıl dönümüz yaklaşıyor eşim o tarihte muhtemelen hastanede olacak ona nasıl romantik bi sürpriz yapabilirim. 6 aylık kızımız var da onu da fikir vermesi açısından söyleyim. bu arda hastane odası süsleyemiyorum pasta sokamıyorum enfeksiyon riskinden dolayı bunlar dışında. yardım edin hadi kızlar bana da bi el verin

çok geçmiş olsun.güzel bir mektup el yazısıyla yazılmış hoş olabilir.evliliğimizin ilk yılında bir sabah işe gidiyorum servisteyim ve radyo gunun tarihini söyluyor ve o gun tarihte olanlardan bahsediyor.bende şimşekler çakıyor.eşimin doğum gunu ve benim hiç aklıma gelmiyor.hemen sabah güzel bir mail attım mektup gibi döktürdüm tüm duygularımı ve eşim aldıgım en guzel dogum gunu hediyesiydi demişti :21::21:

ilk konustugumz cumleler bakismamiz onunla bakisirkn elimde yalndan tuttgum kitabn adi tnisma opme trhleri hepsi aklimda unutma huyum yoktur onla ilgili seyleri pek

parca parca yazıyorum ama yastıktan zıyade carsaf guzel olur bence gecelerı sankı sıze sarılıp uyuyormus gıbı olur hem.... Allahtan acıl sıfalar dılıyorum ya rabbııımmmmm

Son düzenleme:
insllh.bulunr canm kml hkkinda pk bilgim yok yanlis htrlamiyrsam akut losemilere gore daha iyiydi bizim ki aml kac yasnda kardesn rabbm.szlere. bagslasin

Back
X