Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşı tarafın ailesi 1 aylık evliyken öğrenmiş diye anladım ben. Size katılmıyorum, hasta olmak ayıp birşey mi ki saklansın. Ben şahsen söylerdim ilerde eşim olacak insana, ki aynı şekilde o da bana söylemeli. Siz de çekinmeyin, hastalıklar insanlar için. Bunda utanılacak birşey yok.Will_done kiz hastaligini evliyken ogrenmis. Ki oncesinde ogrense bile soylemek gibi bi zorunlulugu yok bence. Ben de ms hastasi oldugum icin kotu seyler duydum insanlardan daha once. Simdi karsima yeni biri ciktiginda soylemeye tabiki cekinirim.
Bak sana ne anlatacagim. Bir tanidigimin kardesi bir kizla birlikteydi kizin ailesinde engeli olan biri var diye annesi yarin obur gun basiniza kalir sen bakmak zorunda kalirsin diye ayirdi kizdan. Simdi noldu cocuk baskasiyla evlendi. Simdi cocugun kendi evladi sakat dogdu.
Artik ardinda aglayarak biraktigi kizin ahi mi tuttu bilmem. Kalp kirmak cok kotu bir sey.
Aman hep öyle olur. Yabancıya gitmesin diye veriyorlar daha beter oluyor hep aynı.Tek çocuk yabancıyla evlenmesin istediler akrabanın akrabası bu aile ama insanlar dışarıdan göründüğü gibi olmuyor.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste , ilahi adalete sonsuz inancım var . Güzel allahım böyle aşağılık pislik bir eşten aileden kurtarmış onu . Allahın cezaları vallaha suratlarına tüküresim geldiHanımlar, benim akrabamın kızı 2 ay önce evlendi 1 aylık evliyken MS hastalığı olduğunu öğrendiler atak geçirmiş 21 yaşında henüz.Eşinin ailesi köyde yaşıyor evleri kalabalık evlendikten sonra kendi evleri yerine orada kalıyorlar köyde iş çok olur malum bir de gelin çalışır, gelin oturmaz diye ahıra bile sokmuşlar. Kız da ailenin tek çocuğu annesi gözünden bile sakınarak büyüttü hiç sıkıntı yaşamadı yani buna bağlı geçirmiş olabilir mi acaba? diyoruz tam bilgi sahibi değilim herneyse eşi biraz annende kal diye getirmiş ertesi gün aramış boşanalım diye. kız ailesiyle apar topar evine gitmiş evi boşaltmışlar, altınlarını da almışlar. kayınvalidesi hasta kızı bize verdiniz (ailenin de haberi yoktu bundan) bir süre sonra kötürüm kalır çocuğu da olmaz istemiyoruz kızınızı demiş. Kız mahvolmuş ağlamaktan bana yapmadıklarını bırakmadılar sesimi çıkarmadım diyor.üzüldüm ve çok sinirlendim paylaşmak istedim.
Daha konuyu acmadan kendi MS hastasi olmam geldi. Ne cahiller var ya. Yeni alacaklari (!) gelin eve koye sokmasinda mumla arasinlar bu kizi. Bende ms hastasiyim. Esimle flort ederken ogrendim. Cok dedim sonumu bilmiyorum ayrilalim sacmalama dedi. Simdi cocugumuz bile var..gayette saglikli masallah. Bende heralde son atagimi 2015 yilbasinda mi ne gecirdim.Hanımlar, benim akrabamın kızı 2 ay önce evlendi 1 aylık evliyken MS hastalığı olduğunu öğrendiler atak geçirmiş 21 yaşında henüz.Eşinin ailesi köyde yaşıyor evleri kalabalık evlendikten sonra kendi evleri yerine orada kalıyorlar köyde iş çok olur malum bir de gelin çalışır, gelin oturmaz diye ahıra bile sokmuşlar. Kız da ailenin tek çocuğu annesi gözünden bile sakınarak büyüttü hiç sıkıntı yaşamadı yani buna bağlı geçirmiş olabilir mi acaba? diyoruz tam bilgi sahibi değilim herneyse eşi biraz annende kal diye getirmiş ertesi gün aramış boşanalım diye. kız ailesiyle apar topar evine gitmiş evi boşaltmışlar, altınlarını da almışlar. kayınvalidesi hasta kızı bize verdiniz (ailenin de haberi yoktu bundan) bir süre sonra kötürüm kalır çocuğu da olmaz istemiyoruz kızınızı demiş. Kız mahvolmuş ağlamaktan bana yapmadıklarını bırakmadılar sesimi çıkarmadım diyor.üzüldüm ve çok sinirlendim paylaşmak istedim.