Hasta 😷😢

dahadogurmam12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1.251
362
38
25
13 aylık bebeğim dün gece ateşlendi calpol verdim düşmeyince acile götürdük
Hastanede kustu
Serum vericeklerdi damarını bulamadılar iğne yaptılar
Ateş'i düştü ama eve giderken arabada tekrar kustu
Zinco şurup vermiş bi de calpol var iyi gelir mi sizce
Uykusundan hıçkırır gibi kalkıp ağlıyor kusmaya mı çalışıyo anlayamadım ilk defa böyle hasta oldu çok üzülüyorum
Neler yapabilirim

Günaydın çok geçmiş olsun bugün ilk iş çocuğu çocuk doktoruna götürün . Bebek hemşiresi damarı bulur kan alırlar serum alır doğru tedavi başlanır

Günaydın çok geçmiş olsun bugün ilk iş çocuğu çocuk doktoruna götürün . Bebek hemşiresi damarı bulur kan alırlar serum alır doğru tedavi başlanır
Bebek hemşiresi de bulamadı gece ama ateşi olduğu için muhtemelen gelince zinco şurup verdim ateşi de şuan hala yok uyuyor ama yinede götüreyim mi bugün randevumuz vardı zaten 8 inde

Götürün evet ne teşhis konuldu acilde bazen yanlış tedavi olabiliyor

Kusma eşlik ettiği için üşütme diye söylendi eşim ve ben de bir süredir gribiz Muhtemelen bizden kaptı çok dikkat ettik ama aynı evin içinde oluyor maalesef
Boğazına baktı mı kulağına ? Kan alması lazım crp bakacak belki antibiyotik kullanması lazım

Götürürüm olmadı bugün şu an keyfi yerinde oynuyor gibi ama bilemem tabii
Zinco kusma ishal durumlarinda veriliyor. Beslenmesinde sıkıntı yoksa yemek yiyorsa seruma gerek olmuyor ateşinde düştüyse sorun yok. Fakat üst üste kusma ishal gibi şikayetler baslarsa götürün doktora.

Zinco kusma ishal durumlarinda veriliyor. Beslenmesinde sıkıntı yoksa yemek yiyorsa seruma gerek olmuyor ateşinde düştüyse sorun yok. Fakat üst üste kusma ishal gibi şikayetler baslarsa götürün doktora.
Kusma bir daha olmadı çok şükür yemek de yiyor yeteri kadar ama ateşi çıktı yine çok değil ama çıktı

Kusmaya ishal eklenirse, tekrar gidersiniz, biz geçirdik de kabus gibi, üç gün patates puresiyle beslendik, çocuk 19kilodan 17bucuga düştü, 3gunden sonra kusma ishal rahatlamaya başladı ama 15gun o halsizligi geçmedi, ishal ara ara gelip gitti, bize de iğne yapıldı, probiyotik, zinco, calpol verildi bize de

Bebek hemşiresi de bulamadı gece ama ateşi olduğu için muhtemelen gelince zinco şurup verdim ateşi de şuan hala yok uyuyor ama yinede götüreyim mi bugün randevumuz vardı zaten 8 inde
Kusma olunca damar yolu kolay bulamıyor kusmadan kaynaklı zinco şurup genelde kusmaya iyi geliyor eğer durumu iyiye gidiyorsa götürmeyin boşuna belli sizden grip kapmistir ben zamanında çocuklarımı her hastalandığında doktora gotururdum antibiyotik verirlerdi genelde bağışıklıklari aşırı düşmüştü çok mecbur kalmadıkça antibiyotik vermeyin

Bende antibiyotik kullanma taraftarı değilim fazla hasta olmadıkça

Şükür bizde kusma devam etmedi fazla yemeye de zorlamıyorum yediği kadar yesin dedim
İshal de olmadı hiç umarım olmaz
Sadece ateşi çıkıyor ve çok halsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…