En azından bir yardım etse bir yemek yapsa yada onuda elhamdübillah elim Ayağım tutuyor yaparım bari arasa olur hergün hastanedeyim serumlar iğneler ama ne yazıkki arayan yok ailem yanımda ama ne biliyim insan genelde üzülüyorBelki kv gelse psikolojiniz daha çok bozulur.. gelmemesi daha hayırlıdır.
Çok çok geçmiş olsun evet dediğin gibi anne baba eş kardeş bizim canımız acıyınca onlarında acıyor Rabbim eksikliklerini yaşatmasın başımızdan eksik etmesinAllah şifa versin öncelikle. Benim de riskli gebeliğim var bir ay boyunca ağladım Canımdan can gitti ne yedim ne içtim kendi ailem dışında bir Allah’ın kulu bana çorba yapmadı. Bırak yapmayı gelmediler. Her anlarında yanlarında olduğum insanlar bir de.
Ama Allah görüyor ben kimseye karşılık görmek için bir şey yapmadım fakat kime nasıl değer vereceğimi öğrenmiş oldum.
Siz de boşverin.
Ben daha çok üzüldüm bugüne kadar hiç saygısızlıgım olmadı evime her geldiklerinde iyi karşıladım onun hastalgnda ben yanındaym demekki bukadarmş degerim gözünde üzgünüöNe üzülüyosunuz Allah aşkına aramazsa aramasın.bundan sonra mesafe koyarsınız bi kaç defa da laf soktunuz mu insansa yaptığından utanır.sinirlendim yine.kendini nimetten sayma durumu
Amin amin.Çok çok geçmiş olsun evet dediğin gibi anne baba eş kardeş bizim canımız acıyınca onlarında acıyor Rabbim eksikliklerini yaşatmasın başımızdan eksik etmesin
Üzülmeyin arkadaşım lütfen.demek ki kv insanlıktan anlamıyor.mesafe candır.koyun mesafenizi kv ile kötü olun demiyorum ama mesafe candır.ve sıkmayın canınızı böyle şeyler için.yaptıklarınız da başınız gözünüz sadakası olsun ben böyle yaptım da o yapmadı diye daha çok kafaya takmayın.Ben daha çok üzüldüm bugüne kadar hiç saygısızlıgım olmadı evime her geldiklerinde iyi karşıladım onun hastalgnda ben yanındaym demekki bukadarmş degerim gözünde üzgünüö
Ben aradım nasılsın diye sordum grip olmuştu eşimi gönderdim hastaneye götrsn diye ben hastanede beklerken eşimi zorla annesini doktora götürmesi için gönderdim gitmek istemedi eşim beni yalnız bırakmamak için ama neticede annesi gitmesi lazmdı aradım geçmş olsn dedi ama ne biliyim ben hak etmedim bunu galibaGecmis olsun. Bence yaptigi deger vermemekten ziyade, dusuncesizlik. Tavrinizi degistirmenizi falan onermiyorum. Aylardir o aramiyor, siz ariyor musunuz? Ozel gunlerde iletisim kurdugunuz bir iliskiniz olsun derim.
Teşekkür ederim tavsiyen için çok sağol Rabbim başka dert vermesin buda geçer inşÜzülmeyin arkadaşım lütfen.demek ki kv insanlıktan anlamıyor.mesafe candır.koyun mesafenizi kv ile kötü olun demiyorum ama mesafe candır.ve sıkmayın canınızı böyle şeyler için.yaptıklarınız da başınız gözünüz sadakası olsun ben böyle yaptım da o yapmadı diye daha çok kafaya takmayın.
Sağolsun teşekkürler Allaha şükür ki ailem her daim yanımda buna şükrediyorum hepAllah şifa versin geçmiş olsun öncelikle
Bazen yokluğu varlığından daha iyidir, aileniz yanınızdaymış boşverin
Sağol cnm ya ne kadarda sahip çıkmasada kvnin başına kötü birşey gelmesini istemem neticede eşimin annesi nasıl kendi anneme birşey olmasını istemezsem onunda annesine birşey olmasını istemem ben iyleşirim allahın izniyle ama bilmiyorum sadece kendimi kötü hissettimAllah yardımcınız olsun, insan vicdansız olunca ne yapsan olmuyor işte, sen kendini bozma yeter.
Ayrica dikkatimi cekti, hemen yine bdv ana sayfada "surekli hasta olan KV" seklinde bir konu var ve oraya yapilan yorumlar ile buraya yapilanlar arasinda daglar kadar fark var, yazik cidden orada hasta olan kayinvalide oldugu icin herkes ölse su verme modundalar, sanki kendileride birgun 'KV' olmayacaklar...
Tavır almıyorum canım bu konuyu ona da belli etmiyorum sadece kendi içimde boguluyorum bu konuyla belki de hastalık nedeniyle fazla alıngan oldum ama insan uzun süre hasta olunca çevresinde destek birilerini görünce sahada mutlu oluyorKimseden bi beklentiniz olmasın daha mutlu olursunuz, sonuçta öz anneniz değil. Sizde ona hastalandığında ilgilenmeniz gerekmiyor. Ama bence tavıır almayın bu yüzden, siz kendi sağlığınızla ilgilenin boşverin.
Aradım cnm ama direk derdin ne diye sormadım sen aramıyorsun bari ben arıtım dedim hastayım falan deyip geçiştirdi bende geçmiş olsn diyip kapattmArayip bi sorun, derdi neymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?