Hasta gelinine sahip çıkmayan KV !!!

Benim kv onlara yakın oturuyorduk bi kaç sokak var arada düşük yaptığım gün eşim aradı kv nın verdiği cevap" ha tamam yine olur ben şimdi gezmeye gidiyorum" oldu orda notunu verdim zaten araya set çektim istese de aşamıyor..
Mesafe koyun derim sizde arayıp sormayın yeri gelirse de lafinizi söylersiniz
Geçmiş olsun ❤

Kendine yük etmek istemiyor demek ki.
Zaten yük değilim şükürler olsun canm eşim her türlü yardım ediyor yetemedigim yerde ev temzlyr yemek hazrlyr sağolsun annem bakıyor bana uzun bir süre çöl hareket etmem yasak

Zaten yük değilim şükürler olsun canm eşim her türlü yardım ediyor yetemedigim yerde ev temzlyr yemek hazrlyr sağolsun annem bakıyor bana uzun bir süre çöl hareket etmem yasak

KV'nin sahip çıkmasina gerek yok yani.

Senin KV daha kötüymüş canım bende düşük yaptım o acının ne demek olduğunu çok iyi bilirim

Senin KV daha kötüymüş canım bende düşük yaptım o acının ne demek olduğunu çok iyi bilirim
2. Çocuğum oldu hastanede yattım bebekte bande 1 kere zorla geldiler..
Şimdi onlar nasılsa bende Öyle davranıyorum ve mesafe koyduktan sonra kafam rahat en azından

2. Çocuğum oldu hastanede yattım bebekte bande 1 kere zorla geldiler..
Şimdi onlar nasılsa bende Öyle davranıyorum ve mesafe koyduktan sonra kafam rahat en azından
Haklısın tatlım ama onlar hastalandığında ilgilenmezsen muhtemelen kötülüyceklerdir seni gelmedi bakmadı diye

Haklısın tatlım ama onlar hastalandığında ilgilenmezsen muhtemelen kötülüyceklerdir seni gelmedi bakmadı diye
Umrumda mi?
Degil..
Ki böyle bir zorunluluğum da yok kimsenin yok canim bende bakmasını değil en azından gelip 5 dk geçmiş olsun demesini istemiştim onu bile demedi benden de beklemeye hakları kalmadı malesef..
Sana tavsiyem mesafeni koru ve kimse için kendini üzme❤

Sağol tavsiyen için canım

Ben eşimin bütün ailesinin yaşadığı şehirde yalnız kalıyorum (eşim farklı bir şehirde çalışıyor) Eşim yokken bir kere arayıp sormuyorlar, ben de aramayı bıraktım artık. Açıkça kardeşimiz yok diye gelmiyoruz dediler, keyifleri bilir ben de arayıp sormuyorum artık. Hiç bir kötü günlerini boş geçmedim en önde koştum, 3 ay önce anneannemi kaybettim canımdan can gitti bir tanesi aramadı bile. Demem o ki tırnağın varsa başını kaşıcan. Zor gününde yanında olmuyorsa hiç takma kafana, böylesi daha iyi belki de.

Gecmis olsun oncelikle.
Belki de rahatsiz etmek istemiyordur. Dinlen, kendini topla diye gelmiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…