- 7 Kasım 2023
- 2.732
- 4.851
- 63
- 41
- Konu Sahibi FloppyDisk
Merhaba arkadaşlar, dün mahallede cana yakın çok yavru olmayan küçük bir kedi gördüm. Kedinin gözlerinde sorunu var. Buhulu gibi. Bu gün akşam yakalarsam yada gelirse veterinere götüreceğim inşallah. Kutu içinde havlunun üzerine koyup götürmeyi düşünüyorum. Eşimle gideceğiz. Kediyi tedavi ederken balkona koyabilirim. Cam balkonum var. Düşmez kapatırım. 2cm boşluk unutmuşlar oradan da hava alır. Geçemez. Ne kadar mümkün?
Bu arada balkonum küçük değil. Yaklaşık 10 -12 metre karedir.
Ben alerjik astım hastasıyım. Ev içinde bakmam mümkün değil gibi. Çok isterdim aşkında. Gün içinde işte oluyorum. Evde kimse olmuyor. Öğle arası bir süre gelip giderim belki.
9 yaşında oğlum da var. Kedileri çok sever. Kediye kesinlikle zarar vermez. Köydeki Bahçemizde besliyorduk.
Kediyi iyileştirmek çok istiyorum. Beni ne bekliyor. Benzer bir kedi görmüştüm. Başkası ilgileniyordu. Ama o kedi bir süre sonra kör olmuştu. Çok üzülmüştüm.
Derdime destek olacak var mı?
Bu arada iyi olduktan sonra sahiplendiririz
Bu arada balkonum küçük değil. Yaklaşık 10 -12 metre karedir.
Ben alerjik astım hastasıyım. Ev içinde bakmam mümkün değil gibi. Çok isterdim aşkında. Gün içinde işte oluyorum. Evde kimse olmuyor. Öğle arası bir süre gelip giderim belki.
9 yaşında oğlum da var. Kedileri çok sever. Kediye kesinlikle zarar vermez. Köydeki Bahçemizde besliyorduk.
Kediyi iyileştirmek çok istiyorum. Beni ne bekliyor. Benzer bir kedi görmüştüm. Başkası ilgileniyordu. Ama o kedi bir süre sonra kör olmuştu. Çok üzülmüştüm.
Derdime destek olacak var mı?
Bu arada iyi olduktan sonra sahiplendiririz
Son düzenleme: