hasta kızımı evde bırakıp işe gelmek..

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
96
43
İstanbul
kızım hastayken çalışmaktan işe gelmek zorunda olmaktan nefret ediyorum,yine bademciklerimiz şişti ve ateş,onun yanında olmak istiyorum annem yanında kötüleşirse hemen ara dedim ama aklım hep onda,çalışmak istemiyorum yavrumun yanında olmak istiyorum..:43:

geçmiş olsun...
izin alabilme şansın varsa kullan bence....

teşekkür ederim,çok şükür kızım çok kötü değil annem idare edebildiğini söyledi,kızım çok sık hasta olduğu için sık izin alamıyorum,şimdi tetikte bekliyorum ..

Ne yazık ki küçücük birşeyleri olsa bile, endişeden, panikten ne yaptığımızı bilemiyoruz işyerlerinde.
Neyse ki kızınız emin ellerde.

Allah kolaylık versin ve acil şifa.
Çalışan annelerin ortak kaderi demişsiniz :50: üzüldüm ya.
Yarın öbürgün bende belki çalışan bir anne olacağım, etrafımda da bir çok çalışan anne var.
Ne kadar bu konuda sıkıntılar çektiklerini de az çok görebiliyorum.
Ama herşeye rağmen tebrik ediyorum sizleri :81:

Yine de şanslısın tatlım annen var bakacak, bizim gibi gurbette olup da kreşteki öğretmenini arayıp sormak zorunda değilsin:43:
Allah acil şifalar versin... evet çalışan annelerin işi zor ama unutmayalım ki bizde onlar için çalışıyoruz ve onlar hayatta daha güçlü olmak zorundalar. Çünkü yalnız malesef büyüyorlar

Yine de şanslısın tatlım annen var bakacak, bizim gibi gurbette olup da kreşteki öğretmenini arayıp sormak zorunda değilsin:43:
Allah acil şifalar versin... evet çalışan annelerin işi zor ama unutmayalım ki bizde onlar için çalışıyoruz ve onlar hayatta daha güçlü olmak zorundalar. Çünkü yalnız malesef büyüyorlar

evet şanslıyım annecim çok şükür yanımda,sizinde ALLAH yardımcınız olsun..

bende sabahtan beri dokunsan ağlıcam. kızım sabah hafif ateşliydi eşim işe geç gidecek kendi işi. babamın yanında kalcam dedi beyefendi olmaz dedi bakamazmış o kalınca işe geç kalıyormuş. aradım hala yatıyor. bu saate evdesin hasta çocuğu yollattın dedim. içim sızlıyor. eşimin ailesi burda ben 2 yaşından beri çocuğumu kreşe yolluyorum. kayınvalidem neymiş hasta hastalığıda psikolojık kızımın bakımı bile kalmadı her işini hallediyor ama demiyorki biraz bakayım. yavrumu öyle durgun ateşli kreşe bıraktım. yazık yavruma sadece ona yazık

bende sabahtan beri dokunsan ağlıcam. kızım sabah hafif ateşliydi eşim işe geç gidecek kendi işi. babamın yanında kalcam dedi beyefendi olmaz dedi bakamazmış o kalınca işe geç kalıyormuş. aradım hala yatıyor. bu saate evdesin hasta çocuğu yollattın dedim. içim sızlıyor. eşimin ailesi burda ben 2 yaşından beri çocuğumu kreşe yolluyorum. kayınvalidem neymiş hasta hastalığıda psikolojık kızımın bakımı bile kalmadı her işini hallediyor ama demiyorki biraz bakayım. yavrumu öyle durgun ateşli kreşe bıraktım. yazık yavruma sadece ona yazık[/QUOT

canım ya çok üzüldüm,neler hissediyorsun tahmin edebiliyorum ama biz hem çalışan hemde güçlü anneleriz dimi,geçecek bu günlerde..bende öyle çok kahroluyorum ki kızım her akşam anne yarın işe gitme diye yalvarıyor,anlatmaya çalışıyorum senin geleceğin için diyorum ciciler oyuncaklar alabilmek için diyorum ben birdaha bişey istemem sen gitme yeter diyor gelde kahrolma gelde için parçalanmasın..her gece elimi sımsıkı tutup uyuyor sabah giderken duymak için :( annemede bıraksam kreşede versem durum değişmeyecek kızım sadece beni istiyor..

bende sabahtan beri dokunsan ağlıcam. kızım sabah hafif ateşliydi eşim işe geç gidecek kendi işi. babamın yanında kalcam dedi beyefendi olmaz dedi bakamazmış o kalınca işe geç kalıyormuş. aradım hala yatıyor. bu saate evdesin hasta çocuğu yollattın dedim. içim sızlıyor. eşimin ailesi burda ben 2 yaşından beri çocuğumu kreşe yolluyorum. kayınvalidem neymiş hasta hastalığıda psikolojık kızımın bakımı bile kalmadı her işini hallediyor ama demiyorki biraz bakayım. yavrumu öyle durgun ateşli kreşe bıraktım. yazık yavruma sadece ona yazık

çok geçmiş olsun canım sana da. Boşver bekleme kimseden birşey. Biz doğurduk biz büyütücez. Tabi kesinlikle babasını kasdetmiyorum ama anne gibi olamadıkları muhakkak:50:

eminim annen en az senin kadar ilgilidir kızınla, çalışan annelere müthiş saygı duyuyorum ve çok güçlü olduklarını düşünüyorum bence çok özeller...kaç parçaya bölünüyorlar ama yine karşımızda büsbütün, eksiksiz, kusursuz duruyorlar... ben başaramadım işime ara vermek zorunda kaldım.. :(( umarım en yakın zamanda bende çalışan anne olma sıfatını kazanırım

çok geçmiş olsun. boğaz enfeksiyonunda ateş 3 gün sürer. bol bol sıvı almasını sağlayın.

oğlum ateşlendiğinde yarım su bardağı limonatanın üzerini su ile doldurup sık sık içiriyorum.

limonata hemen tuvalete çıkarıyor, ateşi böylece atıyor.

çalışan anneler için en zor zaman çocukların hasta olduğu zaman...

bende sabahtan beri dokunsan ağlıcam. kızım sabah hafif ateşliydi eşim işe geç gidecek kendi işi. babamın yanında kalcam dedi beyefendi olmaz dedi bakamazmış o kalınca işe geç kalıyormuş. aradım hala yatıyor. bu saate evdesin hasta çocuğu yollattın dedim. içim sızlıyor. eşimin ailesi burda ben 2 yaşından beri çocuğumu kreşe yolluyorum. kayınvalidem neymiş hasta hastalığıda psikolojık kızımın bakımı bile kalmadı her işini hallediyor ama demiyorki biraz bakayım. yavrumu öyle durgun ateşli kreşe bıraktım. yazık yavruma sadece ona yazık[/QUOT

canım ya çok üzüldüm,neler hissediyorsun tahmin edebiliyorum ama biz hem çalışan hemde güçlü anneleriz dimi,geçecek bu günlerde..bende öyle çok kahroluyorum ki kızım her akşam anne yarın işe gitme diye yalvarıyor,anlatmaya çalışıyorum senin geleceğin için diyorum ciciler oyuncaklar alabilmek için diyorum ben birdaha bişey istemem sen gitme yeter diyor gelde kahrolma gelde için parçalanmasın..her gece elimi sımsıkı tutup uyuyor sabah giderken duymak için :( annemede bıraksam kreşede versem durum değişmeyecek kızım sadece beni istiyor..

değişmeyecek kreşte daha kötü oluyor kızıma halası baktı 2 yaşına kadar o zamana kadar iyiyidi. kreşe başladı 1 ay ağladı. halama götür dedi ama neyayım halası buraya kadar dedi. niye okudum ki niye çalışıyorum diyorum kızmın hiç birşeyi olmasın annesi olsun yanında. bu hak değil. devletin bu konuya el atması lazım işyerlerine kreş yapması gerekiyor ben buraya vereyim kreşe vereceğim parayı. nasıl hem çocuk hem kriyer yapcaz. hikaye. birakacağım işi artık çok daraldım

Back
X