Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun.
İzin alamıyor musunuz?
Geçmiş olsun.Çalışan annelerin ortak kader:'(
teşekkür ederim,çok şükür kızım çok kötü değil annem idare edebildiğini söyledi,kızım çok sık hasta olduğu için sık izin alamıyorum,şimdi tetikte bekliyorum ..
Ne yazık ki küçücük birşeyleri olsa bile, endişeden, panikten ne yaptığımızı bilemiyoruz işyerlerinde.
Neyse ki kızınız emin ellerde.
Yine de şanslısın tatlım annen var bakacak, bizim gibi gurbette olup da kreşteki öğretmenini arayıp sormak zorunda değilsin
Allah acil şifalar versin... evet çalışan annelerin işi zor ama unutmayalım ki bizde onlar için çalışıyoruz ve onlar hayatta daha güçlü olmak zorundalar. Çünkü yalnız malesef büyüyorlar
geçmiş olsun...
izin alabilme şansın varsa kullan bence....
bende sabahtan beri dokunsan ağlıcam. kızım sabah hafif ateşliydi eşim işe geç gidecek kendi işi. babamın yanında kalcam dedi beyefendi olmaz dedi bakamazmış o kalınca işe geç kalıyormuş. aradım hala yatıyor. bu saate evdesin hasta çocuğu yollattın dedim. içim sızlıyor. eşimin ailesi burda ben 2 yaşından beri çocuğumu kreşe yolluyorum. kayınvalidem neymiş hasta hastalığıda psikolojık kızımın bakımı bile kalmadı her işini hallediyor ama demiyorki biraz bakayım. yavrumu öyle durgun ateşli kreşe bıraktım. yazık yavruma sadece ona yazık[/QUOT
canım ya çok üzüldüm,neler hissediyorsun tahmin edebiliyorum ama biz hem çalışan hemde güçlü anneleriz dimi,geçecek bu günlerde..bende öyle çok kahroluyorum ki kızım her akşam anne yarın işe gitme diye yalvarıyor,anlatmaya çalışıyorum senin geleceğin için diyorum ciciler oyuncaklar alabilmek için diyorum ben birdaha bişey istemem sen gitme yeter diyor gelde kahrolma gelde için parçalanmasın..her gece elimi sımsıkı tutup uyuyor sabah giderken duymak içinannemede bıraksam kreşede versem durum değişmeyecek kızım sadece beni istiyor..
bende sabahtan beri dokunsan ağlıcam. kızım sabah hafif ateşliydi eşim işe geç gidecek kendi işi. babamın yanında kalcam dedi beyefendi olmaz dedi bakamazmış o kalınca işe geç kalıyormuş. aradım hala yatıyor. bu saate evdesin hasta çocuğu yollattın dedim. içim sızlıyor. eşimin ailesi burda ben 2 yaşından beri çocuğumu kreşe yolluyorum. kayınvalidem neymiş hasta hastalığıda psikolojık kızımın bakımı bile kalmadı her işini hallediyor ama demiyorki biraz bakayım. yavrumu öyle durgun ateşli kreşe bıraktım. yazık yavruma sadece ona yazık
bende sabahtan beri dokunsan ağlıcam. kızım sabah hafif ateşliydi eşim işe geç gidecek kendi işi. babamın yanında kalcam dedi beyefendi olmaz dedi bakamazmış o kalınca işe geç kalıyormuş. aradım hala yatıyor. bu saate evdesin hasta çocuğu yollattın dedim. içim sızlıyor. eşimin ailesi burda ben 2 yaşından beri çocuğumu kreşe yolluyorum. kayınvalidem neymiş hasta hastalığıda psikolojık kızımın bakımı bile kalmadı her işini hallediyor ama demiyorki biraz bakayım. yavrumu öyle durgun ateşli kreşe bıraktım. yazık yavruma sadece ona yazık[/QUOT
canım ya çok üzüldüm,neler hissediyorsun tahmin edebiliyorum ama biz hem çalışan hemde güçlü anneleriz dimi,geçecek bu günlerde..bende öyle çok kahroluyorum ki kızım her akşam anne yarın işe gitme diye yalvarıyor,anlatmaya çalışıyorum senin geleceğin için diyorum ciciler oyuncaklar alabilmek için diyorum ben birdaha bişey istemem sen gitme yeter diyor gelde kahrolma gelde için parçalanmasın..her gece elimi sımsıkı tutup uyuyor sabah giderken duymak içinannemede bıraksam kreşede versem durum değişmeyecek kızım sadece beni istiyor..
değişmeyecek kreşte daha kötü oluyor kızıma halası baktı 2 yaşına kadar o zamana kadar iyiyidi. kreşe başladı 1 ay ağladı. halama götür dedi ama neyayım halası buraya kadar dedi. niye okudum ki niye çalışıyorum diyorum kızmın hiç birşeyi olmasın annesi olsun yanında. bu hak değil. devletin bu konuya el atması lazım işyerlerine kreş yapması gerekiyor ben buraya vereyim kreşe vereceğim parayı. nasıl hem çocuk hem kriyer yapcaz. hikaye. birakacağım işi artık çok daraldım