bende sabahtan beri dokunsan ağlıcam. kızım sabah hafif ateşliydi eşim işe geç gidecek kendi işi. babamın yanında kalcam dedi beyefendi olmaz dedi bakamazmış o kalınca işe geç kalıyormuş. aradım hala yatıyor. bu saate evdesin hasta çocuğu yollattın dedim. içim sızlıyor. eşimin ailesi burda ben 2 yaşından beri çocuğumu kreşe yolluyorum. kayınvalidem neymiş hasta hastalığıda psikolojık kızımın bakımı bile kalmadı her işini hallediyor ama demiyorki biraz bakayım. yavrumu öyle durgun ateşli kreşe bıraktım. yazık yavruma sadece ona yazık[/QUOT
canım ya çok üzüldüm,neler hissediyorsun tahmin edebiliyorum ama biz hem çalışan hemde güçlü anneleriz dimi,geçecek bu günlerde..bende öyle çok kahroluyorum ki kızım her akşam anne yarın işe gitme diye yalvarıyor,anlatmaya çalışıyorum senin geleceğin için diyorum ciciler oyuncaklar alabilmek için diyorum ben birdaha bişey istemem sen gitme yeter diyor gelde kahrolma gelde için parçalanmasın..her gece elimi sımsıkı tutup uyuyor sabah giderken duymak için

annemede bıraksam kreşede versem durum değişmeyecek kızım sadece beni istiyor..