Hasta kp, yeni evli çift

Annem ayaklandı nişandan önce, annem bakıyor babama. Ama anneme de ağır iş yapması yasak. Ben hemen her gün uğrayıp işlerini yapıyorum. Fazlaca pişirip eşimle yolluyorum. Evlerimiz aynı sokakta
Ha sen 3 hastaya bakıyorsun bu durumda.
Ve sen vicdansızsın, evlenilecek kadın değilsin.
İstenmeyen eş ve gelinsin.
Yapmadıkları terbiyesizlik yok.

Sana bir şey diyeyim mi, ne eşin ne ailesi sana asla teşekkür etmeyecek.
Eşek gibi bakacaktı tabi diyecekler, kp midesi ağrısa oğluna "karın beni öldürmeye çalışıyor" diyecek.

Sen onlar yüzünden vajisin, yakında depresyona girer çıkamazsın.

Bakmazdım. Cidden bakmazdın.
Ayrılırdım. Vicdansız eşin bence + pısırık

haketmiyor diye kendinizi kilitliyorsunuz ha? siz hakedilecek biri misiniz, bu nasıl mantık ben anlamadım. bekaretinizi byle hakedilecek, kazanılacak bişey gibi görmek ilginç bi kafa yapısı.

onun dışında ben olsam kendi hasta ailem varken ve onlara ayıp edilmişken bakmazdım. iki de doktor kızı varmış. yatırsınlar bi hastaneye.
Bu yüzden kitlediğimi psikiyatr dinledikten sonra söyledi. Ben bu yüzden olduğunu asla düşünmedim. Hepsi böyle geliyor nerdeyse dedi. Düğün öncesi yaşananlarmış onun dediği bu..

Eşek gibi bakacaktı tabi diyecekler, kp midesi ağrısa oğluna "karın beni öldürmeye çalışıyor" diyecek.

Yazın major depresyon tedavisi gördüm zaten. Düğünümde ben intihar planları yapıyordum. Sadece ailesi yüzünden değil tabi onlar tetikledi. Yani zaten çok sağlam psikolojim yok. Eşim o dönem olmasaydı..bilemiyorum.

Bu yüzden kitlediğimi psikiyatr dinledikten sonra söyledi. Ben bu yüzden olduğunu asla düşünmedim. Hepsi böyle geliyor nerdeyse dedi. Düğün öncesi yaşananlarmış onun dediği bu..

neyse ne işte. evli kalmak istiyor musun onu düşün. sen bu adama 3 ay baksan ve vefat etse iyi bakamadı da derler. insanlar ne garip ya.

İşten ücretsiz izin alıp, annemle hastanede 3 ay yattım. Kimseye elletmedim. Kızım hasta bakıcı tutalım maaşını alırsın bari sürünme buralarda dedi. 3 ay yatağının yanındaki koltukta uyudum hem de dağ başındaydı hastane. Şimdi ben annemin gelini olsam ona mı verirdim?? Asla.. Bu pasifliğimi korkmadan yenmem lazım. Böyle tokat cevaplar kendime getiriyor.

İnşallah kuzum.
Sen nasil babana bakdiysan, ben nasil anama bakdiysan senin akıl küpü görümcelerde kendi babalarina baksinlar bir zahmet.
Telefonda carcar ötmesini bilmiş. İyi günün kötüsü olduğunu unutmuş doktor hanımcık.
Kırsın dizini baksın onu bakıp büyüten adama.

ayyy bu erkek aileleri hizmetci mi aliyod gelin mi aliyor bilmiyorum.o geveze gorumcene deseydin oglunun evi varsa kizinin da evi var.valla hazir cocukta yok yol yakinken ayrilin.daha simdiden boyleyse ilerde duzelmez

Ve bu kadın ilk konularıma bakarsanız, evlenmemiz için araya kimleri soktu, bizi nasıl bunalttı hepsi yazıyor. Her gün aradı sen gelinim olmazsan ölürsem içime dert olacak diye

İnşallah kuzum.
Sen nasil babana bakdiysan, ben nasil anama bakdiysan senin akıl küpü görümcelerde kendi babalarina baksinlar bir zahmet.
Telefonda carcar ötmesini bilmiş. İyi günün kötüsü olduğunu unutmuş doktor hanımcık.
Kırsın dizini baksın onu bakıp büyüten adama.
Sağol canım. Annenin mekanı cennet olsun, çok üzüldüm. Sen de mükafatını al inşallah.

Yazın major depresyon tedavisi gördüm zaten. Düğünümde ben intihar planları yapıyordum. Sadece ailesi yüzünden değil tabi onlar tetikledi. Yani zaten çok sağlam psikolojim yok. Eşim o dönem olmasaydı..bilemiyorum.
Belki daha iyi olurdun.
Şu an bulunduğun ortam hiç iç açıcı değil.
Millet tek hastaya bakamazken, sen 3 hastaya bakıp 2 ev çeviriyorsun.
Ama vicdansız diyor nankörler.

Allah yardımcın olsun.

Eski konularınızdan bahsedince baktım siz hep eşinizi övmüşsünüz bu konuda ama hatanın en büyüğü eşinizde, siz zaten bile bile lades diyerek evlenmişsiniz. Nişan diye ısrar eden annesini susturamamış kızın babası hasta anne ne nişanı diyerek erteletememiş, annesi yüzük parası istemiş anneniz verdiğinde ikiletmeden almış annesine dönüp anne bizim aramızda artık paranın lafı mı olur diyememiş, şimdi de iki tane doktor ablasına siz bu işin içindeyken babam daha rahat bakılır sizde kalsın biz ne alaka diyemiyor size bakmıyorsun vicdansızsın diyor. Yani eşinizden sizden başka kimseye karşı konuşamamış ki... Bence öfkenizi kayınvalideniz ve kayınpederinize aktararak eşinizin suçlarını kendi içinizde örtbas etmeye çalışıyorsunuz çünkü diğer türlü eşinize katlanamayacağınızı biliyorsunuz.

Her şeyi geçiyorum da senin şu emeklerini cirpinmalarini ve kirginliklarini görmeyip "vicdansizsin" diyen adamın eşi olmak hoşuna gidiyor mu?

Daha çok yeni evlisin,bu yanlışından dönmeni tavsiye ederim. Kıymet bilmeyen ve üstüne eziyet eden adama bakmak yerine git annene babana bak.

Ve bu kadın ilk konularıma bakarsanız, evlenmemiz için araya kimleri soktu, bizi nasıl bunalttı hepsi yazıyor. Her gün aradı sen gelinim olmazsan ölürsem içime dert olacak diye
Keşke hiç geri dönmeseydin.

Belki daha iyi olurdun.
Şu an bulunduğun ortam hiç iç açıcı değil.
Millet tek hastaya bakamazken, sen 3 hastaya bakıp 2 ev çeviriyorsun.
Ama vicdansız diyor nankörler.

Allah yardımcın olsun.
Çok teşekkür ederim. Ah bunları yapmasalardı, yemin ederim aileme baktığım gibi bakardım, sevap kazandım diye de mutlu olurdum.

Sağol canım. Annenin mekanı cennet olsun, çok üzüldüm. Sen de mükafatını al inşallah.

Sağol canim.
Unutmadan, diğer üyeler yazmış ama sakın allah razi olsun cümlesini duyacağım sanma. Sakın.

Adamin ayağına taş takilsa hepsi senden bilecek. Benim annem 13 yil yatalak annesine bakdi... kadin resmen hapis hayati yaşadı. Nenem ecelinden öldü ama kendi öz kardeşleri bile annemden buldu. Kendileri senede 3 gün görmeye gelen insanlardi...

Bu işlerin rajonu böyle galiba

Sağol canim.
Unutmadan, diğer üyeler yazmış ama sakın allah razi olsun cümlesini duyacağım sanma. Sakın.

Adamin ayağına taş takilsa hepsi senden bilecek. Benim annem 13 yil yatalak annesine bakdi... kadin resmen hapis hayati yaşadı. Nenem ecelinden öldü ama kendi öz kardeşleri bile annemden buldu. Kendileri senede 3 gün görmeye gelen insanlardi...

Ondan o kadar eminim ki..

Niye inatla evlendin ki canım, aslında sana çok işaret gelmiş evlenmemen için.

Sağol canim.

Ondan o kadar eminim ki..
Çok şükür annem sağ.
Her şeyde ben koşardım, kocamla aramı bozdu, boşanmam için baskı yaptı ve daha bir sürü şey.
Asla saygısızlık yapmadım, hep sustum, alttan aldım.

sonuç, en kötü, en hayırsız evladı benim.

Görüşmüyoruz.

Back
X