Hasta kp, yeni evli çift

keşke evlenmeseymişsin be canım... yine de her şey için geç değil. yok yakınken bile denebilir... bir noktada sabrın taşacak zaten, orası kesin gibi...

Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?
Bu isin sevabi gunahi olmaz. Bakmak zorunda degilsin. Sana vicdansiz diyen esin kendi ne kadar vicdanloymis da senin kanserli babani kahredip anneni agalatanlara karsi sagir dilsiz olmus. Bu dunya etme bulma dunyasi. Madem kizlari da ordaymis onlar baksin babalarina. Biseyi atlamislar gel8n bakmak zorunda degil evlat bakmak zorunda. Kocan otursun baksin o zaman babasina.

kavga aninda sinirle agizdan hersey çıkabilir . seninle evlendigime pismanim demesi pisman oldugunu gostermez. esin açısından bakiyorim. ailedir ne kadar kotu de olsalar hastalik aninda bisi diyemez kiymetli olur. benim esim bana senin annen soyle boyle diyip bakmak istemese kizardim. her koyun kendi bacagindan asilir. görümceler dr olduğu halde bakmiyorsa onlarin kabahatidir.

esinle aran iyiyse sabret derim ki esin de iyiymis..napsin insan ailesini secemiyor ki..seni zorla gorusturttmuyormus. sadece hastalik icinse bu durum.çekilebilir bence. mide kanseri zor zaten. kacinci evrede bilmiyorim ama yakinlarimdan bu hastaliga yakalananlar hizli vefat etti. sonradan esin seni suclayabilir. bence idare et bir sure.
Aynen canım, 5 aydır be el öpmeye gittim düğünden sonra, ne de aradım. Hatta kv aradı engelledim gitti. Sen bilirsin, haklısın da ne diyim dedi. Ama hastalık olunca mı anlamadım, duygusallaştı. Bir yandan ağlıyor bir yandan bana bağırıyor. Bu akşam da gördü iki kez anneme gittim, misafiri vardı, yardıma. Sonra geldim yemek yaptım kp ve görümceye, çay, meyve.. gördü halimi ki nöbetçiydim okulda da, gelmiş özür diliyor..Onlar gidince ciddi ciddi konuşmalıyız dedim, git hiç sarılma dedim. İçerde olmasalar, yanında yatmam yeminle.

Eşiniz size vicdansız dediğinde siz de ona bu cümlenizi söyleseydiniz. Ayrıca sizin babanız da kansermis kocaniz da ona bakmak zorunda madem. Siz de getirin babanızı.
Tee Allahım yaa
Zaten geleceklerini duyduğum an bu cümleyi söyledim. Hatta daha ağırını; beddua etmedim ama Allah ın sopası yokmuş dedim.

Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?
annene hasta babana bunu yasatan insanlarin hayatina nasil girdin vazgecseydin keske allah sifalar versin sana,da sabirlar

Sorunlu ve düşüncesiz insanlarmış. Anladığım kadarıyla sizde çok merhametli insansınız. Bakmasanız siz herkesten çok üzüleceksiniz. Bazen bazı şeyleri unutup affetmek insanı rahatlatır. Eşiniz de sizin ailenize destekmiş. Her ne kadar haketmeseler de siz kendi vicdanınızı dinleyin. Şurda bakacağınız en fazla bir kaç ay. İdare etmeye çalışın.
Allah kahretsin. Anlatılmaz bir şey bu!! İnanın içim eziliyor, adamdan nefret ediyorum ama öğürürken görünce Allah’ın kulu diyorum. Nasıl kustu bugün kaç kez!! Allah’ım kulun böyleyken ben nasıl atayım şunu evden diye kendi kendimi yedim!! Yemin ediyorum dinime şükretsin yoksa içimde fırtınalar kopuyor. Yoksa ben 2 felçli köpek baktım büyüttüm. Ailemin sağlığı yine benden. Artık bana ağır da gelmez, alışkınım. Şu içimdeki kemiren nefret bitse bir sussa..

Kaç yaşındasınız? Anne babanıza reva görülenleri sırf seviyorum diye sineye çekebildiğinize göre çok küçüksünüz diye düşündüm. Babanızın hastalığı yeni belli olmuşken neden oynamalı nişanı kabul ettiniz? Eşiniz babasına kendisi ne kadar bakıyor? Çok üzüldüm annenize de babanıza da.
34 yaşındayım. Nişanı babam da çok istedi, hatta evde olsun dedim, tek kızım var ölmeden çalgılı çengili yemekli nişan yapıcam dedi. Kalkıp oynadı bile :( ama kv sağolsun çenesi hiç durmadı ki.. nişanı da beğenmemişmiş. Sonra da bohça derdi. En son düğün istiyor musun sorusu!! Te Allam ya buraya yazdım her şeyi iyice hatırladım, fena oldum.

Hem majör depresyon tedavisi görmüşsünüz, hem şuanda panik atak hastasıyım diyorsunuz üstüne bir de vajinusmus olmuşsunuz. Babanız kanser tanısı aldıktan 4 gün sonra nişan yapmışsınız. Psikolojiniz ne durumda farkında mısınız? Yani neresinden tutsam elimde kalıyor. Bu sorgulamaları keşke evlenmeden önce yapabilseydiniz. Onca terbiyesizliğe rağmen bu aileyle bu bağı kurmaktan vazgeçmemişsiniz. Ne umuyordunuz gerçekten anlamıyorum. Yani eşinizin ailesiyle bağları koparıp size sonuna kadar destek olup mutlu olacağınızı mı düşündünüz? Gördüğünüz gibi bunun hastalığı vs bir sürü şeyi var. Dünya, sizden ve eşinizden ibaret değil, evimize kapanırız her şey hallolur gibi bir şey yok. Hele evliliklerde aile faktörü asla gözardı edilemez. Baştan bu işe girmeyecektiniz maalesef.. Yani şikayet etmek ve söylenmek için geç kalmışsınız bence.

Hem majör depresyon tedavisi görmüşsünüz, hem şuanda panik atak hastasıyım diyorsunuz üstüne bir de vajinusmus olmuşsunuz. Babanız kanser tanısı aldıktan 4 gün sonra nişan yapmışsınız. Psikolojiniz ne durumda farkında mısınız? Yani neresinden tutsam elimde kalıyor. Bu sorgulamaları keşke evlenmeden önce yapabilseydiniz. Onca terbiyesizliğe rağmen bu aileyle bu bağı kurmaktan vazgeçmemişsiniz. Ne umuyordunuz gerçekten anlamıyorum. Yani eşinizin ailesiyle bağları koparıp size sonuna kadar destek olup mutlu olacağınızı mı düşündünüz? Gördüğünüz gibi bunun hastalığı vs bir sürü şeyi var. Dünya, sizden ve eşinizden ibaret değil, evimize kapanırız her şey hallolur gibi bir şey yok. Hele evliliklerde aile faktörü asla gözardı edilemez. Baştan bu işe girmeyecektiniz maalesef.. Yani şikayet etmek ve söylenmek için geç kalmışsınız bence.
Evet eşim kapımızı kapattık mı her şey bitecek dedi sürekli. Ki ben kaygılıyımdır, zor güvenirim. Resmen basiretim bağlandı. Ama yok kararlıyım, ameliyatını olsun tıpış tıpış evine. Bugün de otelde kalalım olayından cesaret aldım. Demek ki çekiniyorlar, anladılar suratımdan.

Evet eşim kapımızı kapattık mı her şey bitecek dedi sürekli. Ki ben kaygılıyımdır, zor güvenirim. Resmen basiretim bağlandı. Ama yok kararlıyım, ameliyatını olsun tıpış tıpış evine. Bugün de otelde kalalım olayından cesaret aldım. Demek ki çekiniyorlar, anladılar suratımdan.

İşte maalesef gördüğünüz gibi ‘kapıyı kapattık her şey bitti’ olmuyor. Majör depresyon geçirmişsiniz şuanda kaygı bozukluğunuz da var o yüzden bence psikolojinize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Bu denli yoğun stresler bütün taşları yerinden oynatır. En az hasarla bu durumun içinden çıkmaya çalışın. Şansınız bol olsun..

Ne biçim aile o ya okudukça nefretim kabardı kızına da kendine de kocasına da oğluna da.
Kendine eziyet etme, ailene de eziyet ettirtme.

İşte maalesef gördüğünüz gibi ‘kapıyı kapattık her şey bitti’ olmuyor. Majör depresyon geçirmişsiniz şuanda kaygı bozukluğunuz da var o yüzden bence psikolojinize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Bu denli yoğun stresler bütün taşları yerinden oynatır. En az hasarla bu durumun içinden çıkmaya çalışın. Şansınız bol olsun..
Çok teşekkür ederim. Farkındayım, ortalık sakinleşince ben yine kötü olacağım. Umarım kendime en az zararla, akıllıca çıkabilirim bu işlerin arasından. Sağolun.

Ne biçim aile o ya okudukça nefretim kabardı kızına da kendine de kocasına da oğluna da.
Kendine eziyet etme, ailene de eziyet ettirtme.
Valla kader diye bir şey varmış bunu anladım. 34 yaşıma kadar, o kadar çok kişi istedi ki beni. Kendimi övmek gibi değil ama öğretmenim, güzel olduğumu biliyorum ve herkesten duyuyorum. Kimler çıktı kalbim hiiiç ısınmadı.. Gittim maddi olarak karşıma çıkanların en vasatı ile (ki hiç umrumda olmadı, etrafımdan çok söylediler bunu) bir de görüyorum ki en pısırığı ile evlendim. 34 e kadar bekle, al sana tokat.

Gördüğün gibi ilişkiniz başlamadan bitmiş, sen de çok zorlama boşan gitsin. Oğlunun evinde oğlu kendi baksın

Valla kader diye bir şey varmış bunu anladım. 34 yaşıma kadar, o kadar çok kişi istedi ki beni. Kendimi övmek gibi değil ama öğretmenim, güzel olduğumu biliyorum ve herkesten duyuyorum. Kimler çıktı kalbim hiiiç ısınmadı.. Gittim maddi olarak karşıma çıkanların en vasatı ile (ki hiç umrumda olmadı, etrafımdan çok söylediler bunu) bir de görüyorum ki en pısırığı ile evlendim. 34 e kadar bekle, al sana tokat.
Bu kader değil ki, yanlış tercih. Kusura bakmayın ama insan bu şekilde arkadaşlık bile kurmaya tahammül etmeZ ki siz aile olmuşsunuz ya da öyle sanıyorsunuz. Çekici gelen şey neydi size bilmiyorum Emin’im kendinizi o “şey” ile kandırmaya çalışıyorsunuz ama o da bir gün bitecek. Kafanızı vurmazsınız umarım duvarlara. Gün geri gelmiyor. İlk İtişmelerde bu yoldan dönülmesi gerekiyormuş bence. Hele o çarşaf mevzusu nedir ya 34 yaşındaki kadının otel kapısına dayanmak, Ali kıran başkesen mi bunlar Allahaşkına, kocan olayın neresinde neden gık demiyor? Önceden konuşmuşlardır bunları da kessssin. O nişan bohça olayları falan da rezalet. Hepsi birbirinden kötü bunların, hastalığa saygıları yok hürmet bekliyorlar.görümceler seni hizmetçi bellemiş. Bu imajı neden verdiniz neden ağzı dili sadece size olan bi anakuzusunu eş seçtiniz?

Bişey sormam gerekiyor, biyografide hemşire yazıyor bir konunda bankacıyım yazmışsın,az evvel öğretmen olduğunu yazmışsın.
Biyo da 31 yaşındasın biraz evvel 34 yaşında olduğunu yazdın.
NASIL YANİ? Mune Mune Kazen Kazen

Back
X