Öncelikle sizi tebrik ederim. Olması gerekeni yapmışsınız. Arada nefsiniz yoklamış acaba çok mu kullanılıyorum benim düzenim ne olacak gibi düşünerek. Ama sabretmenizi tavsiye ederim. Gerçekten hayat insana hiç beklemediği şeyler yaşatıyor. Hepsinin bir sebebi vardır. Sonradan pişman olmamak için musade edin kalmaya devam etsinler gönül hoşluğu ile.
1.si kiralık eve çıksınlar denilmiş.
kiralik evler en iyi ihtimalle 6 aylık veriliyor ama biz kaç ay aradığımızda bulamamıştık. Normali 1 yıllık sözleşmedir. Kaldı ki eşyalı vs olması gerekir bu çift için. Hem de hangi vakitte bunları yapma imkanları var?
2.si eşinizin rahatsız olmasını da anlıyorum.
Ancak burda sizin ciddi durusunuz önemli. O da size rahatsızlığını iletip fikrinizde etkili oluyor gibi gördüm. Aslolan sizin durusunuz, eşinizin sizden çekinmesi gerekir bence. Evet çok zor bir durum ama düşünsenize sizin hastalığınız olsa ya da annenizin esiinz yine boyle rahatsiz mi olacak ? Ister enisteniz olsun ister anneniz bir can sonucta. bize ne kadar yakin ya da uzak olduğu önemli mi. üstünüze düşen sorumluluğu yerine getirmekse eşinizin sözlerini biraz kulak ardı etmeye çalışın bence.
Modunuzun moralinizin düşmesini anlıyorum.
Eşinizle baş başa dışarda vakit geçirmeye çalışın bence. Halanızdan enistenizden razı olarak ayrılmaya bakın bence.
Evim düzenim diye düşünmeyin lütfen.
Işte enisteniz bedenine dahi sahip değil. Biz de değiliz. Hepsi geldiği gibi gidecek. Can olarak görün hoş görün. Zaten yapmışsınız maşallah. Böyle sebat edin