- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
Evet bencede bolluktan, Allah bugünleri aratmasinBence para bol gelmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bencede bolluktan, Allah bugünleri aratmasinBence para bol gelmiş.
ben yazdım sandım bunu aynısını geçen de ben yaptım....ve kulaklarımda melodi su an çınladı yalnız değilsiniz yalnız değilsinizValla kızarsınız diye taksit taksit yazıyorumSabah mutfağın tekstil malzemelerinin olduğu kısmı açtım açtım açılmıyor. Birşey sıkışmış. Hiiiç kullanmadığım bir mutfak önlüğü engelliyor çekmeceyi. Attım
![]()
Evet yokluk görsem yapamazdım sanırım. Ailenin tek kız çocuğuyum. 30 yaşındayım. Ama kabul ediyorum, şımarık büyütüldüm ve hala şımarığın tekiyimBence para bol gelmiş.
konuyu okuyunca güldüm yaValla kızarsınız diye taksit taksit yazıyorumSabah mutfağın tekstil malzemelerinin olduğu kısmı açtım açtım açılmıyor. Birşey sıkışmış. Hiiiç kullanmadığım bir mutfak önlüğü engelliyor çekmeceyi. Attım
![]()
siz çalışıyor musunuz?Hayır gayet mutlu neşeli evini seven biriyim. Biraz mükemmelliyetçilik var aslında bende. Ev hep jilet gibidir. O jiletliğe engel oluyor diye düşünüyorum belkide. Diyorum ya bilmiyorum psikolojik mi tembellik mi. Dolapta yarım domates olsa bile fiyakalı bir saklama kabında durur mesela. Ama olmasa daha jilet gibi olur dolap. Yazarken gülesim geldi :)
Evet çalışıyorumsiz çalışıyor musunuz?
domatesin fiyati ucmus nasil atarsin ? Bende de bu atma huyu var . Evde fazla esya gormeye dayanamiyorumBahsedeceğim hareketler bütününü neredeyse bir yıldır yaşıyorum. Karşı koyamayacağım bir kuvvetle yapıyorum hemde. Koyamayacağım değilde koymadığım diyelim yada. Sorun şu ki, diyelim yemek yapıyorum. Domatesin yarısını kullandım. 'Of bu diğer yarısını nereye koyacağım ben şimdi' diye öfleye pöfleye düşünüyorum. Al bir saklama kabına koy değil mi. Yok. Saklama kabını bulsam koysam sulanıyor tekrar kullanılacak halden çıkıyor ben hatırlayana kadar. Kaldırıp çöpe atıyorumMatah birşey yapmadığımı biliyorum fakat hemen hemen her konuda bunu yapıyorum. Beni azıcık sıkıntıya sokacak elime dolanan birşey varsa kaldırıp çöpe atıyorum. Ve onu attıktan sonra omzumdan yük kalkmış gibi hissediyorum. Sabah tuvaleti yıkarken çamaşır suyunun etrafına çamaşır suyu aktığını gördüm. Damla damla aşağı doğru akmış. Hayır çöpe atmadım ama dibinde en az dört kez daha tuvaleti yıkayacak çamaşır suyunu tuvalete boca edip kutuyu attım
Psikolojik bir sorun mu yoksa gerçekten müsrifin önde gidip bayrak sallayanı mıyım acaba. Bu bana dert oldu çünkü yapmaya devam ettikçe başka konulara da sıçramaya başladı. Afrika Suriye vs demeyin valla biliyorum yaşananları, yıllarca yardım kuruluşlarında gönüllü olarak çalıştım. Fakat geçen hafta giymediğim marka marka kıyafetlerimi kaldırıp atınca iyi olmadığımı anladım
Hayal edince psikopat bir tip canlanıyor biliyorum. Ben bunu eskiden yardıma muhtaçlara vermek olarak yapardım ama üşeniyorum. Aranızda psikolog falan varsa birşeyler dese ne mutlu olurum.
![]()
Aynı ben. Ben bu huyumdan şikayetçi değilim onu orada unuttuysam demek ki lazım olmuyor o zaman o şey evde yük. Fazla eşyadan nefret ederim. Belki aramızdaki fark ben çok lazım olmayan şeyi eve sokmuyorum. Yıllar içine ev depoya dönüyor yoksa.Valla kızarsınız diye taksit taksit yazıyorumSabah mutfağın tekstil malzemelerinin olduğu kısmı açtım açtım açılmıyor. Birşey sıkışmış. Hiiiç kullanmadığım bir mutfak önlüğü engelliyor çekmeceyi. Attım
![]()