• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta oldum iyileşemiyorum bile vicdansız davranıyor

zorlu_sewdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
23
2
86
İstanbul
1 yıllık ilişkiydi bizimkisi sevdiğine emindim tek sorun parasızlıktı ileriyi göremedi ve ileride daha çok üzülürüz belki diyerek bitirdi.
3 hafta hiç aramadık sormadık. Son 1 haftadır arıyorum açmıyor yalvarıyorum arkadaşlarım durumumun çok kötü olduğunu söyledi kayıtsız kaldı. Ve yine yalvardım yakardım mesaj yazdım hayatımda kimse yok bende çok üzülüyorum ama ileride daha çok üzülürüz dedi. Son olarak sana sesini duymaya çok ihtiyacım var dedim.Bahane uydurdu :(
Ne yaparım ne ederim bilmiyorum dualara sığındım hasta oldum iyileşemiyorum iğneyle ayakta duruyorum.
Seven insan bu kadar üzüntüye kayıtsız kalır mı ?
:50:

1 yıllık ilişkiydi bizimkisi sevdiğine emindim tek sorun parasızlıktı ileriyi göremedi ve ileride daha çok üzülürüz belki diyerek bitirdi.
3 hafta hiç aramadık sormadık. Son 1 haftadır arıyorum açmıyor yalvarıyorum arkadaşlarım durumumun çok kötü olduğunu söyledi kayıtsız kaldı. Ve yine yalvardım yakardım mesaj yazdım hayatımda kimse yok bende çok üzülüyorum ama ileride daha çok üzülürüz dedi. Son olarak sana sesini duymaya çok ihtiyacım var dedim.Bahane uydurdu :(
Ne yaparım ne ederim bilmiyorum dualara sığındım hasta oldum iyileşemiyorum iğneyle ayakta duruyorum.

Canım sen elinden geleni yapmışsın artık üstüne düşme kendini toparlamaya çalış.Erkekler konu para olunca çok önemsiyorlar.Ben de sevgilimle sırf onun iş durumlarından dolayı görüşemez konuşamaz olduk ve ayrılan taraf ben oldum vurdumduymazlığından.Kafaları karışık ve şuan tek düşünebildikleri o.Sen daha fazla üstüne düşme bu sefer işler daha çok çığırından çıkıp ,tamir edilemeyck yaralar açabilir ikinizde de.Bırak sen de o da kabuğuna çekilsin biraz.Bu tür durumları atlatınca hala seni seviyorsa sana zaten döner.

canım arkadaşım, açık konuşmak zorundayım, seven insan böyle yapmaz. Para olayını ayrılmak için bahane olarak göstermiş. Bence sen bu ilişkiye kafa yormayı, kendini üzmeyi bırak.
Benim de 2 sene önce ilişkim bitti, sebep beni sevmemesiydi, başka hiç bi sebepten bitmez ilişkiler. Paraymış, mevkiymiş, kariyermiş, ailelermiş, bunlar kavuşmayı erteleyen şeylerdir, ayrılık sebebi değil...

Boşverrr canım boşverrr :ssz:
Artık yapacak birşey kalmış, sen yapacağını yapmışsın hemde fazlasıyla ..
Kendi yoluna bak hee bir erkek içinde kendini yataklara kadar atmanın bir manası yok. Hasta oldun da noldu kendine ettin ona birşey olmadı .. Üzme kendini değmez çünkü :37:

Ben de hiç inanmadım açıkcası..parası yoksa para kazanmanın yollarını bulur iki işte üç işte çalışır yine de seni bırakmazdı,beyfendiye sorumluluk almak ağır gelmiş çok da gözünü karartmamış demek ki..boşuna üzülme bence o senin kadar üzülmemiştir.

Back
X