Hasta olup rapor almak

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Iyi geceler kızlar
Astım hastası ve grip var suan
Bugün raporluyum yarında ise gidemicegim sanırım
Rapor almak sorun değil isteyim
Rapor alınca iş yerinizle sikinti yasiyormusunuz
Çok cekiniyorum bu durumdan
Göğsüm ve sırtım çok agriyor gidemicegim sanırım
Bu halde bunu düşünmek
Sizde durumlar nasıl
He birde astım olduğum icin 3 4 ayda bir 2 3 günlük almak durumunda kalıyorum :(

Maalesef işveren iş kaybını sevmiyor...
Beyaz yakada da mavi yakada da memurda da durum bu...
Ancak sağlık her şeyden kıymetli

Iyi geceler kızlar
Bu halde bunu düşünmek
Sizde durumlar nasıl
He birde astım olduğum icin 3 4 ayda bir 2 3 günlük almak durumunda kalıyorum :KK43:
Almalısın. Ilerlemesin. Bu arada hangi ilaclari kullanıyorsun

Bende izin alırken çok çekinirim ama napalım bizim sağlığımız elin işinden daha kıymetli:KK6:

Bence de çalışan icin sıkıntılı bir durum ama hasta halinizle çalışırsanız da hastalığınız uzayacak ve verimli calisamayacaksiniz. Halbuki 1 gün dinlenerek sonraki gunlerde çok daha verimli çalışabilirsiniz.

Sıkıntılı bir yerde sıkıntılı bir dönemde memur olarak çalışmıştım. Sabah 4-5 e kadar öksürük tutardı beni. Kaburgalarım ağrır, sızlardı öksürmekten. Alerjik astım başlangıcı demişti Bi göğüs hastalıkları doktoru. Ve o dönem bize rapor verilmesi yasaktı. Rapor almamız imkansızdı. 2-3 saat uykuyla nöbete gider 24/24 çalışırdık. Berbat bir durumdu. Rapor alabiliyorsanız alın. Dinlenmedikçe ilerliyor. Dinlenemedim bronşit oldum yine çalışmak zorunda kaldım. Acilde kortizon içeren serum ve O2 takmışlardı. Ben vent.... ve Flixo... adlı ilaçları kullanmaya başlamıştım. Doktor her gün hasta olayım olmayayım kullan demişti. İlerlerse sürekli ilaç kullanmak zorunda kalırsınız. Her gün kullanmıyorum ben yan etkilerden dolayı. Şükür ki uzun zamandır olmuyor. Bırakın etrafınızdaki tepkiyi kendinizi düşünün. Sağlık gidince geri gelmiyor. Rapor almadığım günlere yanarım. Kimleri düşünüp neden idare ettim diye

Sıkıntılı bir yerde sıkıntılı bir dönemde memur olarak çalışmıştım. Sabah 4-5 e kadar öksürük tutardı beni. Kaburgalarım ağrır, sızlardı öksürmekten. Alerjik astım başlangıcı demişti Bi göğüs hastalıkları doktoru. Ve o dönem bize rapor verilmesi yasaktı. Rapor almamız imkansızdı. 2-3 saat uykuyla nöbete gider 24/24 çalışırdık. Berbat bir durumdu. Rapor alabiliyorsanız alın. Dinlenmedikçe ilerliyor. Dinlenemedim bronşit oldum yine çalışmak zorunda kaldım. Acilde kortizon içeren serum ve O2 takmışlardı. Ben vent.... ve Flixo... adlı ilaçları kullanmaya başlamıştım. Doktor her gün hasta olayım olmayayım kullan demişti. İlerlerse sürekli ilaç kullanmak zorunda kalırsınız. Her gün kullanmıyorum ben yan etkilerden dolayı. Şükür ki uzun zamandır olmuyor. Bırakın etrafınızdaki tepkiyi kendinizi düşünün. Sağlık gidince geri gelmiyor. Rapor almadığım günlere yanarım. Kimleri düşünüp neden idare ettim diye
Çok geçmiş olsun maalesef memur değilim ve malesef yolda gidiyorum ise
Ama asla mesaiye kalamicagimi iletiden ıyi değilim dün acil de serum hava verildi gece ıyi gecti cars da göğüs hastalıklarına gideceğim
Vent bende kullandım çok etkili gelmiyor
Bebeklikten beri var gribim diye sikistiriyir

Çok geçmiş olsun maalesef memur değilim ve malesef yolda gidiyorum ise
Ama asla mesaiye kalamicagimi iletiden ıyi değilim dün acil de serum hava verildi gece ıyi gecti cars da göğüs hastalıklarına gideceğim
Vent bende kullandım çok etkili gelmiyor
Bebeklikten beri var gribim diye sikistiriyir
Kendinizi düşünün. Tepkiyi hiç düşünmeyin. Acile gittim dersiniz. Çok geçmiş olsun

Allah iyi ve anlayışlı insanlarla karşılaştırsın . her müdür sağlık önemli deyip geçmiyor ki

Iyi geceler kızlar
Bu halde bunu düşünmek
Sizde durumlar nasıl
He birde astım olduğum icin 3 4 ayda bir 2 3 günlük almak durumunda kalıyorum :KK43:
umursamıyorum bazen işim oldugundan bıle aldıgım oluyor. ama benım senelık rapor kullanmam 5 gunu gecmez.

sarimsak yutun sabah aksam demek istedim sadece bende astimliydim sogan suyu bana mucize oldu resmen uzun suredir bir skintim yok bu konuda

Back
X