- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
- Konu Sahibi florence_N
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya gireceğim. Köyde oturuyorum. Başıboş gezen, imkanımız olduğu ölçüde evden yemek verdiğimiz bir köpek vardı. İki gündür ishal ve halsiz. Yemek de yemiyor. Halsılizliğini farkedince evin bahçesine alıp bağladım, köydeki köpekler sataşıp zarar vermesin diye. Aşılı degil. Tahmini 7-8 aylık. Ama cüsseli bir köpek. Bu akşam nefes alisindan ağrısı olduğunu yorumlayarak çocukların surubundan sulandırıp verdim. Kucakladigimda 15 kilo olan oğlumla aynı gibiydi. Kilosuna göre internetten bakıp sulandırıp siringayla icirdim. Bugün hiç su içmemişti, surup şekerli olunca içi yandı sanırım, 2 bardak kadar içti. İshali de var. İnternetten bakıp lapa pişirdim. Yeni piştiginde yarım su bardağı kadar yedi dün akşam. Bugün hiç yemek yemedi. Bizi görünce üstümüze hoplayan zıplayan köpekten eser yok. Hayvan hastanesi 1 saat uzaklıkta. Belediyeyi arasam tedavi hizmeti yokmuş. Alıp barınağa götürüyormus. Tedavi ettirsem durumum da yok aracım da. Ne yapacağımı bilemedim. Akıl akıldan üstündür diye buraya yazdım.