Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu arada köpeği köye 3 aylık yavruyken bıraktılar. Kurt-kangal karma demişlerdi. Neden bıraktılar bilmiyorum ama kafa kurt vücut kangal gibi enteresan bir köpek. Biz bunu sahiplensek saldırgan olur mu acaba. Sokakta denk geldiğimizde üstümüze zıplayan çok oyuncu bir köpekti. Milletin tavugunu bogarmis ama. Tüm köpekler yapar mı bunu yoksa kurt kırması olduğu için mi yapıyor? Bilginiz varsa.
Karnı aç olduğu için yapıyor. Yemek vermeniz yeterli. Hiçbir köpek aşırı travmatik değilse yada saldırgan yetiştirilmemişse saldırmaz. Köpeklerle çocuklar arasında tek fark vardır. Çocuklar büyür, köpekler hep çocuk kalır
Allâh sizden razı olsun.
Çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.
Gözlerimi dolduracak kadar mutlu ettiniz beni.
Sizin gibi güzel insanlar dünyayı sevdiriyor bana, ne desem boş, tüm iyi dileklerim sizinle.
Gunaydin. Delikanlı hala bir şey yemiyor. Biraz yağlı kurbandan kıyma var, kavursam diyorum ama acaba yağı dokunur mu? Hayvansal yağ ama bilemedim. Patates haşlıyorum. Olmazsa patatesle karistirip da mı versem... Bir de üzerinde çok pire var. İlaç alana kadar ne yapabilirim?
Gunaydin. Delikanlı hala bir şey yemiyor. Biraz yağlı kurbandan kıyma var, kavursam diyorum ama acaba yağı dokunur mu? Hayvansal yağ ama bilemedim. Patates haşlıyorum. Olmazsa patatesle karistirip da mı versem... Bir de üzerinde çok pire var. İlaç alana kadar ne yapabilirim?
Az az su içmeye başladı. Kıymanın yağını suzdurup patates püresi yönetim karıştırdım yemedi. Komşudan pire için fısfıs varmış, sırtına ve ensesine sıktım. Yatıyor. Dün akşamdan beri bağlı değil ama eve en uzak yerde çalıların üzerinde yatiyor. Yanına gidince kalkmıyor. Yattığı yerden kuyruk sallıyor.