Hasta sokak köpeği

Bu arada köpeği köye 3 aylık yavruyken bıraktılar. Kurt-kangal karma demişlerdi. Neden bıraktılar bilmiyorum ama kafa kurt vücut kangal gibi enteresan bir köpek. Biz bunu sahiplensek saldırgan olur mu acaba. Sokakta denk geldiğimizde üstümüze zıplayan çok oyuncu bir köpekti. Milletin tavugunu bogarmis ama. Tüm köpekler yapar mı bunu yoksa kurt kırması olduğu için mi yapıyor? Bilginiz varsa.
Karnı aç olduğu için yapıyor. Yemek vermeniz yeterli. Hiçbir köpek aşırı travmatik değilse yada saldırgan yetiştirilmemişse saldırmaz. Köpeklerle çocuklar arasında tek fark vardır. Çocuklar büyür, köpekler hep çocuk kalır☺️

Allâh sizden razı olsun.
Çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.
Gözlerimi dolduracak kadar mutlu ettiniz beni.
Sizin gibi güzel insanlar dünyayı sevdiriyor bana, ne desem boş, tüm iyi dileklerim sizinle.

Allahım ne güzel bir konu ne güzel bir insan.. Allah tuttuğunuzu altın etsin inşallah sizdeki merhameti herkese versin..

Gunaydin. Delikanlı hala bir şey yemiyor. Biraz yağlı kurbandan kıyma var, kavursam diyorum ama acaba yağı dokunur mu? Hayvansal yağ ama bilemedim. Patates haşlıyorum. Olmazsa patatesle karistirip da mı versem... Bir de üzerinde çok pire var. İlaç alana kadar ne yapabilirim?

Gunaydin. Delikanlı hala bir şey yemiyor. Biraz yağlı kurbandan kıyma var, kavursam diyorum ama acaba yağı dokunur mu? Hayvansal yağ ama bilemedim. Patates haşlıyorum. Olmazsa patatesle karistirip da mı versem... Bir de üzerinde çok pire var. İlaç alana kadar ne yapabilirim?
Yagli vermeyin bu donemde. Kokusu sinsin diye azcik haslanmis makarnaya karistirin. Pirelerin cozumu ilac sadece. Elma sirkesini bi arastirin sanirim bi kullanim sekli vardi. Durumu nasil

Az az su içmeye başladı. Kıymanın yağını suzdurup patates püresi yönetim karıştırdım yemedi. Komşudan pire için fısfıs varmış, sırtına ve ensesine sıktım. Yatıyor. Dün akşamdan beri bağlı değil ama eve en uzak yerde çalıların üzerinde yatiyor. Yanına gidince kalkmıyor. Yattığı yerden kuyruk sallıyor.

Back
X