• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta ve Yalnizim

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Ben bu yalnızlık isinde zirve yaptigimi dusunuyorum bare suraya 2 kelime yaziyim de öldügümde intetnet kayitlarimdan su konularima ulassinlar da ne hissettiğimi ogrensinler

Hastayim gribim ama agir bi grip yataktan kalkamiyorum, basim agriyo, oksuruyorum bogazlarim aciyo. Ve cevremdekilerin bu duruma tepkisi: :KK51:
Hastayim diyorum kimse benimle ilgilenmiyo en azindan biri gelsinde nefesimi kontrol etsin yasiyomuyum diye:KK62: ilac bile almiyolar buda yetmezmis gibi babam bana is yaptiriyo zorla, babamin akrabalarina gittiğimizde felc geçirsem bile onun akrabalarina hizmet etmek zorundayim !! :KK62:

Cok zoruma gitti kizlar, istedimki bir tanecik ilgilenenim olsun ya nolurdu yani, kendimi cooooook yalniz hissediyorum burda odaya kapattim kendimi kendi kendime cekiyorum acimi, nazimi :KK61:
Bir annanecigim var beni dusunen ilgilenen nazimi ceken,80ine merdiven dayamasina ragmen bana is yaptirmayan her ise kendi kosan, o da cok uzaklarda...
Oyle iste kizlar bir annanecigim var birde siz varsiniz allah hepinize uzun omur versin, dertlesmek istedim yazdim.....

Özetle yalnizim cok............

Son düzenleme:
Ben bu yalnızlık isinde zirve yaptigimi dusunuyorum bare suraya 2 kelime yaziyim de öldügümde intetnet kayitlarimdan su konularima ulassinlar da ne hissettiğimi ogrensinler

Hastayim gribim ama agir bi grip yataktan kalkamiyorum, basim agriyo, oksuruyorum bogazlarim aciyo. Ve cevremdekilerin bu duruma tepkisi: :KK51:
Hastayim diyorum kimse benimle ilgilenmiyo en azindan biri gelsinde ya iyi misin noldu sana desin yahu:KK62: ilac bile almiyolar buda yetmezmis gibi babam bana is yaptiriyo zorla, babamin akrabalarina gittiğimizde felc geçirsem bile onun akrabalarina hizmet etmek zorundayim !! :KK62:
Cok zoruma gitti kizlar, istedimki bir tanecik ilgilenenim olsun ya nolurdu yani, kendimi cooooook yalniz hissediyorum burda odaya kapattim kendimi kendi kendime cekiyorum acimi, nazimi :KK61:
Bir annanecigim var beni dusunen ilgilenen nazimi ceken,80ine merdiven dayamasina ragmen bana is yaptirmayan her ise kendi kosan, o da cok uzaklarda...
Oyle iste kizlar bir annanecigim var birde siz varsiniz allah hepinize uzun omur versin, dertlesmek istedim yazdim.....
Senin için yapabileceğim ne var ?

Boyle anlatinca cok basit geliyor, ama ben bi aileye sahibim cok sukur, onlarla birlikte yasiyorum kalabalik bi aile sayiliriz, ama gel gelelimki bukadar insan icinden kalkip bi neyin var diyenim bi sicak corba yapanim yok
Of kizlar baya bunaldim bunun için bile konu aciyorum yaa kusuruma bakmayin

Gripten ölümler, antibiyotiğin bulunmasından sonra sona erdi. Belirtilere göre üst solunum yolları enfeksiyonu ile birlikte grip olmuşsun. Şimdi kalk bi nane limon kaynat, sıcak sıcak iç. Yarın da doktora gider, antibiyotik alırsın. Akşama bir şeyin kalmaz. Sonra da seninle ilgilenecek bir müstakbel bulursun :) Çok naz yapıp kaçırmamaya dikkat et. Her şeyin fazlası zarar :)

Çok geçmiş olsun.
Kalender insanların hastalıkları pek önemsenmiyor.
Ben hastalanınca kuyruğu dik tutarım misal, elimden geleni yaparım. Kimse de hasta yerine koymaz.
Eşimse burnu aksa ölğyormuş gibi kıyameti koparır. Çorbalar yapılır, ilaçlar alınır, sessiz olunur falan...
Siz de böyleyseniz ciddiye almıyorlardır bence.

Gripten ölümler, antibiyotiğin bulunmasından sonra sona erdi. Belirtilere göre üst solunum yolları enfeksiyonu ile birlikte grip olmuşsun. Şimdi kalk bi nane limon kaynat, sıcak sıcak iç. Yarın da doktora gider, antibiyotik alırsın. Akşama bir şeyin kalmaz. Sonra da seninle ilgilenecek bir müstakbel bulursun :) Çok naz yapıp kaçırmamaya dikkat et. Her şeyin fazlası zarar :)

Misafirlikteyim aksi gibi, yatili bayram ziyaretindeyiz:KK1: herseyi hallederim de o mustakbel isi cok zor ya , hayir yillardir bulamiyorum:KK53: oysa bilselerki gormemisin mustakbeli olucak ayaklarini bile yikiycam :KK53:

Arkadasim çok geçmiş olsun. Aslinda bu ilk mesajım. Sirf ne hissettiğini biliyorum ve anlıyorum demek için yazdim. Aynı evin içinde 3 gün hasta yatıp ailenin diğer fertleri tarafından gorulmemeyi iyi bilirim. Kalkıp bir bardak suyu almak için nasıl çaba sarfettigimi... Diyeceğim o ki; kimseden birşey bekleme...

Çok geçmiş olsun.
Kalender insanların hastalıkları pek önemsenmiyor.
Ben hastalanınca kuyruğu dik tutarım misal, elimden geleni yaparım. Kimse de hasta yerine koymaz.
Eşimse burnu aksa ölğyormuş gibi kıyameti koparır. Çorbalar yapılır, ilaçlar alınır, sessiz olunur falan...
Siz de böyleyseniz ciddiye almıyorlardır bence.

Ben de sizin gibiyim sanirim, cok pimpirikliyimdir ama belli etmem kendi kendime yazarim ölüm senaryolarimi:KK1:

Back
X