• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta ve Yalnizim

Ben bu yalnızlık isinde zirve yaptigimi dusunuyorum bare suraya 2 kelime yaziyim de öldügümde intetnet kayitlarimdan su konularima ulassinlar da ne hissettiğimi ogrensinler

Hastayim gribim ama agir bi grip yataktan kalkamiyorum, basim agriyo, oksuruyorum bogazlarim aciyo. Ve cevremdekilerin bu duruma tepkisi: :KK51:
Hastayim diyorum kimse benimle ilgilenmiyo en azindan biri gelsinde ya iyi misin noldu sana desin yahu:KK62: ilac bile almiyolar buda yetmezmis gibi babam bana is yaptiriyo zorla, babamin akrabalarina gittiğimizde felc geçirsem bile onun akrabalarina hizmet etmek zorundayim !! :KK62:
Cok zoruma gitti kizlar, istedimki bir tanecik ilgilenenim olsun ya nolurdu yani, kendimi cooooook yalniz hissediyorum burda odaya kapattim kendimi kendi kendime cekiyorum acimi, nazimi :KK61:
Bir annanecigim var beni dusunen ilgilenen nazimi ceken,80ine merdiven dayamasina ragmen bana is yaptirmayan her ise kendi kosan, o da cok uzaklarda...
Oyle iste kizlar bir annanecigim var birde siz varsiniz allah hepinize uzun omur versin, dertlesmek istedim yazdim.....

Özetle yalnizim cok............

çok geçmiş olsun, insan hasta olunca duygusallaşıyo işte, naz yapcak birini arıyo olmayınca hepten bunalım, baban ayıp etmiş
yap bi hazır çorba iç, çorba yapanın yoksa kendin yapcaksın malesef

Arkadasim çok geçmiş olsun. Aslinda bu ilk mesajım. Sirf ne hissettiğini biliyorum ve anlıyorum demek için yazdim. Aynı evin içinde 3 gün hasta yatıp ailenin diğer fertleri tarafından gorulmemeyi iyi bilirim. Kalkıp bir bardak suyu almak için nasıl çaba sarfettigimi... Diyeceğim o ki; kimseden birşey bekleme...

Cok tesekkur ederim msjiniz icin gercekten, cok mutlu oldum:KK49:
Insan bekliyor iste ya burda oksururken icim disima cikiyo belli aci cektigim ama icerde yiyorlar iciyolar egleniyolar agrima gidiyo:KK1: hayir ben eglenmeyin acima ortak olun demiyorumki 2 gelin nefes aliyomuyum diye kontrol edin bi nane limon kaynatin yeter:KK1:

çok geçmiş olsun, insan hasta olunca duygusallaşıyo işte, naz yapcak birini arıyo olmayınca hepten bunalım, baban ayıp etmiş
yap bi hazır çorba iç, çorba yapanın yoksa kendin yapcaksın malesef

Hayir ben naz yapamiyorum bide sofra kaldirilirken gec geldim diye asik surat cekiyorum hic acima da yok, baba tarafindan biyerlere gidilince gerikafaliligi tutar benim babamin
Tesekkur ederim:KK1:

Valla ben hasta olduğumda aman tanrın yatmalara doyamam. Geçen sene yatılı misafirliğe gittik sağolsunlar oda yaptıkar bana 2 gün karantina misali yaşamıştım :) bence sen de bol bol söylen kesin işe yarıyor :) Geçmiş olsun bu arada.

"başının çaresine bakabilen" tiplere pek sorulmaz bi derdin var mı? yardıma ihtiyacın var mı? vs vs vs
böyle biriyseniz hayatınız boyunca "ilgi" beklemeyin çok.. aileden bile..

hele evlenip anne olunca hasta olmak bile "lüks" oluyor ki orası daha fena..

ben hastaneye gittim desem kimse neyin var demez kimi ziyaret ettin derler :)
ağlasam herkes "gözüne çöp kaçmış" der :) -bırakın da o yalanı ben diyeyim dimi yok-

allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin dememişler boşa..

geçmiş olsun..

Geçmiş olsun Allah şifa versin inş :) Değişik bi aile sanırım yada siz kuyruğu dik tutuyosunuz :) yaş kaç bu arada?

Valla ben hasta olduğumda aman tanrın yatmalara doyamam. Geçen sene yatılı misafirliğe gittik sağolsunlar oda yaptıkar bana 2 gün karantina misali yaşamıştım :) bence sen de bol bol söylen kesin işe yarıyor :) Geçmiş olsun bu arada.

Tesekkur ederim:KK1:
Ben de mi oyle yapsam ki, bi yarin deneyeyim bakayim :) gerçi bunlar biraz umursuz azicik icine ayilip bayilma falan da mi katsam:KK45:

"başının çaresine bakabilen" tiplere pek sorulmaz bi derdin var mı? yardıma ihtiyacın var mı? vs vs vs
böyle biriyseniz hayatınız boyunca "ilgi" beklemeyin çok.. aileden bile..

hele evlenip anne olunca hasta olmak bile "lüks" oluyor ki orası daha fena..

ben hastaneye gittim desem kimse neyin var demez kimi ziyaret ettin derler :)
ağlasam herkes "gözüne çöp kaçmış" der :) -bırakın da o yalanı ben diyeyim dimi yok-

allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin dememişler boşa..

geçmiş olsun..

Ben de sizin gibiyim :KK1: ya bide karsimizdaki insanlada alakali bence, karsimizdaki bize duskunse elin cizilse emar cektirtir falan ne bileyim, cok ustumuze dusen deger veren insanlar yok etrafimizda belkide:KK1:
Amiin kesinlikle, ailen bile olsa elden ayaktan dussen bi zaman sonra iskence olursun onlara

Geçmiş olsun Allah şifa versin inş :) Değişik bi aile sanırım yada siz kuyruğu dik tutuyosunuz :) yaş kaç bu arada?

2side valla bir babam var baba kanserim ölücem desem zaten hepimiz ölmycez mi der oyle bi insan:KK1: e kuyrukta dik biraz hic oyle naz niyaz beceremem
Teşekkür ederim,18 yasindayim:KK49:

Üzüldüm :((
Senin ıcın bır seyler yapmak ısterdım
Zîrâ, aynı duyguları benım de hıssettıgım zamanlar oldu
Çok ıyı anlayabılıyorum, kırgınlıgını
Ne garip degıl mı?
Bazen annen, baban, kardeşlerin bıle az otede senın ne hıssettıgınden habersız yaşıyorlar.
Acaba televizyon, ınternet hayatlarımıza cok mu hukmedıyor, dıye dusunmeden edemıyorum.
Bunlar olmasaydı, aıle fertlerı daha çok bır araya gelir, daha cok sohbet ederdı belkı...

Ben de sizin gibiyim :KK1: ya bide karsimizdaki insanlada alakali bence, karsimizdaki bize duskunse elin cizilse emar cektirtir falan ne bileyim, cok ustumuze dusen deger veren insanlar yok etrafimizda belkide:KK1:
Amiin kesinlikle, ailen bile olsa elden ayaktan dussen bi zaman sonra iskence olursun onlara

kızım var 2,5 yaşında bi yerim acıyınca gelip öpüyor :)
eşim de çok ilgilidir ama bi yaştan sonra alışmadık bünyede ilgi ihtiyaç olmuyor..
ve çok enteresandır o ilgilenmeyenler çok "ilgili" olduklarını hep iddia ederler..
belki biz anlayamadık..

Üzüldüm :KK43:(
Senin ıcın bır seyler yapmak ısterdım
Zîrâ, aynı duyguları benım de hıssettıgım zamanlar oldu
Çok ıyı anlayabılıyorum, kırgınlıgını
Ne garip degıl mı?
Bazen annen, baban, kardeşlerin bıle az otede senın ne hıssettıgınden habersız yaşıyorlar.
Acaba televizyon, ınternet hayatlarımıza cok mu hukmedıyor, dıye dusunmeden edemıyorum.
Bunlar olmasaydı, aıle fertlerı daha çok bır araya gelir, daha cok sohbet ederdı belkı...

Bence insanin icinde olacak boyle seyler ya internet cagiylada alakasi vardır ama asil neden bu bence kisilik karakter meselesi... ama annelik babalik icgudusu diye bisey vardi hani bizi mi yediler hic uzulmezmi bi anne baba kizi icerde hasta yatarken.. grip basit bisey olabilir ama sonucta hastalik yani:KK1:
Cok tesekkur ederim, biseyler yaptiniz zaten,derdime ortak oldunuz daha ne olsun, icimi doktum size :KK68:

Bence insanin icinde olacak boyle seyler ya internet cagiylada alakasi vardır ama asil neden bu bence kisilik karakter meselesi... ama annelik babalik icgudusu diye bisey vardi hani bizi mi yediler hic uzulmezmi bi anne baba kizi icerde hasta yatarken.. grip basit bisey olabilir ama sonucta hastalik yani:KK1:
Cok tesekkur ederim, biseyler yaptiniz zaten,derdime ortak oldunuz daha ne olsun, icimi doktum size :KK68:

Aynen, ınsanın ıcınde olmalı böyle şeyler

kızım var 2,5 yaşında bi yerim acıyınca gelip öpüyor :)
eşim de çok ilgilidir ama bi yaştan sonra alışmadık bünyede ilgi ihtiyaç olmuyor..
ve çok enteresandır o ilgilenmeyenler çok "ilgili" olduklarını hep iddia ederler..
belki biz anlayamadık..

Aynen oyle valla , sorsalar cok ilgili anne babadirlar onlardan iyisi yoktur
Ben ilgisizlige alismak istemiyorum ya , insallah oyle olmaz:KK1:

Gecmis Olsun , Biz variz kendini yalniz hissetme...Yutkunma esnasinda da zorlanma varsa Antibiyotik baslayabilirsin........mg al.Semptomlarin gitmesi icin ise ..... alabilirsin....

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen oyle valla , sorsalar cok ilgili anne babadirlar onlardan iyisi yoktur
Ben ilgisizlige alismak istemiyorum ya , insallah oyle olmaz:KK1:

ilgiye ihtiyacın olmamasına alışıyorsun aslında.. kendi tavrına alışıyorsun..
ilgi beklemek yorucu birşey.. "varsa güzel yoksa aramam" hali güzel..
eşim ve kızım sayesinde eksikliğini hissetmiyorum zaten ama hep bi B planı olmalı derler ya ben "tek" olduğumu hiç unutmamayı seçtim yıllar önce..

Gecmis Olsun , Biz variz kendini yalniz hissetme...Yutkunma esnasinda da zorlanma varsa Antibiyotik baslayabilirsin...Augnentin 1000 mg al.Semptomlarin gitmesi icin ise Beniçal Cold alabilirsin....

Cok tesekkur ederim:KK68: burasida olmasa...
Misafirlikteyim bitek amoklavin bid var onu kullanabiliyorum:KK1:

Back
X