Teşekkür ederim canım. Cem hoca mı yaptı ameliyatını?
evet cem payaslı yaptı ameliyatımı.biraz geç cevaplayabildim kusura bakmayın.şimdi az önce yine gözlük denedim yine olmadı.önceden de olmazdı.gözlükteki boşluk burnuma oturmazdı.gözlük havada kalırdı.o kadar ameliyat oldum neredeyse 3 ay olacak hala aynı.yine gözlükler olmuyor.kemiğin de biraz inceltilmesi lazımdı.zamanla şişler ödemler iner ama kemik kendi kendine incelmez ki..malesef kemiğe hiç dokunmamış.bu kadar doğallık da iyi değil bence..şu sıralar kafam çok karışık..acaba böyle idare edip bu buruna razı mı olmalıyım yoksa kbb ci başka bir doktora tekrar mı ameliyat olmalıyım bilemedim.yani bu ameliyat benim şikayetlerimi gidermedi.zaten ikinci ameliyata karar bile versem aradan epey zaman geçmesi lazım.tabi işin maddi kısmı ve eşimi tekrar razı etme konusu daha da uzun zaman ister..her türlü bekliycez işte..
canm bi doktora görün bence kafandaki şeyleri sorarsın 3. Ayını bekleme bence
Kızlarr şubatta olmuştumya ben ameliyat halaa iyilşmedi burnumun altındaki dikiş benim tenim hassas galiba dikiş izleri kırmızı sizinkide ölemii beyaz tenliyim ben ona bağklıyorum bunun için bildiğiniz bi krem varmı kızlarrrrrr
kızlar özür dilerim ama her konuya bunu ekleyeceğim mesaj sayımı doldurmalıyım
Selam bende CEM PAYASLI hakkında birşey söylemek istiyorum Burun ameliyatımı cem payaslı hoca yaptı fakat çok şikayetçiyim kısa bir sürede burnumun düzeleceğini hiçbir ağrı olmayacağını söyledi fakat aradan 6 ay geçmesine rağmen halen ağrı şişlik ve burun kemiğimde eğrilik bozukluk var.Bu konuda çok mağdurum.Ayrıca cem hocanın ekibi saygısız ve çok ilgisizler.Tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum bu konuda fiyat bilgisi almak istediğimde hiç adam gibi cvp verilmiyo ve bu durumdan çok rahatsızım.Yakın bir tanıdığımda göğüs büyütme operasyonu olmuş cem hocadan fakat o da benim gibi durumundan hiç memnun değil.Kimseye CEM PAYASLIYI tavsiye etmiyorum.Ameliyat konusunda çok başarısız ve tecrübesiz biridir.Yaşadığım durum budur.
Zefeycim n'aptın? ameliyatından kalan izler için bir krem bulabildin mi? ya da doktor bir şey önerdi mi? izler için çinko kremleri ya da salyongoz kremleri falan iyi gelir diye duydum ama?..
Selam bende CEM PAYASLI hakkında birşey söylemek istiyorum Burun ameliyatımı cem payaslı hoca yaptı fakat çok şikayetçiyim kısa bir sürede burnumun düzeleceğini hiçbir ağrı olmayacağını söyledi fakat aradan 6 ay geçmesine rağmen halen ağrı şişlik ve burun kemiğimde eğrilik bozukluk var.Bu konuda çok mağdurum.Ayrıca cem hocanın ekibi saygısız ve çok ilgisizler.Tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum bu konuda fiyat bilgisi almak istediğimde hiç adam gibi cvp verilmiyo ve bu durumdan çok rahatsızım.Yakın bir tanıdığımda göğüs büyütme operasyonu olmuş cem hocadan fakat o da benim gibi durumundan hiç memnun değil.Kimseye CEM PAYASLIYI tavsiye etmiyorum.Ameliyat konusunda çok başarısız ve tecrübesiz biridir.Yaşadığım durum budur.
benim ameliyatımda cem payaslı tarafından gerçekleştirildi ve gayet güzel kendimi toparladım sonuçta her bünye bir değildir kimin ne zaman iyileşeceği yada toparlanacağı belli olmaz ben çok kısa bir sürede çok güzel farklar gördüm ve ben söylemesem kimse estetik olduğumu bile anlamıyor ki o kadar doğal ameliyat izi yok, ağrı yok çok hoş bir ifadem var artık kemerli ve ucu düşük bir burundan gayet doğal görünümlü harika bir burna kavuştum benden sonra başka bir arkadaşım daha yaptırdı kesinlikle oda çok memnun... bence cem payaslı dalında çok iyi bir doktor. Ayrıca ekibi de çok samimi ve şeker insanlar ben sadece yazınızı okuyunca fikrimi belirtmek istedim. geçmiş olsunSelam bende CEM PAYASLI hakkında birşey söylemek istiyorum Burun ameliyatımı cem payaslı hoca yaptı fakat çok şikayetçiyim kısa bir sürede burnumun düzeleceğini hiçbir ağrı olmayacağını söyledi fakat aradan 6 ay geçmesine rağmen halen ağrı şişlik ve burun kemiğimde eğrilik bozukluk var.Bu konuda çok mağdurum.Ayrıca cem hocanın ekibi saygısız ve çok ilgisizler.Tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum bu konuda fiyat bilgisi almak istediğimde hiç adam gibi cvp verilmiyo ve bu durumdan çok rahatsızım.Yakın bir tanıdığımda göğüs büyütme operasyonu olmuş cem hocadan fakat o da benim gibi durumundan hiç memnun değil.Kimseye CEM PAYASLIYI tavsiye etmiyorum.Ameliyat konusunda çok başarısız ve tecrübesiz biridir.Yaşadığım durum budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?