Sevgili Ayşeozz,
süreci bu kadar detaylı anlattığın için çok teşekkürler. ben de Cem Bey'e burnumdan ameliyat oldum ama henüz yeni. tam olarak 1 ay bile olmadı.o yüzden şu an hala ödemlerim şişliklerim ve uç kısmında acı var.büyük bir sabırla daha doğrusu sabırsızlıkla 6.ayı bekliyorum.keşke benim burnumda seninki gibi küçülebilse.ucu hiç inmeyecekmiş gibi geliyor.sana sormak istediğim şu; acaba senin burnunun derisi nasıldı? yani kalın derili,etli bir buruna mı sahiptin? yoksa problemsiz normal bir deri miydi? cevaplarsan çok sevinirim.bu arada ben genel olarak Cem Bey'in yaklaşımından memnunum ama burnum ile ilgili yorum yapmak için henüz çok erken..çünkü hala şişliklerim var hele de ucu.. bir de burnu kalın derili etli olmasına rağmen sonuçtan memnun olanlar da fikirlerini yazarlarsa çok sevinirim.
sevgiler..
Öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah hızlı bi iyilesme dönemi geçirirsin.benim burnumun derisi kalındı ama çok deil.benim burnumun dısında yüzümdeki şişlikte geç indi çok sabır göstererek beklemen gereken bi süreçtesin.insan sabırsızlanıyor hemen sonucu görmek ıstıyor fakat zamanla sonuc ortaya çıkıyor.ben 3. ayımdan sonra artık sorun etmemeye başladım çunku kafama takıcak bı yanı kalmamıstı burnumun ödemler ve sızı yavaş yavaş geçiryor ve geçtikce şekli ortaya çıkıyor.1. ayımdakı resmımle suankı resmımı gostermek ısterdım.burnumun ucunda çok hafif uyusukluk var benımde hala 2-3 aya tamamen gecer dıye dusunuyorum. sen dert etme normaldır onlar zamanla geçicek.sabırla beklemeni tavsiye ediyorum kendini üzmeden
Desteğin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ve umarım ben de senin gibi bir gün desteğe ihtiyaç duyan arkadaşlara yardımcı olabilirim.insan bu tür durumlarda aynı şeyleri yaşamış kişilerin tesellisine ihtiyaç duyuyor.dediğin gibi zaman çok önemliymiş.bu süreç hiç de kısa bir süreç değilmiş.ameliyat olmadan önce herşey iki haftalık bir süreçte olup bitecek sanıyordum.biraz morarıp biraz şişip sonra da herşey bitecek zannediyordum ama meğer herşey ondan sonra başlıyormuş.sonuca hemen kavuşmak istiyor insan ve gerçekten bazıları hemen güzel sonuca kavuşuyor da..doktorumu başarılı buluyorum ama buna rağmen kendi sonucumdan hiç emin değilim.acaba aynı başarı bende de olcak mı merak ediyorum.sonucun güzel olacağını bilsem ya da şu anki halinden memnun olsam beklemek çok daha kolay olurdu.neyse zor ya da kolay beklemekten başka yapacak birşey yok.bakalım 3 ay ya da 6 ay sonra neler söyliycem ben de merak ediyorum vallahi..bilgilendirdiğin için tekrar teşekkür ederim.sevgiler...[
Rica ederim ne demek istediğin soruyu sorabilirsin kafana takılan.şuanki halinden memnun olman imkansız.1 ay bile olmamış.daha önceden nasıl oluncağı bilinse keşke kimse hicbirşeyi dert etmez. güzel düşün güzel olsun..aklından olumsuzlukları at iyi güzel olcak burnum de git gide sende bunu aynaya baktıgında göreceksin.bende çok kafama taktım arkadaşımı artık çıldırtmıstım.şimdi diyorum boşuna endişelenmişim..
cem payaslı'ya ameliyat olan var mı acaba?
cem payaslıya amelyat olup memnun kalan ya da kalmayan var mı? lutfen fıkırlerınızı paylasın gercekten ıhtıyaıcm var karar vermem gerekıyo?
ben haziran ayında burun estetiği olmak istiyorum ve çok ciddi araştrma içindeyim..cem payaslı, emre ilhan ,barış çakır arasında karar vermeye çalıyorum fakat emin olamıyorum hatta kararsızlıktan ölmek üzereyim lütfen cem payaslı ile ilgili amaliyat olan arkadaşlardan fikir alabilir miyim?
cem payaslıya amelyat olup memnun kalan ya da kalmayan var mı? lutfen fıkırlerınızı paylasın gercekten ıhtıyaıcm var karar vermem gerekıyo?
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diye boşa dememişler.madem kafanda bir kaç doktor ismi var hepsinden randevu alıp tek tek yaptıkları burunlara bakın.asla popülariteye ya da ünvanlara aldanmayın.bir doktorun en garanti yöntemi yaptığı burunlardır.gidin ve hastalarına yaptığı burunları görün. tabi ameliyat derken burun mu kastettiniz bilemedim. artık ne yaptırmak istiyorsanız daha önceki hastaların resimlerini görün.böylelikle sizin istediğiniz tarza en yakın doktoru seçmiş olursunuz.Cem Payaslı ya ameliyat olan biri olarak açıkçası onun gösterdiği resimleri çok beğenmiştim.incelediğim ve çok güvendiğim bi kaç prof.ta ondaki gibi başarılı burunlar göremedim. haa benim burnumu soracak olursanız henüz 1 ay yeni oldu.açıkçası henüz tamamıyla içime sinmiş durumda değil.hala çok şiş..tam olarak karar vermek için 6.ayı bekliyorum.
ayrıca Ayseozz e kesinlikle katılıyorum.eger hele ki ameliyat burunsa yazın asla önermem.kışın bile o soğukta ateş basmıştı yüzümü ve gözlerimi.o soğuklarda bile buz yetiştirememiştim gözlerime.yani yazın gece sıcaktan uyumakta zorlandığınız geceleri bir düşünün.üstüne bir de burnunuzda alçılar sargılar...hiç önermem.imkanınız varsa şimdi olun yaza kadar çoktan iner bile..
ben haziran ayında burun estetiği olmak istiyorum ve çok ciddi araştrma içindeyim..cem payaslı, emre ilhan ,barış çakır arasında karar vermeye çalıyorum fakat emin olamıyorum hatta kararsızlıktan ölmek üzereyim lütfen cem payaslı ile ilgili amaliyat olan arkadaşlardan fikir alabilir miyim?
cem payaslı da sanırım anadolu yakasında. cem beye ameliyat olanlar fotogralarını görebilmem için arkadaş olarak ekleyebilirler mi beni? güzel Türkçeleriyle memnuniyetlerini anlatan arkadaşlardan bilhassa istiyorum bunu.
(@ayseozz sizi ekledim, onaylamanızı bekliyorum.)
nihai fiyat aralıgı nedir onu da yazarsanız sevinirim.
koskaca istanbulda bir tek emre ilhan ve muhammet dilber olmamalı revaçtaki dr'lar. çıldırmak üzereyim;S
2 gün sonra tam 6 ay olcak.ben aradım canım ama yok dedi sekreter kız 1.aydan sonra muayene yok dedi.senin adına çok sevindim.kısa zamanda fotonu bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?