- Konu Sahibi siyahbeyazz
arkadaşlar bugra colluyu bence iyi arastırın cokda estetik konusunda basarılı degilmiş sanırım ben vazgectim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bugra colluyu bence iyi arastırın cokda estetik konusunda basarılı degilmiş sanırım ben vazgectim .
neye dayanarak bunu soledın ben cok merak edıorm arkadaslar ekleme attım ama kabul edermısınız atmadıgım varsa o benı eklermı bugra beye olan
benı arkadas olarak ekle pharma
:) yüzümde fondoten var, gözlerimdeki genel morluğu vs kapadı ve burnumun üstünde sivilceden dolayı ufak bi sorun var ama fotoğrafta belli olmuyo gözümdeki kızarıklığı görürsünüz zaten bi onlar geçmedi yaaaaaa göz damlası kullanmaya başladım 3 gündür ters tepki verdi sanırım bu sabah inanılmaz yanıyo
16. günümde çekildi bu fotoğraf :) bugün 18. günüsüüüüüm
meraba kızlar uzun bi süredir bakmadım kusurabakmayın en son buraya fotoğraf yüklediğimde bi kız sardı bana facebooktan sinir oldum sildim bende açıkcası fotografımı yuklemek ıstemıyorum guvenemıyorum.
burnum gayet ıyı 16 hazıranda amelıyat oldum ben bı kac gun sonra 3 ay olucak burnumun seklı gayet ıyı gun gectıkce degısımlerı hem kendım hemde cevrem fark edıyor
benım bı sanssızlıgım amelıyat sonrası burnumda sıvılce cıkmıs ustunde o bıraz ust derıyı zedeledı onun ızlerıde yavas yavas gecıyo yapılan burunla ılgılı henuz bı sıkayetım yok acıkcası hersey normal sıze gostermek ısterım burnumu ama nasıl yapalım bılemedım.
amelıyat olmayı dusunen arkadaslar yazsın kendılerıne ozel olarak gonderıyım.
hoscakalınnnn:93:
Ben de ekledim gulshee kabul et görmek istiyorum burnunu ben de gidip görüşcem buğra beyle cuma günü :)
nasıl yani buğra beyin fiyatları daha mı uygun emre beyden.çünkü bende iki isim arasındayım.peki buğra bey ameliyatı kendisi mi yapıyor.çünkü ünlülerin doktorlarından için diğer giden insanları önemsemediklerini yazıyorlarda.valla korkuyorum artık paramla rezil olmak istemiyorum.ne zor bişeymiş bu burun yaa.bırak bu zamana kadar yaşadın bundan sonrada böyle yaşa dedirtiyorlar.oysa önceden ne kadarda hevesliydimmm.
google a yazınca biçok yerde çıkıyor hem muayenehane nin hemde asistanının numarası. yani ben netten bulup ta aramıştım bilmiyorum. adreste var hatta. buğra çöllü sayfasını baştan okursan görürsün canım ameliyat olanları. zaten 4 kişiyiz. onları eklemen gerek
sağol canım şimdilik memnunum çok şükür :)
aynen öle bende hiç iyi şeyler duymadım.bende tam amelıyat olucaktımkı amelıyatıma bir gun kala vazgectımarkadaşlar bugra colluyu bence iyi arastırın cokda estetik konusunda basarılı degilmiş sanırım ben vazgectim .
aynen öle bende hiç iyi şeyler duymadım.bende tam amelıyat olucaktımkı amelıyatıma bir gun kala vazgectım
kimse buraya yazmıyor ama ben sana şöle sölim bizzat bugra beyden amelıyat olan hastalarından duydum...O kötü seyleri nerden duydunuz arkadaslar?Cünkü ben nette arastirma yaptim,hic bir sey bulamadim bu siteden baska.Burdada kötü bisey yok onun hakkinda.Bende bu sene ameliyat olmak istiyorum.Ilk tercihim Bugra bey.Bugra bey hakkinda baska bilgiler varsa bana link verirmisiniz lütfen.
kimse buraya yazmıyor ama ben sana şöle sölim bizzat bugra beyden amelıyat olan hastalarından duydum...
arkadaşlar merhaba... buğra beye ameliyat olmadan önce bence 2 kere düşünün..
1.si adam asla kendi ilgilenmiyor herzaman hemşiresi devrede kendi telini bile vermeye tenezzül etmiyor.
2.si kontrolün var diyelim gidemedin 1 kere arayıp kontrolünüz vardı neden gelmediniz diye sormuyolar..
3.sü hastane berbat ötesi gidin kendi göslerinizle görün . bende baştan gidip görseydim hastaneyi o an vazgeçerdim ben hatayı orda yaptım..
4.sü bana vaad ettiği burun kesinlikle değil hatta eski hali yandan daha iyiydi ve ben gerçekten çok üzgünüm..
kızlar bu ameliyatı olmadan önce lütfen ama lütfen çok iyi araştırın çok hastası olan dr 'ları tercih edin benim acil olmam gerekiodu ve bi anda karar verdim siz sakın öyle bişey yapmayın derim.