Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

neye dayanarak bunu soledın ben cok merak edıorm arkadaslar ekleme attım ama kabul edermısınız atmadıgım varsa o benı eklermı bugra beye olan

Ben de aynı durumdayım, kimsenin fotoğrafrını göremiyorum ve şubat 1-7 arası ameliyat olmam lazım, okulum 20sinde açılıyor çok kararsızım bir de muayane ücreti var mı?

Cnm nasıl durumdasın herşey istediğin gibi şu an. Bir sürü doktor var bi ton öneri olumlu olumsuz tonla yorum kafam çok karıştı. Buğr beyin fiyatı uygun anladığım kadarıyla ama sırf fiyat yüzünden doktor seçmicem. Diğer doktorlarında fiyatları bi kerede yükselmiş gibi geldi bana sırf ünlü olduklarından! off çok karışığım bana son durumunla ilgili bilgi verirsen çok sevinirim.) Emre ilhanı öven çok aslında ama facebookta etiketlenmiş fotolardan sadece birini beğendim diğerleri çok yapay geldi ayy bunları niye sana söylüyosam zaten.)) neyse cnm cevabını bekliyrm şimdiden teşkkrler. bi de 25 msaja tamalarsam fotolarını görcem inş=)

:) yüzümde fondoten var, gözlerimdeki genel morluğu vs kapadı ve burnumun üstünde sivilceden dolayı ufak bi sorun var ama fotoğrafta belli olmuyo gözümdeki kızarıklığı görürsünüz zaten bi onlar geçmedi yaaaaaa göz damlası kullanmaya başladım 3 gündür ters tepki verdi sanırım bu sabah inanılmaz yanıyo :(
16. günümde çekildi bu fotoğraf :) bugün 18. günüsüüüüüm

siteye yeni üye oldum. ama çok uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyordum. burun estetiği için bu siteden araştırıp gittiğim iki doktor oldu ve birisi buğra çöllü idi. buğra bey ile görüştükten sonra hemşiresiyle de sohbet imkanımız oldu ve keşke ameliyat ettiği birini görebilsem deyince kendi asistanlarını da ameliyat ettiklerini söyleyip içerden çağırdı. açıkçası ben beğenmedim ve kendisinden vazgeçtim. bilgim bundan ibaret, paylaşmak istedim.

meraba kızlar uzun bi süredir bakmadım kusurabakmayın en son buraya fotoğraf yüklediğimde bi kız sardı bana facebooktan sinir oldum sildim bende açıkcası fotografımı yuklemek ıstemıyorum guvenemıyorum.
burnum gayet ıyı 16 hazıranda amelıyat oldum ben bı kac gun sonra 3 ay olucak burnumun seklı gayet ıyı gun gectıkce degısımlerı hem kendım hemde cevrem fark edıyor
benım bı sanssızlıgım amelıyat sonrası burnumda sıvılce cıkmıs ustunde o bıraz ust derıyı zedeledı onun ızlerıde yavas yavas gecıyo yapılan burunla ılgılı henuz bı sıkayetım yok acıkcası hersey normal sıze gostermek ısterım burnumu ama nasıl yapalım bılemedım.
amelıyat olmayı dusunen arkadaslar yazsın kendılerıne ozel olarak gonderıyım.

hoscakalınnnn:93:

Gulshee bende buğra çöllüyü düşünüyorum şuan için maddi olarak da bana uygun bir doktor daha var aklımda. fakat ağırlıklı olarak buğra beyon yaptıgı buurunları begendım ıcıme sınmesı acısından senın de 1-2 de olsa fotonu gorebılırmıym yardmcı olur musun lutfen cok krarsz kaldım ben ve bı kız arkım olucaz bize yardımcı olablır mısın ? şimdiden teşekkürler gülshee...

nasıl yani buğra beyin fiyatları daha mı uygun emre beyden.çünkü bende iki isim arasındayım.peki buğra bey ameliyatı kendisi mi yapıyor.çünkü ünlülerin doktorlarından için diğer giden insanları önemsemediklerini yazıyorlarda.valla korkuyorum artık paramla rezil olmak istemiyorum.ne zor bişeymiş bu burun yaa.bırak bu zamana kadar yaşadın bundan sonrada böyle yaşa dedirtiyorlar.oysa önceden ne kadarda hevesliydimmm.

yha kkızlarrr iicene kafam karıştı nasıl karar vericem bugra beyin yaptığı burunları çok görmek istiorummm lütfen yardım edin nasıl görebilirim fotolarııı

google a yazınca biçok yerde çıkıyor hem muayenehane nin hemde asistanının numarası. yani ben netten bulup ta aramıştım bilmiyorum. adreste var hatta. buğra çöllü sayfasını baştan okursan görürsün canım ameliyat olanları. zaten 4 kişiyiz. onları eklemen gerek

canım ekledim seni kabul edersen sevinirm

aynen öle bende hiç iyi şeyler duymadım.bende tam amelıyat olucaktımkı amelıyatıma bir gun kala vazgectım

O kötü seyleri nerden duydunuz arkadaslar?Cünkü ben nette arastirma yaptim,hic bir sey bulamadim bu siteden baska.Burdada kötü bisey yok onun hakkinda.Bende bu sene ameliyat olmak istiyorum.Ilk tercihim Bugra bey.Bugra bey hakkinda baska bilgiler varsa bana link verirmisiniz lütfen.

O kötü seyleri nerden duydunuz arkadaslar?Cünkü ben nette arastirma yaptim,hic bir sey bulamadim bu siteden baska.Burdada kötü bisey yok onun hakkinda.Bende bu sene ameliyat olmak istiyorum.Ilk tercihim Bugra bey.Bugra bey hakkinda baska bilgiler varsa bana link verirmisiniz lütfen.
kimse buraya yazmıyor ama ben sana şöle sölim bizzat bugra beyden amelıyat olan hastalarından duydum...

Merhaba . Bende ameliyata karar verdim. ama hangi doktor kısmında takıldım. bir yakınımdan Dr.Buğra Çöllü'nün adını aldım. Aranızda Dr. Buğra Çöllü'den ameliyat olupta fotoğrafını paylaşan var mıdır?

Ne kadar izin kullandınız.? sargılar ameliyattan sonra ne kadar zaman içinde çıkarılıyor? ben hep göz önünde çalışıyorum mesleğim için..

arkadaşlar merhaba... buğra beye ameliyat olmadan önce bence 2 kere düşünün..

1.si adam asla kendi ilgilenmiyor herzaman hemşiresi devrede kendi telini bile vermeye tenezzül etmiyor.
2.si kontrolün var diyelim gidemedin 1 kere arayıp kontrolünüz vardı neden gelmediniz diye sormuyolar..
3.sü hastane berbat ötesi gidin kendi göslerinizle görün . bende baştan gidip görseydim hastaneyi o an vazgeçerdim ben hatayı orda yaptım..
4.sü bana vaad ettiği burun kesinlikle değil hatta eski hali yandan daha iyiydi ve ben gerçekten çok üzgünüm..

kızlar bu ameliyatı olmadan önce lütfen ama lütfen çok iyi araştırın çok hastası olan dr 'ları tercih edin benim acil olmam gerekiodu ve bi anda karar verdim siz sakın öyle bişey yapmayın derim.

arkadaşlar merhaba... buğra beye ameliyat olmadan önce bence 2 kere düşünün..

1.si adam asla kendi ilgilenmiyor herzaman hemşiresi devrede kendi telini bile vermeye tenezzül etmiyor.
2.si kontrolün var diyelim gidemedin 1 kere arayıp kontrolünüz vardı neden gelmediniz diye sormuyolar..
3.sü hastane berbat ötesi gidin kendi göslerinizle görün . bende baştan gidip görseydim hastaneyi o an vazgeçerdim ben hatayı orda yaptım..
4.sü bana vaad ettiği burun kesinlikle değil hatta eski hali yandan daha iyiydi ve ben gerçekten çok üzgünüm..

kızlar bu ameliyatı olmadan önce lütfen ama lütfen çok iyi araştırın çok hastası olan dr 'ları tercih edin benim acil olmam gerekiodu ve bi anda karar verdim siz sakın öyle bişey yapmayın derim.

Fotolarin varmi canim?Varsa beni ekleyebilirmisin

Back
X