- Konu Sahibi siyahbeyazz
gülshee canm çok çok geçmiş olsn.. açıklamaların için öncelikle teşekkür ederim bende veli beye pek cesaret edemedim genelde sonradan sorun yaşayanlar var evt. emre beyden görüşme randevusu almak bile mesele ve fiyatıda çok ama kendisin kbb doktoru olduğu içinde bana artı özellik geliyo.. buğra beyden görüşme randevusu aldm bakalm ne diyicek
ve şu var sana ilk görüşmende burun tasarımı yaptımı yada şekil çizdimi. ben bana nasıl bir burun olur merak ediyorum . şuan ön dişlerimide estetik kaplama yaptırdımki burun estetiği olursam dişlerimle ilgilenemem diye yani yavaş yavaş hazırım :) ve sen anladığım kadarı ile hastanede hiç kalmamışsın yatışın yok ve dönüşün zor olmadımı
ve şu var sana ilk görüşmende burun tasarımı yaptımı yada şekil çizdimi. ben bana nasıl bir burun olur merak ediyorum . şuan ön dişlerimide estetik kaplama yaptırdımki burun estetiği olursam dişlerimle ilgilenemem diye yani yavaş yavaş hazırım :) ve sen anladığım kadarı ile hastanede hiç kalmamışsın yatışın yok ve dönüşün zor olmadımı