- 23 Temmuz 2013
- 534
- 6
- 118
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Geçmiş olsun canim bide 2. Ameliyatinmis iyi düsün derimselam kızlar,
30 ocakda zeki hocaya amelıyat olucam.2.ameliyatım.ilk amelıyatım erkın ünlüydü.mahvetti burnumu.zeki hocaya bir arkadasım amelıyat oldu fazlaca memnun.ben çok guvendım zeki hocaya.olacak neyse onu söyluyor asla abartı bişey söylemıyor..bakalım nasıl olacak..
ARTIK KARARIMI VERDİM..VE CİDDEN BEN ZEKİ HOCAYA GÜVENDİM.BİRAZ UMURSAMAZ DAVRANIYOR AMA ADAMIN YAPISI BU.ARTIK KAPATTIM GÖZÜMÜ .İNSALLAH GÜZEL OLACAKGeçmiş olsun canim bide 2. Ameliyatinmis iyi düsün derim
Esmercadi bende yarın zeki hocadan randevu aldım. Bu söylediklerin kafamı karıştırdı. Acaba randevuyu iptal mi etsem?Zeki hoca ya güvenenler bende ameliyata karar verdiğimde güvenmiştim ama nedense şimdi 2. ameliyat için aranıyorum ne yazıkki benden yola cıkıp ameliyat olan arkadaşım bu cuma 2. ameliyatını oldu. yaptığı tek şey kemeri törpülemek olmuş ucu tam bir felaket. nefret ediyorum benim yüzüm zayıf doğal burnumda öyleydi şimdi maşallah et gibi duruyor ucu tam bir palyaço burnu . düğünüme 4 ay kaldi sırf daha kötüsünden korktuğum için bekliyorum ilk işim düğünden sonra ameliyat olmak. ucuz diye kanmayın kızlar kendinin bile girdiğinden şüpheliyim. berbat bir burun tek kelimeyle. bu begenenlerin de fotolarına baktım hiç birinde bi estetik göremiyorum neyi begeniyorsunuz kızlar biraz gercekçi olun.
Esmercadi zaten grip olduğum için işe bile gidemiyorum. Randevuyu da iptal ettim. Biraz daha araştırma yapacağım.Zeki hoca ya güvenenler bende ameliyata karar verdiğimde güvenmiştim ama nedense şimdi 2. ameliyat için aranıyorum ne yazıkki benden yola cıkıp ameliyat olan arkadaşım bu cuma 2. ameliyatını oldu. yaptığı tek şey kemeri törpülemek olmuş ucu tam bir felaket. nefret ediyorum benim yüzüm zayıf doğal burnumda öyleydi şimdi maşallah et gibi duruyor ucu tam bir palyaço burnu . düğünüme 4 ay kaldi sırf daha kötüsünden korktuğum için bekliyorum ilk işim düğünden sonra ameliyat olmak. ucuz diye kanmayın kızlar kendinin bile girdiğinden şüpheliyim. berbat bir burun tek kelimeyle. bu begenenlerin de fotolarına baktım hiç birinde bi estetik göremiyorum neyi begeniyorsunuz kızlar biraz gercekçi olun.
Cok dogru bir karar vermissin kesinlikle iyi bir doktor arastirEsmercadi zaten grip olduğum için işe bile gidemiyorum. Randevuyu da iptal ettim. Biraz daha araştırma yapacağım.
Kesinlikle katiliyorum sana canim bende cok pismanim benimde burnum sanki hic yapilmamis gibi ayni bende senin gibi asistanlarina yaptirdigini dusunuyorumYaptıklarını burunlarıda kapıda sıra beklerken gördüm hepsi tombiş şişman ve estetikli olduğu asla anlaşılmayan burunlar delikleride cok biçimsiz ve 6 tane hastasını gördüm abartmıyorum 4 tanesi ikinci ameliyat için gelmişlerdi ve aşırı pişmanlar ben hakkımı helal etmiyorum zeki beyede hiç bi konuda güvenmeyin !!
Canim ameliyat oldun mu acaba zeki beye nasil gecti memnunmusunselam kızlar,
30 ocakda zeki hocaya amelıyat olucam.2.ameliyatım.ilk amelıyatım erkın ünlüydü.mahvetti burnumu.zeki hocaya bir arkadasım amelıyat oldu fazlaca memnun.ben çok guvendım zeki hocaya.olacak neyse onu söyluyor asla abartı bişey söylemıyor..bakalım nasıl olacak..
Serdar ve zühtü beyle gorustun mu acaba canim ne kadar ücret istiyorlar bende 2.ameliyat icin doktor arastiriyorum artikYarın serdar öztürkle görüşmeye gitcem .onun yaptıgı burunlar biraz yapma dıruyo gibi geldi ama bakcam görüşme nasıl geççek bilmyorum
Canım senin eski halini bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla cok güzelsin sende bişey yok boşuna canımı sıkma ama tabiki beklentilerini karşılamadıysa haklısın.. Ben dediğim gibi öğrencilere göstermek açısından insanları kullanıyor burun estetiği ameliyatına kayıtlara nefes alma problemi yazdırıyor meme büyütmeye kist var rahatsızlık veriyor kist alma yazdırıyor hastane devlet hastanesi oldugu için o parayı direkt cebe indirmek için her ameliyata devletin karşılayacağı şekilde kılıf uyduruyorlar böyle bişeyi ilk defa burda gördüm hiç birine hakkımı helal etmiyorum kimseyede asla tavsiye etmiyorum sırf bunları yazmak için buraya üye oldumKesinlikle katiliyorum sana canim bende cok pismanim benimde burnum sanki hic yapilmamis gibi ayni bende senin gibi asistanlarina yaptirdigini dusunuyorum
serdar bey ve zühtü bey ortalama 7 bin tlye yapıyorlar canım ama revizyon yani ikinci ameliyatlar daha yüksek oluyormuş ben görüştüğümde sordumSerdar ve zühtü beyle gorustun mu acaba canim ne kadar ücret istiyorlar bende 2.ameliyat icin doktor arastiriyorum artik
Revizyonu daha pahaliya yapiyolarsa baya maliyetli olcak o zaman doktor arastirmaya drvamS
serdar bey ve zühtü bey ortalama 7 bin tlye yapıyorlar canım ama revizyon yani ikinci ameliyatlar daha yüksek oluyormuş ben görüştüğümde sordum
Hangi hastasinin resmini gorduysem hic biri memnun degildi umarim sizinki gercekten guzel olmusturKizlar bende pazartesi ameliyat oldum zeki hocaya. Daha acilmadi ama sanki guzel gibi duruyor. Cok merak ediyorum su an. Hic agrim omadi gercekten. Burda okudugumda inanamamistim. Ama bekledigim gibi olmadi. Sonucu cok merak ediyorum
3 yıl geçti, hiç bir şey düzelmedi...............................................................................
Eki Görüntüle 1046423
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?