hastahanede gebelik testi yanlış olabilirmi

asya60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
332
2
96
İzmir
hanımlar ben hesaplara göre 6+5 haftalık hamileyim hastahanede idrar testi yapıldı pozitif çıktı ama kese görünmedi pazartesi tekrar randevum var yanlız kafam karıştı bende hiçbir belirti yok bu gün bir akrabamızdan hastahanede test yapıldığını pozitif çıktığını fakat daha sonra hamile olmadığını öğrendim gerçi şimdi ikiz bebek bekliyor ama prolaktin problemi varmış bendede var acaba bende hamile değilmiyim hiç belirti yok pazartesiyi bekliyemicem başına gelen ve ya şahit olan varmı böyle bir durumu

hanımlar ben hesaplara göre 6+5 haftalık hamileyim hastahanede idrar testi yapıldı pozitif çıktı ama kese görünmedi pazartesi tekrar randevum var yanlız kafam karıştı bende hiçbir belirti yok bu gün bir akrabamızdan hastahanede test yapıldığını pozitif çıktığını fakat daha sonra hamile olmadığını öğrendim gerçi şimdi ikiz bebek bekliyor ama prolaktin problemi varmış bendede var acaba bende hamile değilmiyim hiç belirti yok pazartesiyi bekliyemicem başına gelen ve ya şahit olan varmı böyle bir durumu

slm keşke kanda gebelik testi yaptırsaydın kesin sonuç alırdın
beta hcg her hastane yapıyo 1-2 saatte çıkıyo sonuç
hakkında hayırlısı olsun

slm keşke kanda gebelik testi yaptırsaydın kesin sonuç alırdın
beta hcg her hastane yapıyo 1-2 saatte çıkıyo sonuç
hakkında hayırlısı olsun

doktor kan testinde çıkmaz dedi benim bildiğimde ilk kan testinde çıkar ama nedense o anda bişey demedim şimdide kafam karıştı hiç duyan yada başına gelen yokmu

doktor kan testinde çıkmaz dedi benim bildiğimde ilk kan testinde çıkar ama nedense o anda bişey demedim şimdide kafam karıştı hiç duyan yada başına gelen yokmu

ben hastanede kan testi yaptırmıştım.negatif çıkmıştı. halbuki 6 haftalık hamileymişim. kesede hemen görülemeyebilirmiş. yani hastane test sonuçları ilk haftalarda herzaman kesin değil.

vay canınaaaa!altı haftalık hamileymişsiniz ve test hem de kan testi yanlış çıkmıştı öyle mi.Allah aşkına biraz daha detaylı yazr mısınız?Çünkü bazı belirtiler yaşıyorum diye ve adetim beş gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım ama negatif çıktı.Şimdi gecikmenin 11. günündeyim belirtilerim devam ediyor adet de olmadım.Acaba benim testim de mi yanlıştır.nolur kan testi yaptırdığınız gün,adetinizden kaç gün geçmişti yazın bana.lütfen.

Back
X