hastalaninca esiniz bakar mi

Sadece hastalıktan dolayı değil, normalde de adamın size düzgün davrandığını, sizi sevip değer verdiğini zannetmiyorum ben.

Evlenmeden önce ne kadar zaman tanıyabildiniz ki evlilik öncesi böyle değildi diyorsunuz?
1 bucuk sene tanistik. normalde sevgi dolu davranmaz aniden kizar bagirir. dayak yok ama sevgide cok yok gibi.. cocuklariyla cok ilgileniyor sevgi sefkat.... ama bana geldimi hic oyle degil

İnsan yolda rahatsızlanana bakıyor ne oldu diye
Eşiniz kusura bakmayın ama genel olarak herkese böyle merhametsiz biri değilse bayağı sizden nefret ediyor
Sizi sevmiyor diyemiyorum
Sevmemekten daha güçlü bi duygu bu
çünkü insan nefret ettiği birine ancak böyle düşmanca davranır

Çocukların babaya düşkün olmasına yorumum yok

1 bucuk sene tanistik. normalde sevgi dolu davranmaz aniden kizar bagirir. dayak yok ama sevgide cok yok gibi.. cocuklariyla cok ilgileniyor sevgi sefkat.... ama bana geldimi hic oyle degil

Bence nişanlılık döneminde az buçuk karakterini belli etmiştir. Size karşı saygısı da yok sevgisi de. Üzgünüm…

Çocuklarınızi bu adamla büyütmeyin . Araları iyi birbirlerini seviyor diyorsunuz ya şu an küçükler . Yorum yapan arkadaşlardan biri de söylemiş .Durumu anladıklarında kalplerinde derin yaralar açılacak .

İnsan yolda rahatsızlanana bakıyor ne oldu diye
Eşiniz kusura bakmayın ama genel olarak herkese böyle merhametsiz biri değilse bayağı sizden nefret ediyor
Sizi sevmiyor diyemiyorum
Sevmemekten daha güçlü bi duygu bu
çünkü insan nefret ettiği birine ancak böyle düşmanca davranır

Çocukların babaya düşkün olmasına yorumum yok
yok genel olarak bencil ama sadece sevgisi cocuklarina gibi.

Başlığa cevap;bakar.
"Hastalıkta sağlıkta" bir şarkı ismi değil, ya da klasik nikah sözü değil. İçi dolu bir cümle.

Üzüldüm sizin için. Neden bu kadar sevgisiz bunları bilmek lazım. Derdi nedir yani neden sevmediği bir kadınla evliymiş?
Ayrıca kendisi hasta olduğunda da siz bakmayın madem. Bakmayın bile hatta, gözünüzle bile bakmayın.

Hamileyken 2 ay boyunca kusmuştum ben kustum eşim temizledi 2 ay mutfağa giremedim Yemekleri hep eşim yaptı bana ayrı kendine ayrı bir kere of demedi
Siziki insan değil bence

Ah konu sahibi siz eşinizin böyle bencil, sevgisiz olduğunu bile, yaşaya, ikinci çocuğu yaptınız.
Bu halleri yeni değil, değişecek birşey olduğunu da sanmıyorum.
Kendisi aynı şeyi yaşayıp ,hasta olduğunda bir bardak su verme bari, yapacak başka birşeyin yok.

Benim eşimin ev işine yeteneği yok ama hazır bişiler ayarlar gene de böyle merhametsizlik etmez

Şimdi gençsiNiz hastalanır iyileşirsinizde bunu bide yaşlılığı var insan neden birbirinin kahrını çekiyor ki yaşlanınca yanımda yoldaşım olsun diye değil mi boşanın diyemiyorum ama bu adamla da nasıl yol alınır ki çocuklar için kabullenip sevgisizliğe mahkum edeceksiniz kendinizi

O hasta olduğunda sizde aynen böyle davranın belki empati yapar biraz

bakar bakmasına en azından çocuklara
ama yemek işine hiç girişmemiştir
gerçi bende öyle ağır hasta olmadım yemek yapabildim
o bulaşıkları kaldırma çocuklarla ilgilenme vs

ama alttan alta hissederim hep hiç mutlu olmaz
yani sinir olur ben hasta olunca :)
üzülüyorum ondan der ama
bilemiyorum

malesef benim esim bakmayanlardan Allah onun eline dusurmesin diyorum. dun cok kotu hastalandim midem bulaniyodu kalkinca ikide kucuk cocugumuz var cocuklarimla ilgilenemiyorum diye zaten uzuluyordum. esim 4 te isten geldi cok kotuyum dedim kalkamiyorum bile. uyudum kaldim oda biraz cocuklarla ilgilendi. bana saat 7 de geldi kalkta cocuklara corba yap dedi dalgami geciyorsun dedim halimi gormuyor musun dedim kapiyi carpti gecti mutfaga makarna yapmis yediriyo cocuklara kendi yiyor zorla yuruyup yanlarina gittim uzandim bir bardak tuzlu ayran yapivercen mi midem bulaniyo kalkamiyorum dedim bagirdi kalkta kendin yap yattikca yatar kalirsin dedi kalkamiyorum midem bulaniyo halsizim kotuyum dedim. git kus ozaman rahatla diye yine bagirdi bir bardak su kattmadi. dr a goturmesi zaten imkansiz. neymis nazli olmayacakmisim. cok zoruma gitti artik dun yaptiklari cocuklarina gayet sevgi sefkatli yaklasiyor ama bana bagirip cagiriyo hasta olunca. 8 yillik evliyiz daha bir kere bakmadi cok zoruma gidiyor arkadaslar sabah agladim sukur iyilestim mesajda attim Allah senin eline dusurmesin dedim bencildir zaten ama inanin evlenmeden once böyle degildi:KK43: cocuklarim kucuk babalarini cok seviyolar 2 ve 5 yas. kapiyi carpip gidemiyorum cocuklari alip ama cok sogudum esimden. hic deger vermiyor bana oruclarini hic kacirmaz ama kalbi merhametsiz malesef dun gece 10 da yalvardim ne olur yarina izin al cocuklarla ilgilenemem dedim alamam ben izin falan dedi yok uc kisiyiz bilmem ne bir suru bahane sayiyo isyeriyle. ilgili
Asla çocukları bahane edip evli kalmam bu insanlıktan nasibini almamış adamla. Aslında 8 senedir böyle olan adama hiç çocuk yapmam. Geçmiş olsun her açıdan ne diyim

malesef benim esim bakmayanlardan Allah onun eline dusurmesin diyorum. dun cok kotu hastalandim midem bulaniyodu kalkinca ikide kucuk cocugumuz var cocuklarimla ilgilenemiyorum diye zaten uzuluyordum. esim 4 te isten geldi cok kotuyum dedim kalkamiyorum bile. uyudum kaldim oda biraz cocuklarla ilgilendi. bana saat 7 de geldi kalkta cocuklara corba yap dedi dalgami geciyorsun dedim halimi gormuyor musun dedim kapiyi carpti gecti mutfaga makarna yapmis yediriyo cocuklara kendi yiyor zorla yuruyup yanlarina gittim uzandim bir bardak tuzlu ayran yapivercen mi midem bulaniyo kalkamiyorum dedim bagirdi kalkta kendin yap yattikca yatar kalirsin dedi kalkamiyorum midem bulaniyo halsizim kotuyum dedim. git kus ozaman rahatla diye yine bagirdi bir bardak su kattmadi. dr a goturmesi zaten imkansiz. neymis nazli olmayacakmisim. cok zoruma gitti artik dun yaptiklari cocuklarina gayet sevgi sefkatli yaklasiyor ama bana bagirip cagiriyo hasta olunca. 8 yillik evliyiz daha bir kere bakmadi cok zoruma gidiyor arkadaslar sabah agladim sukur iyilestim mesajda attim Allah senin eline dusurmesin dedim bencildir zaten ama inanin evlenmeden once böyle degildi:KK43: cocuklarim kucuk babalarini cok seviyolar 2 ve 5 yas. kapiyi carpip gidemiyorum cocuklari alip ama cok sogudum esimden. hic deger vermiyor bana oruclarini hic kacirmaz ama kalbi merhametsiz malesef dun gece 10 da yalvardim ne olur yarina izin al cocuklarla ilgilenemem dedim alamam ben izin falan dedi yok uc kisiyiz bilmem ne bir suru bahane sayiyo isyeriyle. ilgili
Allah eşinizi ıslah etsin mübarek ayda.

Size eşinizden yakın kim olacak ki baska yaptığı çok yanlış ilgilenmesi lazım ben olsam bende sogurum sevgilim sesini yukselttigi zaman bile soğuyorum eşinizin yaptığı akıl almaz bişey

geçmiş olsun. acaba çok sık mı hasta hissettiğinizden bahsediyorsunuz? bazı insanlar hep tanı konulamayan sağlık sorunlarından yakınır ya onu demek istiyorum. öyle insanları bir zaman sonra kimse ciddiye almıyor hatta sinirleniyor dinleyenler. uzun zamandır böyleyseniz bu yüzden veya iyi anlaşamıyorsanız, birbirinizi çok kırdıysanız sizden gelen sorunlara tahammülü çok azaldığından olabilir. yani sonradan böyle kötü olduysa sebeplerini çözerseniz ilişkiniz düzelir belki.

Çok zor bir hamilelik yaşıyorum, gebelik şekerim de çıktı yetmedi böbrek büyümesi yaşadım..Gece acillik oldum, kimsemiz de yok buralar da..Eşim gece beni acillerde bekleyip sabah işe gidip. Gelince evle ilgilenmeye çalışıyor..Evet pek beceremiyo, mesela bir mutfak topluyo yarım yamalak:) Ama bir kaç gündür yatıyorum ve o da yetişmeye çalışmaktan perişan oldu..Eşiniz gerçekten merhametsiz biriymiş, belki yapamıyor olabilir ama çaba da sıfır..Üzüldüm adınıza, işten izin al demişsiniz belki alamaz haklıdır ama evdeyken de hiç merhametli yaklaşmamış..

Korona olmuştum. Çok ateşliydim. Halüsinasyonlar görecek derecede kötüydüm. Sabaha kadar abartmıyorum başımda bekledi. Ateşimi düşürmek için ıslak bez koydu alnıma, sırtıma falan. Sürekli ateşimi kontrol etti. Elleriyle ilacımı, suyumu içirdi. Çorba yaptı bana. Allah razı olsun. Bunları sizi üzmek için söylemiyorum. Ben olsam bende aynısını yapardım. Siz yapmaz mıydınız? Velhasıl eşiniz olacak (çok özür diliyorum) öküz insanlıktan zerre nasibini almamış, merhametsiz bir insan. Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm. Cidden Allah eline düşürmesin. Bu adamdan çok medet ummayın.

Back
X