- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
boğaz ağrısıyla başladı ve şuan sırtım, belim bacağım her yerim öyle bir ağrıyor ki zaten normalde de skolyoz ağrılarım çok arttı, kronik baş ağrısı, bel ağrısı her gün çekiyorum. aslında sorun, ağrılar değil de bunların beni depresif bir hale getirmesi. Tamamen hayattan umudu kesmiş birine dönüşüyorum.
evet belki alt tarafı yoğun kas ağrıları ve çözüm bulunamamış kronik ağır bir baş ağrısı denebilir. ama 28 yaşında böyleyse ilerde ne olacak diyorum.
çalışmak istiyorum, ilerde eşimle çocuk istiyoruz. sanki bunların hiç birini ben yapamazmışım gibi geliyor. hayattan umudu kesiyorum adeta. mutlu olup da bişeylere heveslendiğim günler oldukça sayılı, ne olacak böyle?
evet belki alt tarafı yoğun kas ağrıları ve çözüm bulunamamış kronik ağır bir baş ağrısı denebilir. ama 28 yaşında böyleyse ilerde ne olacak diyorum.
çalışmak istiyorum, ilerde eşimle çocuk istiyoruz. sanki bunların hiç birini ben yapamazmışım gibi geliyor. hayattan umudu kesiyorum adeta. mutlu olup da bişeylere heveslendiğim günler oldukça sayılı, ne olacak böyle?