Hayatım boyunca boyle hapa baglı ve kontrol altında olucamDoktora gittiniz mi? Bir şey dediler mi?
Beynimden gelen iletiyi yumurtalıgım kabul edip yumurta uretememesıymişPeki nedeni nedir hipergonadotropik hipogonadizm in? Turner mı
Şu an evli misiniz?Evli değilseniz bir uzmanla konuşabilirsiniz bunlar nasip işleri.Anladığım kadarıyla düzensiz adetle alakası yok hap içerek oluyorsunuz adet.Hayatım boyunca boyle hapa baglı ve kontrol altında olucam
AnlıyorumBeynimden gelen iletiyi yumurtalıgım kabul edip yumurta uretememesıymiş
Evliyim ben hıc adet olmadım hap kullanınca oluyorum hapa baglı adet benim ki uzman doktor kök hücre baska sansın yok bekle dedi tup bebek sansım da yok cunku yumurtam hıc yokmuşŞu an evli misiniz?Evli değilseniz bir uzmanla konuşabilirsiniz bunlar nasip işleri.Anladığım kadarıyla düzensiz adetle alakası yok hap içerek oluyorsunuz adet.
Olmazsa onu denersiniz.Allah hayırlısını versin.Sadece stres yapmamaya bakın ne kadar zor görünse de kafanıza çocuk olayını takıp durmayın.Bekara kadın boşamak kolay ama bu süreçte kafanıza takarsanız kendinize zarar verirsiniz.Evliyim ben hıc adet olmadım hap kullanınca oluyorum hapa baglı adet benim ki uzman doktor kök hücre baska sansın yok bekle dedi tup bebek sansım da yok cunku yumurtam hıc yokmuş
Bu hastalıktageçmiş olsun iyi bir beyin cerrahisine gidin sizin gibi olup tedaviyle iyileşen var karamsar olmayın daha çocuksunuz önünüzde güzel günler var
Evet bilerek evlendi destek oluyor ama 14 yıldır ben yoruldum sanki hapa baglı adettenEşin bu durumu bilerek mi evlendi seninle? Eğer öyleyse canını sıkma. Sürecine ortak olur. Çocuk olmamasını da kabul etmiştir. Birlikte aşarsınız bir şekilde
Yok caresı yok ki ben dıger kadınlar gıbı hıc doğal adet olmadım hep hapla bıde cocuk caresı yok su anAnlıyorum
Ama görünüşe göre gebeliğe engel bir durum yok. Allah daha beterinden korusun, sizinki yine çaresi olan bir hastalık
En azından dermanı var bir şekilde. Ya ilaçla bile olmasaydın? Arkadaşımın kardeşinin doğuştan rahimi yoktu. Hiç adet olma ihtimali dahi yoktu. O nedenle kendi kendini strese sokma. Onları ilaç olarak görme. Hayatının bir parçası bir uzvun olarak düşünBu hastalıkta
Evet bilerek evlendi destek oluyor ama 14 yıldır ben yoruldum sanki hapa baglı adetten
Bu hastalık olan kimseyi tanımadım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve doktorum Prof caresı olsa beyine gıdın derdi Şahı bu hastalıkta iyileşen var mıdır yumurtalıgımda biri dogustan yok biri de cok kucuk yumurta uretmiyorgeçmiş olsun iyi bir beyin cerrahisine gidin sizin gibi olup tedaviyle iyileşen var karamsar olmayın daha çocuksunuz önünüzde güzel günler var
Çok tatlısın güldürdün Allah senden razı olsun nebılım ya takıntı isteEn azından dermanı var bir şekilde. Ya ilaçla bile olmasaydın? Arkadaşımın kardeşinin doğuştan rahimi yoktu. Hiç adet olma ihtimali dahi yoktu. O nedenle kendi kendini strese sokma. Onları ilaç olarak görme. Hayatının bir parçası bir uzvun olarak düşünsanki gözlüğün gibi ya da sabahları yiyeceğin bir peynir zeytin gibi
En azından dermanı var bir şekilde. Ya ilaçla bile olmasaydın? Arkadaşımın kardeşinin doğuştan rahimi yoktu. Hiç adet olma ihtimali dahi yoktu. O nedenle kendi kendini strese sokma. Onları ilaç olarak görme. Hayatının bir parçası bir uzvun olarak düşünsanki gözlüğün gibi ya da sabahları yiyeceğin bir peynir zeytin gibi
Senden de razı olsun ve hep mutlu etsin inşallahÇok tatlısın güldürdün Allah senden razı olsun nebılım ya takıntı iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?