Mecburiyet işte ayrıca otelde kalıcak kadar para falan yokElin evinde 1 hafta kalmayın o zaman, git gel yapın, otelde kalın. Millet sizi mi takip edecek tuvalette napıyorsunuz diye? Bu kadar tedirgin olacağınız insanın evinde niye kalıyorunuz?
O zaman gitmeyin. Bir hafta misafirlik cok uzun. Wc banyo kullanimi hic rahat olmaz.Mecburiyet işte ayrıca otelde kalıcak kadar para falan yok
Mecburiyet yakın akraba insana denmedik lafı bırakmazlar dizim sakat ameliyatına bile para gidicek diye engel oluyorlar annemde kim ne dese ona gidiyor bende kaç senedirli sakat sakat dolanıyorum ama onlara sor bedelli askerliğini varasıya yatırırlar ki bu benim ameliyatımdan daha da masraflıO zaman gitmeyin. Bir hafta misafirlik cok uzun. Wc banyo kullanimi hic rahat olmaz.
Yakın akraba bayakimin düğünü?
Laf deseler ne olacak bir yerin mi eksilecek canim? Insanlarin soyleyecegi hic bitmez. Eger sen dogruysan baskasinin senin hakkinda ne soyledigini umursamamalisin.Mecburiyet yakın akraba insana denmedik lafı bırakmazlar dizim sakat ameliyatına bile para gidicek diye engel oluyorlar annemde kim ne dese ona gidiyor bende kaç senedirli sakat sakat dolanıyorum ama onlara sor bedelli askerliğini varasıya yatırırlar ki bu benim ameliyatımdan daha da masraflı
Sizin ameliyatınızdan akrabaya ne? Ne hakla karışıyorlar izin veriyosunuz, parasını onlar mı karşılıyor?Mecburiyet yakın akraba insana denmedik lafı bırakmazlar dizim sakat ameliyatına bile para gidicek diye engel oluyorlar annemde kim ne dese ona gidiyor bende kaç senedirli sakat sakat dolanıyorum ama onlara sor bedelli askerliğini varasıya yatırırlar ki bu benim ameliyatımdan daha da masraflı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?