Hastalık akraba dügünü

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Bayanlar aylık olduğu gibi adet oldum ama akrabamızın da düğünü var işin kötü tarafı 1 hafta boyunca başkalarının evlerinde kalıcaz uzun yolculukta var hasta hasta elin lavabosunda utanırım hem elin evinde nasıl olur bilmiyorum ya napabilirim

Başkaları sizin adet olduğunuzu nereden bilecek söylemezseniz, niye utandığınızı anlamadım? Herkes adet oluyor.

Adet olmaktan niye utaniyorsunuz ki. Dünyadaki her kadin oluyor. Hem kim bilecek? Ama çok rahatsizsaniz gitmeden iki gün önce kontrol hali almaya baslayin dönene kadar kullanin. Geciktirici yerine geçer ve onun gibi rahatsiz da etmez. Eğer isterseniz geciktirici de kullanabilirsiniz.

Elin evinde 1 hafta kalmayın o zaman, git gel yapın, otelde kalın. Millet sizi mi takip edecek tuvalette napıyorsunuz diye? Bu kadar tedirgin olacağınız insanın evinde niye kalıyorunuz?

Illa kalmak zorundaysaniz uzun gece orkidlerinden alin. Yaninizda tuvalete giderken kucuk cop posetinizi ve bir minik koku goturun. Gece ped kayar yataga gecer falan dersenizde gecelik/pijama icerisine tayt gibi ekstra koruyucu birsey daha giyin..

Elin evinde 1 hafta kalmayın o zaman, git gel yapın, otelde kalın. Millet sizi mi takip edecek tuvalette napıyorsunuz diye? Bu kadar tedirgin olacağınız insanın evinde niye kalıyorunuz?
Mecburiyet işte ayrıca otelde kalıcak kadar para falan yok

Neden tedirgin oldunuz ki etrafa çıkar leke olur vs diye mi

Sıkı çamaşır büyük ped sık değişim bu sorunları çözer

Gece yatağa çıkma ve yolculukta sızdırma olasılığını düşünüyorsanız depend çamaşır kullanın.
Başka sorun olacağını sanmıyorum, bu işinizi görür.

O zaman gitmeyin. Bir hafta misafirlik cok uzun. Wc banyo kullanimi hic rahat olmaz.
Mecburiyet yakın akraba insana denmedik lafı bırakmazlar dizim sakat ameliyatına bile para gidicek diye engel oluyorlar annemde kim ne dese ona gidiyor bende kaç senedirli sakat sakat dolanıyorum ama onlara sor bedelli askerliğini varasıya yatırırlar ki bu benim ameliyatımdan daha da masraflı

Mecburiyet yakın akraba insana denmedik lafı bırakmazlar dizim sakat ameliyatına bile para gidicek diye engel oluyorlar annemde kim ne dese ona gidiyor bende kaç senedirli sakat sakat dolanıyorum ama onlara sor bedelli askerliğini varasıya yatırırlar ki bu benim ameliyatımdan daha da masraflı
Laf deseler ne olacak bir yerin mi eksilecek canim? Insanlarin soyleyecegi hic bitmez. Eger sen dogruysan baskasinin senin hakkinda ne soyledigini umursamamalisin.

Sizin ameliyatınızdan akrabaya ne? Ne hakla karışıyorlar izin veriyosunuz, parasını onlar mı karşılıyor?

Uzun pedlerden kullan
Sık sık kontrol et
Çamaşırının üstüne korse giy pedin kaymasını engeller.
Tuvalete giderken yanına poşet al

Bebek alt açma örtüleri var onlardan alıp gece yatarken altına koyabilirsin. Gündüz de sık sık pedini değiştir zaten 2 gün yoğun olur sonra azalır. Ben tampon kullandığımdan beri rahatım. Onu da tavsiye ederim ama bekarlara uygun mu bilemiyorum.

Back
X