Merhaba herkese.
Derdimi nasıl anlatsam bilmiyorum. Beni birinin de anlayacağını umut ediyorum.
Öncelikle kendimi tanıtayıp. Ben 24 yaşındayım, öğrenciyim.
Boyum 155 kilom 49 civarı.
1 buçuk senedir beri aşırı bir kilo takıntım var.
Hiç birşey yemiyerekten 40 kiloya düştüm 1 ay içinde. Sonra tabi yemeye geri başladım ve füze gibi 52 kiloya çıktım 5-6 hafta içinde...
Şimdi sürekli kalori hesabı yapıyorum. Fazla kalori alırsam kendimi kusturuyorum. Biliyorum çok iğrenç bir şey. 2 yıl önce bana bunu diyen birisi çıksaydı o kişiyi deli olarak görürdüm.
Kendime engel olamıyorum. Boğulacak gibi olana kadar kusturuyorum kendimi. Sonra da çok pişman olup Allahtan af diliyorum.
Bu kilo takıntısı kuzenimin fiziğini kıskanmam ile başladı. Kendisi yeni doğurdu ama taş gibi.
Kendimden iğreniyorum ama kendime engel olamıyorum. Üstelik o kadar kustuğum halde kilo veremiyorum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim yazdıklarız için. Doktora gittim (kendimi kusturdugumu söylemedim) ve beni bir psikyatra yönlendirdi. Ama ben gitmeye utanıyorum. Ne dicem ben psikyatra kendimi salak gibi kusturuyorum desem inanmaz. Çünkü hala şişmanım. Belki 5-6 kilo versem bırakıcam bunu yapmayı. Ama kahretsin ki 1200 kaloriden az yememe rağmen çok az kilo veriyorum. Şuan orucum sahurda bişey yemiyorum, iftarda ekmek yemiyorum, kesinlikle 1000 kaloriyi geçmiyorum ama aynı kilodayım. Bu arada türkçem bozuk olduğu için özür dilerim.
Doktor neden inanmasın? Sizin gibi binlerce insan var. Migren gibi, kalp yetmezliği gibi, grip gibi bu da bir hastalık. Kilolu falan da değilsiniz ayrıca. Doktora karşı dürüst olun.Çok teşekkür ederim yazdıklarız için. Doktora gittim (kendimi kusturdugumu söylemedim) ve beni bir psikyatra yönlendirdi. Ama ben gitmeye utanıyorum. Ne dicem ben psikyatra kendimi salak gibi kusturuyorum desem inanmaz. Çünkü hala şişmanım. Belki 5-6 kilo versem bırakıcam bunu yapmayı. Ama kahretsin ki 1200 kaloriden az yememe rağmen çok az kilo veriyorum. Şuan orucum sahurda bişey yemiyorum, iftarda ekmek yemiyorum, kesinlikle 1000 kaloriyi geçmiyorum ama aynı kilodayım. Bu arada türkçem bozuk olduğu için özür dilerim.
Blumia hastalığı bu lütfen derhal psikolog ve psikiyatriye gidinMerhaba herkese.
Derdimi nasıl anlatsam bilmiyorum. Beni birinin de anlayacağını umut ediyorum.
Öncelikle kendimi tanıtayıp. Ben 24 yaşındayım, öğrenciyim.
Boyum 155 kilom 49 civarı.
1 buçuk senedir beri aşırı bir kilo takıntım var.
Hiç birşey yemiyerekten 40 kiloya düştüm 1 ay içinde. Sonra tabi yemeye geri başladım ve füze gibi 52 kiloya çıktım 5-6 hafta içinde...
Şimdi sürekli kalori hesabı yapıyorum. Fazla kalori alırsam kendimi kusturuyorum. Biliyorum çok iğrenç bir şey. 2 yıl önce bana bunu diyen birisi çıksaydı o kişiyi deli olarak görürdüm.
Kendime engel olamıyorum. Boğulacak gibi olana kadar kusturuyorum kendimi. Sonra da çok pişman olup Allahtan af diliyorum.
Bu kilo takıntısı kuzenimin fiziğini kıskanmam ile başladı. Kendisi yeni doğurdu ama taş gibi.
Kendimden iğreniyorum ama kendime engel olamıyorum. Üstelik o kadar kustuğum halde kilo veremiyorum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim
Kilo verememe nin tek nedeni Kalsiyum eksikliği.. Bol bol peynir yoğurt tüket bak nasıl veriyorsun kiloyu... Bende senle aynı kiloyum bende vermeye calısıyorum senin gibi kendime eziyet etmiyorumÇok teşekkür ederim yazdıklarız için. Doktora gittim (kendimi kusturdugumu söylemedim) ve beni bir psikyatra yönlendirdi. Ama ben gitmeye utanıyorum. Ne dicem ben psikyatra kendimi salak gibi kusturuyorum desem inanmaz. Çünkü hala şişmanım. Belki 5-6 kilo versem bırakıcam bunu yapmayı. Ama kahretsin ki 1200 kaloriden az yememe rağmen çok az kilo veriyorum. Şuan orucum sahurda bişey yemiyorum, iftarda ekmek yemiyorum, kesinlikle 1000 kaloriyi geçmiyorum ama aynı kilodayım. Bu arada türkçem bozuk olduğu için özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?