Merhaba buraya yeni uye oldum.oncelikle cok tesekkur ederim.2008 senesinde bir hastalik sonucu oglumu kötü bir sekilde gorerek kaybettikten sonra basladi bu takıntılar. Pskatriye olarak sorunum oldugunu kabul ediyorum. Sorunum şudur. .ben kendimde herhandi bir rahatsız ligi kanser saniyorum.suan evliyim 1 oglum daha var o saglikli şükür. .bir zamanlar bronsit olmustum ve solunum sikintisi cekip cihaza baglanacagimi dusunur durdum..adet kanamalarim uzun sürdugunde kansermiyim diye düşünüyorum. Cildimde bir ben yaralanma sonucu Aldirdim plastik cerraha aradan 1.5 sene gecti o yara yerine bakar dururum alttan ben.cikiyormu kansermi diye..disciye giderim kanal Tedavisi icin dişçi derki biz bu flimleri katolog yapiip ustunde calisiyoruz.2 yil sonra tekrar bakip herhangi bir baska sorun olusmusmu die..derken bunuda.takiyorum kansermiyim kansersem 2 yil sonra niye baksin diye..cildimdeki benleri sayarim cogalmismi diye halbuki doktor doktor gezerim bir sürü paralar dokerim sonuç hep temiz..bugun birseyim yok 2 gun boyle gezerim iyiyim sonra 1 hafta biryerimi takarim aklima netten doktor soru cevapları arastiririm.uyumalarim sabahi bulur. .hic doktora gitmedim bu konu yuzunden ..esimle aramida etkiliyor esim isyerinden izin alip alip doktor doktor gezmekten birsey elde etmediğimiz icin bikti..daha bir cok sey uzun tutmak istemedim. Cok sağolun
Son düzenleme: