Hastalık hastalığına olup iyileşen varmı kafayı yemek üzereyim

mbzdag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
13
2
1
30
Arkadaşlar merhaba aranızda hastalık hastalığı olup iyileşen var mı tedavisi mümkün mü bu illetin yakşalık 3 aydır ilaç kullanıyorum aman aman bi düzelme olmadı bio enerji hacamat psikoterapi herşeyi denedim kafayı yemek üzereyim hayatım karardı resmen

Ben cnm günde 3 kere doktora giderdim hemde özele bi sürü para döktüm hala tam gecmedi evdeki doktorları dinleme benim öyle başladı o da bende var buda bende var doktor ne anlatırsa kendimde buluyorum eşime yalvaririyodum hep tam bu son olcak bi daha acile götür beni bi daha gitmeyeceğim diye hatta eşim akşam işten geliyodu bende evhamdan eşimi görünce bi titreme alıyordu beni artık delirmek üzereydim nerdeyse delirecektim şuan biraz iyiyim fazla düşünme hastalık benim gibi sürekli gidip serum yaptırma kafanı başka şeye yor cnm

Evdeki yazmışım tv deki yazcaktim

Bir ara ben de takmıştım kardiyoloğa iç hastalıklarına gittikten sonra doktorlardan iyisin iyi lafını duyunca bı rahatlama geldi. Ondan sonra saldım çayıra mevlam kayıra. İzzet Güllü'nün panik atak videolarini da öneririm.

Bende de var sürekli kendimi dinliyorum en ufak bir şeyden aşırı kaygılanıyorum doktora gitmezsem için rahat etmiyor

Doktorlar gunde 100 150 hasta muayene ediyorlar ve cogu gelen hastalik hastasi kisiler oluyor. Doktorlarda ve hastane calisanlarinda sabir falan kalmiyor artik.
Bunlari size degil de konusu acilmisken genel soyluyorum. Googledan hastalik aramayin. Orada en ufak birseyde kanser yaziyor. Televizyon sosyal medya takip etmeyin. 'Hasta miyim degilim miyim' demek yerine 'cok saglikliyim' diyin. Ne dusunurseniz onu yasarsiniz.

Emin misiniz psikolojik olduğuna? 1.5 sene iltihaplı eklem romatizmasi ismini aradım ben, tek farkım hayattan kopmadim tansiyonum düşe düşe işe gittim, sırtım kopacak gibi iken çalıştım eve gelir gelmez eşim eve girebilsin diye anahtarı cektim suyu aldim akşam 8de uyuyup sabah 6da kalktım acil ztn sevmem acil isem giderim bayılıp giderim derdim otobüste bayilinca acile çekmişler acile gitmenin size faydası yokki size kaleci lazım değil golcü lazım acil kalecidir sizi savunur ama gol için maçı kazanmak için uzman lazım

Terapiye ne zamandır gidiyorsunuz ? Kaç seans aldınız

ilk hamileliğimde öyleydim çocuğa aha bişi oldu aha olacak çocuğun kalbi atmıyor çocuğu hissetmiyorum diye diye acile çok gittim doğumda bana bir travma yaşattılar saolsun doktor fobim var gebersem gitmem şimdi

İyi hissetmek kitabını okumanızı öneririm.
Geçmiş olsun.

Önermişler ama ben tekrar söyleyim; izzet güllü videoları ve iyi hissetmek kitabı. İkisi bence çoğu psikolojik sorunun çözümü için yeterlki kaynaklar zaman ayrıldığında

Çok geçmiş olsun bende sürekli sakinleştirici yaptırmaya başladım dayanamıyorum başka türlü çünkü ilaç kullandınız mı acaba yada terapi

Ben varim ve acaip iyilestim. Hatta o kadar ki eski benligime döndüm ve ölüm, hastalıklar hiç umrumda degil. Dogru ilaci bulmamissinizdir.

kendimle ilgili değil ama çocuğumla ilgili ilk yıllarda çok ciddi oldu sürekli hasta sanıyodum yada hastalanacak sanıyodum internetren sürekli araştırıyordum durduk yere ağlıyordum sonra bir gün markete çıktım oğlumu anneme bırakıp hava baya güneşli güzeldi,gezerek gittim insanlara fln baktım bi an ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime kurup kendimi hastalandıracam yada delirecem dedim,her gün duzenli olarak kendime vakit ayırmaya basladim tedavi fln olmadım,kafamı başka şeylerle mesgul etmeye başladım unuttum gitti,arada bir bi şeytan dürtüyo hemen toparlanıyorum dışarı fln çıkıyorm ark. görüşüyorum,hayat bu herşey olabilir tabi ama olmayadabilir birinci ihtimali boşverin hastalanırsanız anlarsınız zaten belirti verir sağlıklıysanız neden korkuyorsunuz saglıklısınız işte...

Tek başıma asla aşamadım birde üzerine depresyon eklenince yaptığım gittiğim hiç biyerden zevk almıyorum hiç umudum kalmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…