Terapiye ne zamandır gidiyorsunuz ? Kaç seans aldınızArkadaşlar merhaba aranızda hastalık hastalığı olup iyileşen var mı tedavisi mümkün mü bu illetin yakşalık 3 aydır ilaç kullanıyorum aman aman bi düzelme olmadı bio enerji hacamat psikoterapi herşeyi denedim kafayı yemek üzereyim hayatım karardı resmen
Çok geçmiş olsun bende sürekli sakinleştirici yaptırmaya başladım dayanamıyorum başka türlü çünkü ilaç kullandınız mı acaba yada terapiBen cnm günde 3 kere doktora giderdim hemde özele bi sürü para döktüm hala tam gecmedi evdeki doktorları dinleme benim öyle başladı o da bende var buda bende var doktor ne anlatırsa kendimde buluyorum eşime yalvaririyodum hep tam bu son olcak bi daha acile götür beni bi daha gitmeyeceğim diye hatta eşim akşam işten geliyodu bende evhamdan eşimi görünce bi titreme alıyordu beni artık delirmek üzereydim nerdeyse delirecektim şuan biraz iyiyim fazla düşünme hastalık benim gibi sürekli gidip serum yaptırma kafanı başka şeye yor cnm
Terapi yada ilaç desteği alıyomusunuzBende de var sürekli kendimi dinliyorum en ufak bir şeyden aşırı kaygılanıyorum doktora gitmezsem için rahat etmiyor
Terapiye yeni başladım ilaçları 3 aydır kullanıyorumTerapiye ne zamandır gidiyorsunuz ? Kaç seans aldınız
kendimle ilgili değil ama çocuğumla ilgili ilk yıllarda çok ciddi oldu sürekli hasta sanıyodum yada hastalanacak sanıyodum internetren sürekli araştırıyordum durduk yere ağlıyordum sonra bir gün markete çıktım oğlumu anneme bırakıp hava baya güneşli güzeldi,gezerek gittim insanlara fln baktım bi an ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime kurup kendimi hastalandıracam yada delirecem dedim,her gün duzenli olarak kendime vakit ayırmaya basladim tedavi fln olmadım,kafamı başka şeylerle mesgul etmeye başladım unuttum gitti,arada bir bi şeytan dürtüyo hemen toparlanıyorum dışarı fln çıkıyorm ark. görüşüyorum,hayat bu herşey olabilir tabi ama olmayadabilir birinci ihtimali boşverin hastalanırsanız anlarsınız zaten belirti verir sağlıklıysanız neden korkuyorsunuz saglıklısınız işte...Arkadaşlar merhaba aranızda hastalık hastalığı olup iyileşen var mı tedavisi mümkün mü bu illetin yakşalık 3 aydır ilaç kullanıyorum aman aman bi düzelme olmadı bio enerji hacamat psikoterapi herşeyi denedim kafayı yemek üzereyim hayatım karardı resmen
İlaç kullanıyormusunuzBende de var sürekli kendimi dinliyorum en ufak bir şeyden aşırı kaygılanıyorum doktora gitmezsem için rahat etmiyor
Paxera 40 mg ve uyku için bi ilaç kullanıyorum siz ne kullanmıştınız ve ne kadar süreBen varim ve acaip iyilestim. Hatta o kadar ki eski benligime döndüm ve ölüm, hastalıklar hiç umrumda degil. Dogru ilaci bulmamissinizdir.
Tek başıma asla aşamadım birde üzerine depresyon eklenince yaptığım gittiğim hiç biyerden zevk almıyorum hiç umudum kalmadı malesefkendimle ilgili değil ama çocuğumla ilgili ilk yıllarda çok ciddi oldu sürekli hasta sanıyodum yada hastalanacak sanıyodum internetren sürekli araştırıyordum durduk yere ağlıyordum sonra bir gün markete çıktım oğlumu anneme bırakıp hava baya güneşli güzeldi,gezerek gittim insanlara fln baktım bi an ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime kurup kendimi hastalandıracam yada delirecem dedim,her gün duzenli olarak kendime vakit ayırmaya basladim tedavi fln olmadım,kafamı başka şeylerle mesgul etmeye başladım unuttum gitti,arada bir bi şeytan dürtüyo hemen toparlanıyorum dışarı fln çıkıyorm ark. görüşüyorum,hayat bu herşey olabilir tabi ama olmayadabilir birinci ihtimali boşverin hastalanırsanız anlarsınız zaten belirti verir sağlıklıysanız neden korkuyorsunuz saglıklısınız işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?