Merhaba bayanlar.. içim cok sıkkın bende hastalık hastalıgi var ve etrafimda ki kisilere anlatinca yok paranoyaksin yok kendi kendine evham yapiyorsun diye yorumlar aliyorum ve daha kotu oluyorum eşim desen artık sıkildi zavallı adam ben gectigimiz kurban bayraminin 4. Gunu ishal kusma oldum o aralar zaten herkes öyleydi orda sıkıntı yok doktora gittim ilacti serumdu derken duzeldim ama bacaklarimda bi halsizlik ufak ufak agrilar oluyordu troiden olur diyen oldu genel cerraha gidip kan tahlili usg falan cektirdim temiz cikti ama ayaklarm hala agiriodu sonra dahiliyeye gittim ayni sikayeylerimi anlattim doktor bana diyoki ayak agirir havalardan bile olur malum rutubetli sehirde yasiyoruz dedi bu arada rizede yasiyorum ama biz yinede tedbirimizi alalim kan tahlili yapalim dedi yaptik sonic tertemiz sadece magnezyum eksikligi var ondan agirabilir dedi her neyse ben kafama cok taktim hergun her saat int arastiroyorum yok kemik tumoru yok kanser yok losemi falan filan da okudukca daha da kotu oliyorum ne kizimla ilgilenebiliyorum ne eve bakabiliyorm artik kafayi yemek uzereyim psikologa gitim ilac tedavisine basladik ama hrnuz duzelmos degilim en buyuk korkum kanser... kansere karsi fobim var cildirmak uzereyim boyle bi durumda olan varmi kusura bakmayin cok uzun oldu ama boylr daha neler neler lenf bezlerome bakiorm sismis dis etlerimi yokliyorum kaniomu agiriomu diye kafayi yemek uzereyim sigara kullaniyorum onu bile biraktim Allah askina bi yardim edin