Hastalık hastası ben

Canim oncelikle gecmis olsun. Benim esimde de anksiyete var hastalik hastaligi da bazen oluyor. Surekli telkin ediyorum. Ilac kullaniyor zaten daha azaldi cok sukur. Ornegin kalbim cok hizli atiyor diyor dinliyorum kalbini gozde gozde diye gayet guzel atiyor diyorum. Tirnaklarina bakiyor morarma oluyor mu diye bunu cok sik yapiyordu birakti cok sukur. Isiriyordum parmaklarini. Belim agriyor yok kolum agriyor kalpten mi kalp kaslarim mi yirtildi neler neler yok askim benimde agriyor her yerim ters yatmisiz diyorum. Surekli oyalayip hepsine bahane buluyorum veya acik acik suan beyninin bir oyunu bu diyorum. Cok sukur ilacinda etkisiyle baya azaldi. Sende ilac ve esine sigin. Insallah gecer cunku cevrendekiler de etkileniyor malesef
Evvet benim esimde ayni sizin takdigi uyguluyo yok biseyin benimde oram agitio falan cok sukur daha iyiyim

Bende de o dediginiz var özellikle şimdilerde sanki soluk boruma kacicak yediklerim diye korkuyorum, 2 aylık bebeğim var bekliyorum biraz daha toparlanip tekrar psikiytre ve psikologa gidicem hamilelikten önce ilaç ile çok güzel iyilesmistim hamile.kalınca ilacı kesince yine başladı ve bekliyorum doktora gidicem. Sizde korkmayın 1ay a kadar ilac etki edicek inşallah çok iyi olucaksiniz sizi o kadar iyi anlıyorum ki millete bakıyorum ne güzel yemek yiyor ben yerken sanki bogazima takılıyor ve bu korkumu kendi kendime yenemiyorum:KK42:

Ben de öyleyim. Başım ağrısa tomografiye giderim. İnternet bu yönden çok zararlı aslında. Doktor bana bakma internete dedi en sonunda.

Bende de var o bu ara felce taktım başım ağrısa damarlarım daralıyor kan pıhtılaşıp beyne atacak felç kalacam gibi senaryolar üretiyom :) obsesifim ben ilaç zamanla işe yarar merak etme

Merhaba bayanlar.. içim cok sıkkın bende hastalık hastalıgi var ve etrafimda ki kisilere anlatinca yok paranoyaksin yok kendi kendine evham yapiyorsun diye yorumlar aliyorum ve daha kotu oluyorum eşim desen artık sıkildi zavallı adam ben gectigimiz kurban bayraminin 4. Gunu ishal kusma oldum o aralar zaten herkes öyleydi orda sıkıntı yok doktora gittim ilacti serumdu derken duzeldim ama bacaklarimda bi halsizlik ufak ufak agrilar oluyordu troiden olur diyen oldu genel cerraha gidip kan tahlili usg falan cektirdim temiz cikti ama ayaklarm hala agiriodu sonra dahiliyeye gittim ayni sikayeylerimi anlattim doktor bana diyoki ayak agirir havalardan bile olur malum rutubetli sehirde yasiyoruz dedi bu arada rizede yasiyorum ama biz yinede tedbirimizi alalim kan tahlili yapalim dedi yaptik sonic tertemiz sadece magnezyum eksikligi var ondan agirabilir dedi her neyse ben kafama cok taktim hergun her saat int arastiroyorum yok kemik tumoru yok kanser yok losemi falan filan da okudukca daha da kotu oliyorum ne kizimla ilgilenebiliyorum ne eve bakabiliyorm artik kafayi yemek uzereyim psikologa gitim ilac tedavisine basladik ama hrnuz duzelmos degilim en buyuk korkum kanser... kansere karsi fobim var cildirmak uzereyim boyle bi durumda olan varmi kusura bakmayin cok uzun oldu ama boylr daha neler neler lenf bezlerome bakiorm sismis dis etlerimi yokliyorum kaniomu agiriomu diye kafayi yemek uzereyim sigara kullaniyorum onu bile biraktim Allah askina bi yardim edin

Merhaba sizi okadar ama okadar iyi anlıyorumki bilemezsiniz.Bendede yıllar önce panik atak olmuştu.Ve ozamanlardan evhamlı olduğum belliydi.Ama panik atak bende arada olup gecıyordu.Ama şimdi 3aydır bir çarpıntı baş dönmesi hıssı basımda bir tuhaflık anlatamıyorum çok garip ansıZın gün içinde geliyor ve bayılcam düşücem korku bir fenalık.Kalp için cekilmedik şey kalmadı gecen sene emarada girdim çok şükür bişey yok.Şu son 3ayda gitmediğim nöroloji kalmadı yok hepsinin desiği pisikolojk.Ve doktorlara inanmıyorsun oan anlamıyorlar diyosun.Çok kötü birşey her an biyerinde birşwy varmıs korkusu günlük haytımı alt üst etti:(((((

kanserden korkuyorsanız onunla ilgili gerekli olan testleri de yaptırın. gerçi test yaptırmışsınız olsa bi şekilde çıkardı. magnezyum eksikliği gerçekten ağrı yapıyor

Bende sizin gibiyim malesef hemde cok fena... temogrofi hakkinda yazilanlari okudum malesef 4 kez girmisligim var hep panigim yuzunden ve oram buram seyriyor tomogrofi troidi etkiler troitte kaslarda seyrime yaparmis ve malesef ka ser olucam die die bende yiyocem kafami nerden girdi. Su tomogrofiye :( panik atak tedavisi goruyorum ama pismanligima iyi gelmedi ilac sikayetlerime carpintiya vs. Iyo geldi sukur sabah bir uyanirdim kalp carpintisiyla cok kotuydu

Önce o elinizdekini interneti sakince yere bırakın.Tamam.Sonra hastalık araştırmayı ve kendinizi dinlemeyi kesin.Bunun için de başka meşguliyetlere yönelin.Böyle devam ederseniz gerçek kanser değil ama ruh kanseri olabilirsiniz,Allah korusun.Neye odaklanırsanız beyin onu gerçek dünyası zanneder ve o büyür.Hayatınızda ne gerçek olsun ve büyüsün istersiniz?

Doğru aöylüyorsunuZ fakat bu öyle düşününce gelen bişey değil olumlama yapamıyosunAnsızın ek keyifli anında bile gelebiliyor.Kiminde carpıntı kiminde kötü hisler kimimde baş dönmesi oan fırtına gibi çarpıyor insanı.Cok zor gercekten cok zor:(((((

D vitamini ve b12 duzeylerine bakildimi
Ben 3 dr gezdim bel agrisina sebep bulamadilar bu kdr acinin sebebi olmali diye agliyordum aylar sonra tesadufen kesfedildi.
Birde yeme duzeni, uyku duzeni etkili.
Once gercek sebebi bulun can bu aciyorsa aciyor iste abartmasi yokki. Belki benim cok agrim size dusuk sizinki 2 kat agriyor ki.e ne diyebiliriz

Merhaba bayanlar.. içim cok sıkkın bende hastalık hastalıgi var ve etrafimda ki kisilere anlatinca yok paranoyaksin yok kendi kendine evham yapiyorsun diye yorumlar aliyorum ve daha kotu oluyorum eşim desen artık sıkildi zavallı adam ben gectigimiz kurban bayraminin 4. Gunu ishal kusma oldum o aralar zaten herkes öyleydi orda sıkıntı yok doktora gittim ilacti serumdu derken duzeldim ama bacaklarimda bi halsizlik ufak ufak agrilar oluyordu troiden olur diyen oldu genel cerraha gidip kan tahlili usg falan cektirdim temiz cikti ama ayaklarm hala agiriodu sonra dahiliyeye gittim ayni sikayeylerimi anlattim doktor bana diyoki ayak agirir havalardan bile olur malum rutubetli sehirde yasiyoruz dedi bu arada rizede yasiyorum ama biz yinede tedbirimizi alalim kan tahlili yapalim dedi yaptik sonic tertemiz sadece magnezyum eksikligi var ondan agirabilir dedi her neyse ben kafama cok taktim hergun her saat int arastiroyorum yok kemik tumoru yok kanser yok losemi falan filan da okudukca daha da kotu oliyorum ne kizimla ilgilenebiliyorum ne eve bakabiliyorm artik kafayi yemek uzereyim psikologa gitim ilac tedavisine basladik ama hrnuz duzelmos degilim en buyuk korkum kanser... kansere karsi fobim var cildirmak uzereyim boyle bi durumda olan varmi kusura bakmayin cok uzun oldu ama boylr daha neler neler lenf bezlerome bakiorm sismis dis etlerimi yokliyorum kaniomu agiriomu diye kafayi yemek uzereyim sigara kullaniyorum onu bile biraktim Allah askina bi yardim edin

ayni durumdayim takintiya donustu ilac kullanmaya basladim

Bende de var o bu ara felce taktım başım ağrısa damarlarım daralıyor kan pıhtılaşıp beyne atacak felç kalacam gibi senaryolar üretiyom :) obsesifim ben ilaç zamanla işe yarar merak etme

benimde okb doktora gittim insallah duzelirim :( hayatim zehir oldu icimden gecen istemedigim cumlelerden

Canim elde olan bisey degil ki

Canim elde olan bisey degilki
grip nasil bir hastaliksa buda oyle bir hastalik iste

seni cok iyi anliyorum iyi dusun iyi olsun mantigi bizim gibilere islemiyor oyle bir sey de yok ben Allah a sigindim ama takintidan yasamim mahvoldu panik atak basladi ilaca basladm

Bende sizin gibiyim malesef hemde cok fena... temogrofi hakkinda yazilanlari okudum malesef 4 kez girmisligim var hep panigim yuzunden ve oram buram seyriyor tomogrofi troidi etkiler troitte kaslarda seyrime yaparmis ve malesef ka ser olucam die die bende yiyocem kafami nerden girdi. Su tomogrofiye :KK43: panik atak tedavisi goruyorum ama pismanligima iyi gelmedi ilac sikayetlerime carpintiya vs. Iyo geldi sukur sabah bir uyanirdim kalp carpintisiyla cok kotuydu

bende ayni durumdayim ilac kullaniyorum Allah bizim yardimcimiz olsun

Doğru aöylüyorsunuZ fakat bu öyle düşününce gelen bişey değil olumlama yapamıyosunAnsızın ek keyifli anında bile gelebiliyor.Kiminde carpıntı kiminde kötü hisler kimimde baş dönmesi oan fırtına gibi çarpıyor insanı.Cok zor gercekten cok zor:KK43:((((

hayati zehir ediyor gercekten bir tek ben boyleyim saniyordum

hayati zehir ediyor gercekten bir tek ben boyleyim saniyordum
Malesef birtek sen değilsin bende oyle düşünüp hep etrafımdakilere sende şöyle oluyormu böyle oluyormu diye sorup duruyordum.Şu son 3aydır hayatım zehir oldu evden ızaklaşamaz oldum heran kalbim başım derken perişan oldum napıcaz bilmiyoeum:(Hiç ummadık anlarda geliyor ve oan herşeyden soğuyorum:((

Hastalığınız fiziksel değil.

Psikolojik..

Ayrıca psikolojil tedaviye inanmadığınız sürece cevap alamazsınız.

Öncelikle gerçekten kurtulmak istemek gerekiyor. Ardından telefondan hastalık belirtisi aramamak için kendinizle verdiğiniz mücadeleden galip olarak çıkmanız gerekiyor.

Ondan sonra doktorlar size yardım edebilir.

Benim ablam da böyleydi. Karar verdi. Azmetti. Gerçekten kurtulmayi cok istedi. Şimdi gayet iyi aklı başında.

psikiyatriye uğrayın. görünen o ki alakasız bölümlerde dolaşıp durmuşsunuz.

Hastalığınız fiziksel değil.

Psikolojik..

Ayrıca psikolojil tedaviye inanmadığınız sürece cevap alamazsınız.

Öncelikle gerçekten kurtulmak istemek gerekiyor. Ardından telefondan hastalık belirtisi aramamak için kendinizle verdiğiniz mücadeleden galip olarak çıkmanız gerekiyor.

Ondan sonra doktorlar size yardım edebilir.

Benim ablam da böyleydi. Karar verdi. Azmetti. Gerçekten kurtulmayi cok istedi. Şimdi gayet iyi aklı başında.

Back
X