Merhaba arkadaşlar. Uzun uzun kendimi tanıtmak isterdim ancak şu anki ruh halim buna bile müsade etmiyor. Sizden alacağım mesajlar belki bugünümü ve haftasonumu daha rahat geçirmeme sebep olur diye konu açmak istedim... dertleşmek olsun. Herkesin kafasına taktığı şeyler olur, benim de genel olarak takıntılı ve stres yapmaya eğilimli bir yapım olduğunu zamanla keşfediyorum. Yaklaşık bir ay önce vertigo teşhisi ile uzun süre tedavi gördüm, çok da düzelmedi hala ara ara baş dönmelerim oluyor. Orası ayrı bir konu.
Son iki haftadır da ağzımı belirli pozisyonlara getirdiğimde ( hafif açık bir şekilde gülümsemek i) iki tarafta da gözle görülür ciddi kas kasılmalarım oluyor ve yanaklarımda süren ağrı mevcut . İnternette çok iyi bilgilere ulaşamadım. Artık doktora gitmekten de çok sıkıldım. İyi bir doktor bulmaya çalışmak, bulup sıra alabilmek, alınca gidip kendini daha rahat anlatabilmek.. hepsi bana dert gibi gelmeye başladı. Son 6 ayım sıkıntılı ve kafama birçok şeyi takarak geçti. Acaba ondan mıdır diye düşünüyorum, ama beynimin bir tarafı da sürekli önemli ve ciddi bir şey olabileceğini söyleyip duruyor. Kendimi rahatlatamıyorum. Günlerdir internette hastalık araştırıyorum. Bir psikiyatrist ile görüştüm ilaç almanın kaygıyı azaltabileceğini, ilacı önerdiğini söyledi ama antidepresana başlamak konusunda da çok kararsız kalıyorum...
Sizin deneyimleriniz, telkinleriniz benim için kıymetli. İnsan bazen en yakınındakilere bile açık açık anlatamıyor. Sizi yorduysam özür dilerim.