psikiyatriste gidiyorumPsikoloğa da gidiyor musun?
Bu tarz yorumlara cevap vermeyip direkt şikayet edicem bilginiz olsunAllah ailene sabır versin
psikiyatriste gidiyorum
Yani yükselen yıldız tedavi demek tedavinin adı değil. Tabiki bilgi veririm kök hücrenin en ileri ve güncel formu bahsettiğim tedavi. Bu yöntemi istanbulda bir doktor önerdi önce kendim çalışmaları araştırırken buldum. doktorların büyük kısmı kendileri için ucuz maliyetsiz yola kaçıyor bu tedaviyi önermiyor. Sonra birçok doktordan fikir aldım. En iyi merkez hangisi araştırdım filan öyle buldum proflarla konuştum hem ortopedist hem genetikçi kök hücre ile ilgilenen.Rising star ne demek? Markası mı uygulayacağı ilacın? Tedavi yönteminin genel adını yazsan daha iyi olur. Ve bu yöntemi kim önerdi sana?
Bu tarz yorumlara cevap vermeyip direkt şikayet edicem bilginiz olsun
Çok geçmiş olsun size de.Sağlık her şeyden önemli. Kimse senin çektiğini acıyı çekmiyor. Millete artık bu fazla demesi kolay. Onlar yaşasın, kötü tedavi ile daha kötü hale gelsin, iyileştireni bulunca da vazgeçsin madem. Sen yürüyemedikten sonra milyon dolarların olsa ne olacak? Şu an çok ağrı çekiyorum ve cebimdeki paramın hiçbir yararı yok. Beklemem gereken bir süreç var beklemek zorundayım. Sürekli ağrı çeksem dağları, denizleri aşarım, gerekirse çadırda kalırım düzelmeye çalışırım. Şu rising star tedavisinde doktorun bekle demiş, sebebi vardır mutlaka. Emin olmadan yaptırma işlem, daha kötüye gitmesin sonra. Şuan sana iyi gelen tedaviye devam et.
Sinir hasarı olan yabancı bir kadının hesabında okumuştum bunu. Daha kötü hale geldiğinden bahsediyordu ve sonunda dayanamadı ampute olmaya karar verdi. Emin olmadan yaptırmamanı öneririm. İşe yaramasa bile daha kötü hale getirme ihtimali var mı bunu araştır.Yani yükselen yıldız tedavi demek tedavinin adı değil. Tabiki bilgi veririm kök hücrenin en ileri ve güncel formu bahsettiğim tedavi. Bu yöntemi istanbulda bir doktor önerdi önce kendim çalışmaları araştırırken buldum. doktorların büyük kısmı kendileri için ucuz maliyetsiz yola kaçıyor bu tedaviyi önermiyor. Sonra birçok doktordan fikir aldım. En iyi merkez hangisi araştırdım filan öyle buldum proflarla konuştum hem ortopedist hem genetikçi kök hücre ile ilgilenen.
ne var ki o yorumda şikayetlik..
hakaret yok küfür yok..
konunuza gelecek olursak kendi doktorunuzu dinleyin.
Daha kötü hale getirme ihtimali varsa, zar atmaya gerek yok. O riski alma bence.Çok geçmiş olsun size de.
Aynen öyle cidden kimse anlamıyor çektiğiniz ağrıları. Rising star tedavi ile ilgili kimisi tabi hemem yapalım en iyi tedavi bu sonuçta diyor. Bekle diyen kendi doktorum. Birkaç doktordan daha fikir almalı mıyım bilmiyorum? Ben de daha kötü olmaktan korkuyorum.
Yani yükselen yıldız tedavi demek tedavinin adı değil. Tabiki bilgi veririm kök hücrenin en ileri ve güncel formu bahsettiğim tedavi. Bu yöntemi istanbulda bir doktor önerdi önce kendim çalışmaları araştırırken buldum. doktorların büyük kısmı kendileri için ucuz maliyetsiz yola kaçıyor bu tedaviyi önermiyor. Sonra birçok doktordan fikir aldım. En iyi merkez hangisi araştırdım filan öyle buldum proflarla konuştum hem ortopedist hem genetikçi kök hücre ile ilgilenen.
risk her zaman var ama kötü hale getirme ihtimali düşük anladığım kadarıyla bir prof kendi dizime de yaptım çok memnunum dedi. O beni etkiledi en çok. Yine de mucize bekleme ama fayda görürsün dedi.Sinir hasarı olan yabancı bir kadının hesabında okumuştum bunu. Daha kötü hale geldiğinden bahsediyordu ve sonunda dayanamadı ampute olmaya karar verdi. Emin olmadan yaptırmamanı öneririm. İşe yaramasa bile daha kötü hale getirme ihtimali var mı bunu araştır.
doktor o şekilde söyledi kendi ismi değil benimde aklımda öyle kalmış öyle yazdım:) kök hücre ve prp farkını biliyorum tabiki okuya okuya hakim oldum detaylara. Hayır bu tedavi çok yeni değil 10-15 yıllık tedavi. Bu tedavi için sağlam laboratuarla anlaşmanız gerek ve pahalı kolayına geleni yapıyor çoğu hekim o yüzden. Bahsettiğiniz gen tedavisi tarzı birşey değil.Türkçesini anladım :)
Rising star doktorun kendi yöntemine koyduğu özel isim olmalı. Bu isimle bilinmez muhtemelen.
Bu tedaviler kârlılığı oldukça yüksek hastayı kandırmaya açık yollar. Kök hücre mi yapacak prp mi iyi araştırmalısın. Gen tedavisi destekli yaklaşımları duydum. Bunlar çok yeni tedavi yöntemleri. O yüzden çoğu doktorun mesafeli durması çok normal.
Ankara’da takibini yapan doktor bekleyelim dediyse ben yine bir dururdum…
risk her zaman var ama kötü hale getirme ihtimali düşük anladığım kadarıyla bir prof kendi dizime de yaptım çok memnunum dedi. O beni etkiledi en çok. Yine de mucize bekleme ama fayda görürsün dedi.
Bahsetti olası yan etkiler nedeniyle yapmamayı tercih eden hekimler de var aslında. Ama çalışmalarda hep önemsiz olarak değerlendirilmiş ciddi yan etki açısından. Ağrım öyle ki artık yaptırayım moduna giriyorum ara ara o kadar yoruldumkiOlası yan etkilerden bahsetti mi? Yoksa sadece yöntemi pazarlamaya mı çalıştı
Bu kadar yoğun sıkıntı çekmenizin altında psikolojik sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Kreçlenme durumunu hayatınızın merkezine koymuşsunuz.terapiye devam edin,alternatif tıpa bakın.Fizik tedaviye devam edin.Kendinizi günlük hayattan uzaklaştırıp izole etmeyin,uygun işlere başvurun.Durum kireçlenme olmayabilir araştırma hastanesine gidin.Duruma göre raporlu ( engelli) olarak sisteme girerseniz engelli alan iş yerlerine başvurun.Arkadaşlar yaklaşık 7-8 aydır ağrı çekiyorum ve tedavi olmaya çalışıyorum diz kireçlenmesi için. Kendi yaşadığım şehirde 5 ay uğraştım ve daha kötü oldum. 4 fizyoterapist değiştirdim. En son Ankaraya geldim tedavi için. Ve buradaki tedaviden fayda görüyorum şükürler olsun. Fizyoterapistten çok memnunun ve o yüzden 3 aydır burada bir apartta kalıyorum. Haliyle de çok para gidiyor. Maddiyatım var idare ediyorum ama herkes bu kadar saçma artık dön evine diyor. Bense biraz daha iyileşeyim diyorum kendi memleketimde birkaç isim daha duydum dönünce onları deniycem ömür boyu kalamam farkındayımVe ben rising star tedaviyi de denemek istiyorum. Ancak tedavi pahalı bir miktar kredi de çekmem gerekebilir yada borç almam. Belki de gerekmeyebilir tam kestiremiyorum. Maaşım kesintili yatabilirmiş filan hastalıktan ötürü. Ancak işe başlayınca kapatmam hiç zor değil çok şükür. Konuştuğum doktorlar olur dedi. Ancak asıl takip eden doktor bekle diyor. Ve ailemde bekle diyor. Ağrı çekmekten çok yoruldum artık ağrısız yürümek istiyorum içimdekileri dökmek istedim ve alay, hakaret içermeyen tavsiyelerinize talibim.
Hiçbir ortopedist psikolojik demedi dizin kötü dediler. Ve aynı zamanda psikiyatristlerde demedi. Psikolojik diz ağrısı olmaz dendi hatta. Ailem inandı sonra ağrılarıma şükür. Hayatımın merkezinde çünkü adım atamıyorum, gece uykudan uyandırıyor illaki merkezinde oluyor kolay değil. Kireçlenme tanı net kireçlenmede evresine göre yada o anki inflamasyona göre hasta adım atamaz hale geliyor acıdan maalesef. Şu an yavaş yavaş yürüyorum ama düzgün zeminlerde o da sokakta da ağrım oluyor kötü zeminde. Geçecek inşallah. İşim var zaten başka iş aramaya ihtiyacım yok çok şükür.Bu kadar yoğun sıkıntı çekmenizin altında psikolojik sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Kreçlenme durumunu hayatınızın merkezine koymuşsunuz.terapiye devam edin,alternatif tıpa bakın.Fizik tedaviye devam edin.Kendinizi günlük hayattan uzaklaştırıp izole etmeyin,uygun işlere başvurun.Durum kireçlenme olmayabilir araştırma hastanesine gidin.Duruma göre raporlu ( engelli) olarak sisteme girerseniz engelli alan iş yerlerine başvurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?