Hastalık için harcamalarım yanlış mı yapıyorum?

Evet iyileşmiyor maalesef berbat bir hastalık evet öldürmüyor ama süründürüyor :(
Size özelden yazabilirmiyim sizdeki hastalık diz kapağı altındaki kıkırdak problemi gibi bişey mi?
evet.
Kimisi eklem daralması dedi.
Kimisi kireçlenme başlangıcı
Kimisi alakası yok dedi.
Kimisi de yazdıgım şeyi söyledi.
Kime inanacagımı şaşırdım :)
Tek bildigim asla dizlerimin üzerine oturamıyor oluşum
Çok yürüdügümde, ayakta kaldıgımda agrıyor.
Bazı zamanlar agırlaşıyor dizlerim.
Agrıları oluyor gece
Yastık koyup araya öyle uyuyorum
Geçen sene mr çekildim normal çıktı sonuçlar.
Kireçlenme olsa çıkardı sanırım.
Röntgenlerim de bana göre normal duruyor

Çok doğru dokuyuda sürekli hadi iyileş diye uyarmak ne derece doğru ki. Sporculara bu şekilde yoğun uygulama yapıyorlarmış çabuk iyileşme beklentisi olduğu için. Hangisinden fayda gördüm onu bile anlamam zor. Sanırım bir altı ay beklemek daha mantıklı gibi.
Sonuçta istediğiniz an yaptırma imkanınız var. Altı ay içinde fikir değiştirip ya da yeni bilgilere ulaşıp dördüncü ayda da yaptırabilirsiniz. Ama yaptırdıktan sonra dönüşü yok. Üstelik maddi olarak da biraz toparlamış olursunuz.

Sporcuların hayatı bizimki gibi değil. Yoğun uygulama yapıp spora dönüyorlardır ama ileri vadede yoğun tedavinin nasıl etkileri çıkıyor, o önemli. Vücudu gereğinden fazla zorlamamak lazım bence, her şeyin kendi seyri içinde ilerlemesine izin vermek lazım.

evet.
Kimisi alakası yok dedi.
Agrıları oluyor gece
Sorunlarımız benzer ben de asla oturamam yazıyorum çok teşekkürler.

Şu an tedavi gördüğüm doktor alanında en iyisi, bence bekle diyor ağrın çoksa yaptırabilirsin ama bekle dedi en son. İlgili sağolsun ağrılarımı azalttı memnunum doktordan o açıdan.
Ee bence o zaman bekle. Senin ingilizcende vardır mesleğinden dolayı. Yaz Pudmed'e ingilizce olarak "hastalık ismini" + 'doğal/bitki" + "treatment" kelimelerini ekle. Filtrele klinik araştırma+gözden geçirme seçenekleriyle. Onlarca makale çıkar.

Binlerce hasta üzerinde yapılan çalışmalar önüne çıkacak.

Hastalığını tüm internette forumlarda yazanlar olmuştur onlarıda oku .

Koskoca prof. ki alanında en iyilerinden diyorsun sana ameliyat dememiş, bekle demiş.

Ankarada bekle kendini dinle, araştırmanı yap, ailenle ayrı evlerde olmana sevindim aynı evde olmak iki tarafıda yıpratıyor bi yaştan sonra, parayı önemseme mesleğin sayesinde sırtın yere gelmez.

Bir kaç ay ver mis gibi tuttuğun apartta kendine. Araştırınlarından ilham alacağın çok şey olacaktır. Herşey yoluna girecek bence birkaç ay içinde.

Ee bence o zaman bekle. Senin ingilizcende vardır mesleğinden dolayı. Yaz Pudmed'e ingilizce olarak "hastalık ismini" + 'doğal/bitki" + "treatment" kelimelerini ekle. Filtrele klinik araştırma+gözden geçirme seçenekleriyle. Onlarca makale çıkar.

Binlerce hasta üzerinde yapılan çalışmalar önüne çıkacak.

Hastalığını tüm internette forumlarda yazanlar olmuştur onlarıda oku .

Koskoca prof. ki alanında en iyilerinden diyorsun sana ameliyat dememiş, bekle demiş.

Ankarada bekle kendini dinle, araştırmanı yap, ailenle ayrı evlerde olmana sevindim aynı evde olmak iki tarafıda yıpratıyor bi yaştan sonra, parayı önemseme mesleğin sayesinde sırtın yere gelmez.

Bir kaç ay ver mis gibi tuttuğun apartta kendine. Araştırınlarından ilham alacağın çok şey olacaktır. Herşey yoluna girecek bence birkaç ay içinde.
Pubmedde tarama yapıyorum aynen kendim buldum bu tedavinin olduğunu, gittiğim doktorlar asla açıklama yapmadı alanında en iyisi bile. Forumları okuyorum yerli yabancı bir sürü hastayla iletişim halindeyim.
Birkaç ay konusunda çok haklısınız araştırdıkça yeni şeyler de buluyorum.
Güzel mantıklı ilham verici harika yorumunuz için çok teşekkür ederim🥰❤️❤️❤️

evet.
Kimisi alakası yok dedi.
Agrıları oluyor gece

Romatizma araştırıldı mı?

Türkçesini anladım :)
Rising star doktorun kendi yöntemine koyduğu özel isim olmalı. Bu isimle bilinmez muhtemelen.
Bu tedaviler kârlılığı oldukça yüksek hastayı kandırmaya açık yollar. Kök hücre mi yapacak prp mi iyi araştırmalısın. Gen tedavisi destekli yaklaşımları duydum. Bunlar çok yeni tedavi yöntemleri. O yüzden çoğu doktorun mesafeli durması çok normal.
Ankara’da takibini yapan doktor bekleyelim dediyse ben yine bir dururdum…
Eşimin böyle bir hastası var. Ağrı çekiyorum diye her gördüğü şeyi deneyip duruyormuş. 'Etkisi yok, para tuzağı ama psikolojik olarak rahatsız, lafta dinlemiyor' demişti. Çare aramak güzelde mantıklı seçimler yapmak, birden fazla uzmandan fikir almak şart.

Eşimin böyle bir hastası var. Ağrı çekiyorum diye her gördüğü şeyi deneyip duruyormuş. 'Etkisi yok, para tuzağı ama psikolojik olarak rahatsız, lafta dinlemiyor' demişti. Çare aramak güzelde mantıklı seçimler yapmak, birden fazla uzmandan fikir almak şart.

Benim de oğlumun karaciğerinde bir rahatsızlık var. Üniversite hastanesi takipliyiz. Eşim ara ara yükseliyor farklı doktorlarla görüşüyor alıyor tetkiklerini gösteriyor. Geneli üniversitede uygulanan tedavi doğru oraya devam edin diyor. Arada şarlatanlar çıkıyor size şunu yapacağım bunu yapacağım çocuğu bana getirin diye umut satıyor. Doktorların profiline bakınca anlayabiliyorum artık.
Geçen birine online randevu almış. 4250 tl. Önden tahlilleri yolladık. Çalışmış aradı bizi. Farklı şehirde gelin bana size kortizon başlamam lazım diyor. Eşim gidiyordu zor tuttum. Kortizon gerekiyorsa yeni icat edilmiş bir şey değil ki. Bizim doktorumuz kortizon bilmiyor mu. Onunla olsaydı o yapardı. İkna olmadı gitti doktorumuza sordu. Hocam kortizon mu denesek diye. Adam bunu bir sakinleştirip eve göndermiş. Takviye vitamin soruyor adama sürekli. Yok diyor ya yok. Sakın da kimseye inanıp bir şey kullanmayın.
Bazen de çok gezmemek lazım 😂

Kesinlikle çalışmalara baktığımı proflarla görüştüğümü yazdın zaten.
Eşiniz ortopedist mi?

Benim de oğlumun karaciğerinde bir rahatsızlık var. Üniversite hastanesi takipliyiz. Eşim ara ara yükseliyor farklı doktorlarla görüşüyor alıyor tetkiklerini gösteriyor. Geneli üniversitede uygulanan tedavi doğru oraya devam edin diyor. Arada şarlatanlar çıkıyor size şunu yapacağım bunu yapacağım çocuğu bana getirin diye umut satıyor. Doktorların profiline bakınca anlayabiliyorum artık.
Geçen birine online randevu almış. 4250 tl. Önden tahlilleri yolladık. Çalışmış aradı bizi. Farklı şehirde gelin bana size kortizon başlamam lazım diyor. Eşim gidiyordu zor tuttum. Kortizon gerekiyorsa yeni icat edilmiş bir şey değil ki. Bizim doktorumuz kortizon bilmiyor mu. Onunla olsaydı o yapardı. İkna olmadı gitti doktorumuza sordu. Hocam kortizon mu denesek diye. Adam bunu bir sakinleştirip eve göndermiş. Takviye vitamin soruyor adama sürekli. Yok diyor ya yok. Sakın da kimseye inanıp bir şey kullanmayın.
Bazen de çok gezmemek lazım 😂
Kesinlikle öyle ben kendi doktorumla da konuştum ve bizzat çalışmalara baktım tedavi ile ilgili sıkıntı yok.

Sonuçta istediğiniz an yaptırma imkanınız var. Altı ay içinde fikir değiştirip ya da yeni bilgilere ulaşıp dördüncü ayda da yaptırabilirsiniz. Ama yaptırdıktan sonra dönüşü yok. Üstelik maddi olarak da biraz toparlamış olursunuz.

Sporcuların hayatı bizimki gibi değil. Yoğun uygulama yapıp spora dönüyorlardır ama ileri vadede yoğun tedavinin nasıl etkileri çıkıyor, o önemli. Vücudu gereğinden fazla zorlamamak lazım bence, her şeyin kendi seyri içinde ilerlemesine izin vermek lazım.
Maddi sorunu çözdüm krediye bağlı bes hesabı vardı çekemem sanıyordum ama çekebiliyormuşum çok şükür. 1 ay bekliycem ağrılarımda şimdiye göre azalma olmazsa yaptırıcam olursa yaptırmıycam bekliycem. Artık ağrıdan sıkıldım ağrı olunca kasta gelişmiyor ve ilerleme kaydedemiyorsunuz hastalıkta.

Back
X