- 16 Kasım 2024
- 986
- 399
- 18
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
yani sorun sayacak olsam pek çok şey varzihnin vucudunla meşgul ediyor birşeyleri unutmanı sağlamaya çalışıyor asıl sorununu görmezden gelmeni sağlıyor bence ama hangisini
bence onlara odaklanmak gerekli, bedende hep birşey oluyor hangimiz tam sağlıklıyız kiyani sorun sayacak olsam pek çok şey var
Bende varımYemin billah ederim aynısı tam bir senedir bende yaşıyorum bunları ve doktora gitmekten korkuyorum girip yazılarıma bakabilirsiniz ilk defa kendime bu kadar benzeyen birine denk geldim hastalık korkusu çok kişide var ama bişey çıkar diye doktora bike gitmeye korkan sadece benim sanıyodum aynıyız
özelden yazın konuşalım o zamanYemin billah ederim aynısı tam bir senedir bende yaşıyorum bunları ve doktora gitmekten korkuyorum girip yazılarıma bakabilirsiniz ilk defa kendime bu kadar benzeyen birine denk geldim hastalık korkusu çok kişide var ama bişey çıkar diye doktora bike gitmeye korkan sadece benim sanıyodum aynıyız
siz yine hastaneye gidecek cesareti buluyorsunuzBende varım
Ay yok ben gitmiyor umsiz yine hastaneye gidecek cesareti buluyorsunuz
Ay yok ben gitmiyor um
sizde neler vardı bi kısaca anlatır mısınızAy yok ben gitmiyor um
çok geçmiş olsunAynı sorunalr bende de var. Az ufak binbelirtide acaba kanser miyim diyorumm. Böyle düşündükçe daha da kötü oluyirum. Yaklaşık bir yilidr böyleyim. Doktor doktor geziyoeumm çünkü gogsum ağrıyordu sırtım belim fakan . En son meme uktrasyonu çekildim memede bı tane kitle bulundu o kitle kansere döner mi diye kendimi yiyordum m Sitresten hastalığa kaldım zaten. Troitdimden nodül çıktı şüpheli doktor biyopsi istedi. Daha sonra sol meme den bı sakat gibi bişey çıktı doktora gittim ultrasyon çektiler sağ memede kitle bulundu biyopsi istendi. Kafayı yemek üzereyim artık napicam bilmiyorum. Biyopsi gününe daha iki hafta var.
İnşallah öyledir. Bı geldimi tam geliyorlar zaten. Artık hayata umutla bakmamaya başladım. Çünkü ben ne zaman kurtulmaya çalışsam daha kötüsü geliyor başımaçok geçmiş olsuninşallah kötü bir durum yoktur tetkik yapıyolardır sadece
öyle demeyin eminim vardır her şeyde bir hayır.İnşallah öyledir. Bı geldimi tam geliyorlar zaten. Artık hayata umutla bakmamaya başladım. Çünkü ben ne zaman kurtulmaya çalışsam daha kötüsü geliyor başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?