Hastalik lütfen yardımcı olun..

Leonmathilda

Karmakarışık...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
405
392
103
31
Behcet hastasıyım bunuda yeni öğrendim.. yine aile içi bir akrabada behcet hastalığı varmış..
Ve gözlerini kaybetmeyle karşı karşıya kalmış.
Çok.moralim bozuldu ya
İnanın şuan.ben ilaç tedavisi görüyorum.
Buaralar baş ağrım,ve ayaklarımda sizlama var usutmus gibi..
Bu hastalık başına gelip ,ilaç tedavisiyle hastalığı durduran var mı? çok.kötüyüm
Küçücük bir bebeğim var.
Hastalık yıllar sonra nuksedebiliyormus şuan birşey yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor..
@Mune çok kez konumu yanlış attığım için taşındı.
Lütfen bunu taşıma..
Şuan cidden dert bnim için.
Ağzımdan bu yüzden birsürü aft çıkıyormuş

Cok gecmis olsun.lutfen aklina kotu seyler getirme.her behcet hastasi gozlerini kaybedecek diye birsey yok.ama iltihapli hastaliklara propolisin iyi geldigi soyleniyor.iyi bir markadan propolis alip kullanmani oneririm.yine de once dr una sor ama bence propolisin cok faydasini gorursun

Teşekkür ederim,9 bölgeyi vuruyormuş bu hastalik zaten

İyi bir doktor bulup, kontrol altında olursanuz iyi olur. Evet gözü tutabilir ama herkeste gozu kaybetme gibi bir durum olmaz. Hani o en kotu ihtimallerden biri. En kötüsünü düşünüp moralinizi bozmayın. Geçmiş olsun. Türkiye'de Behçet hastası çok var.

Cok gecmis olsun ne tur olduğunu bulup ona gore tedavi uygulaniyormus ve uzun süren bir tedaviymiş bulaşıcı degil Allahım bütün hastalara şifa versin.

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Bir tanıdığım var Behçet hastası evet yaralar vb şeyler çıkıyor ama gayet sağlıklı stresten uzak durun lütfen. .

Yakinen tanıdığım 3 behçet hastası var. Gayet iyi durumdalar.
Moralinizi yüksek tutun. Sağlıklı,kaliteli beslenin. Size kuvvet verecek faydalı şeyler yiyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…